Ahojte dievčatá...
Veľmi by som chcela počuť nestranný názor ná môj komplikovaný vzťah ...Mám pocit že môj priateľ je úplný antiromantik vôbec sa nevie vyjadriť a jš tak strašne potrebujem vedieť co pre neho znamenam.Trávime spolu mizerné malo času raz dvakrát do tyzdna mňa to ničí a jeho? Sama neviem keďže on nič nedáva ná jeho...nechcem ná neho tlačiť alebo co pretože už to je pokrok že konečne o našom vzťahu vie celá naše rodina...nechcem to pokaziť no mám občas pocit že mu ná mne nezáleží že ma ma len ked sa nudí a najhoršie je že občas sš cítim ako by sme mali vymenené roku stále totiž to musím. Ja všetko iniciovať ...ach vo si iron myslíte? Ďakujem za názory 🙂
13+ ???????? Tam niekam mi to sedi....
@5459 Zapamataj si na celý život, nikdy sa mužovi nevnucuj, ak nemá o teba záujem, tak sa aj tak skor či neskor rozídete. Si ešte mladá, nájdeš si lepšieho. Ked muž chce, tak je iniciatívny on, ked nechce holt smola. Prestan všetko iniciovat ty a možno sa zobudí, ale skor asi nie.
toto je jeho povaha a iný nebude..a tebe to bude vadiť stále viac a viac..nie nadarmo sa hovorí,že muži sú z Marsu a ženy z Venuše...
ahojky, radim ti, ak ti intuicia nasepkava, ze nieco nie je v poriadku, ver jej..ja som svojej neverila a takto som dopadla..vydata za muza, ktory je presne ako ten tvoj..zivot s nim je vacsinou o nicom, aj ked mame aj pekne chvile. Co ale nemeni nic na tom, ze vazne uvazujem, ze od neho odidem. Tym, ze som bola vzdy na poslednom mieste pre neho, moje city ochladli. a on zrazu nechape, co sa deje. Ako ti poradili baby vyssie, prestan vsetko iniciovat a ked sa chlapec nespamata, cau bye. Pride lepsi a ty budes stastna. 😉
nebude to fungovat podla mna, pride po nom niekto dalsi a perspektivnejsi.
celé zle moja. akonáhle už sama vieš skonštatovať, že ak neiniciuješ ty, tak sa nič nedeje, tak už musíš vedieť urobiť aj záver - chlap o teba nestojí. zabíja čas. a ty tiež, len každý s inou motiváciou.
vykašli sa na to, nechaj pitomca nech ide radšej na pivo, keď ho to baví viac, a ty si počkaj na chlapa, ktorý si ťa zapichne do klopy ako kvetinku, aby ťa mal stále pri srdci. v 20-tke sa nemáš trápiť, máš žiť a užívať si pekné nezištné lásky.
a že je to on, ten pán pravý, to spoznáš, neboj.
Ďakujem úprimne za všetky názory dievčatá :-* 🙂 aj keď mi hovoríte to isté čo aj moje kamarátky všetci mi hovoria aby som ho nechala no ja mám strach to urobiť...a možno ma takú povahu ..raz mi totiž povedal že on neprejavuje ale cíti..
@5459 ehm, tomuto by som neverila. Myslim,ze to budes mat tak,ako ja mojho ex. Ten tiez vraj neprejavoval co citi,az som nakoniec zistila,ze to urcite citi pri inej. Co mi dovtedy opisoval,ze je to uplna striga. No tak vidis, s tou strigou zacal chrapat a mne to povedal az vtedy,ked uz som z toho dobre ze nemala verejnu hanbu, lebo ja som mu taketo blaboly tiez verila. Bola som inak vtedy iba o rok mladsia ako Ty.
Hlavne si uvedom to,ze Ty to,aby Ti muz prejavoval cit potrebujes, chces pocut mile slova, skoro kazda chceme od svojich muzov pocut to,ze nas lubia, vazia si nas, ze sme ich maciatka, kaciatka a neviem co este. Prezila by si s nim cely zivot a bola takto spokojna? ze by si cakala dalsich x rokov,ked konecne v nejakej situacii nieco zahlasi? lebo ja veru nie. Ked to neni to prave orechove,co chces,tak mas este vela rokov na to aby si to co naozaj hladas nasla.
@5459 jednoduche riesenie: Poloz si otazku: Bola by si s tym clovekom stastna? aj za 5 rokov, za 20 rokov? lebo u mna po hentom prisiel niekto iny,kto naplnil moje ockavania, s kym uz budem 7 rokov a viem,ze s nim chcem byt aj dalsich 20 rokov. To su u mna podstatne veci,ak je clovek vnutri z niecoho utrapeny na zaciatku, nemoze cakat,ze o 7 rokov to bude inak. Nebude, ludia sa nemenia, iba trosku sa posunu zivotom,ale podstata a povaha sa nezmeni.
@5459 nenaucis, to Ti poviem rovno. Ja som tiez myslela,ze naucim mojho muza niektore veci,ale neni to pes. Takze mam smolu a napriek intenzivnemu vycviku hlavne v zaciatkoch, tj. prve 2 roky som to skusala. Potom som pochopila,ze to nejde. Pokial niekto tencit neciti a zodpovednost tiez nie,tak naucit ho to je fikcia ala star trek. Si este mlada na to,aby si zabila zivot s niekym,kto Ti neprejavi co ma. Zalubeny chlap sa sprava inak.
@5459 mohla si si to aspon po sebe precitat...neda sa to citat