Ahojte dievčatá aj váš muž keď si vypije, tak si vás vôbec nevšíma ? Napríklad sme v spoločnosti, oslava,… a vôbec si ma tam nevšíma, netancuje somnou, nič 🙈 robí to odjakživa sveta, aj na párty keď sme chodievali, tak ja som tak akoby ani nebola…. Nikdy nie je arogantný alebo zly na mňa, niekedy mi vie vyčítať, ale to málokedy, len toľko že vtedy preňho neexistujem 😂
@rozalka_13 podľa mňa si to neuvedomuje 😀. Občas to tak máme aj my, ale zo oboch strán, na striedačku😄. Keď sa mne napríklad nepáči, že ma nevzal tancovať alebo je somnou málo, tak za ním prídem sama, u manžela to vnímam rovnako, keď sa nad tým zamýšľam. Nevnímam to ako problém, skôr to, že je človek uvoľnený a chce sa baviť s ľuďmi, čo nemá doma každý deň, teda, ak je to v rámci normy, samozrejme.
Moj si ani nemusi vypit a na rodinnych oslavach (z jeho strany) som pre neho vzduch. Raz som mu to vytkla, odvtedy sa snazi venovat aj mne. On si to jednoducho uziva byt s rodinou, ktoru casto nevidi. Najprv mi to vadilo, teraz uz na to kaslem.
@rozalka_13
Tak u mna pravidelne potie alkoholu a zrejme nie v malom mnozstve ( u tvojho muza) by pre mna znamenalo koniec vztahu. Nechcela by som takeho partnera.
@rozalka_13 keď to robí "odjakživa sveta" a tebe to nevadilo (zjavne nie, keď si sa zaňho vydala, resp. doteraz s ním si), tak čo sa stalo, že ti to zrazu vadí? Inak ja si neviem predstaviť, že by sa môj muž ku mne takto choval
@0kristina0 tak to je ale take, myslim si, ze take sa da pochopit. Ono to je tak aj u nas, ked sa stretneme s niekym s kym dlho nebol, tak ma oci len pre neho, ale tak to viem ako pochopit
U nas ne to opacne, vzburia sa v nom vasne. A to ma vie instantne vytocit tiez
Tak dievčatá uvediem niektoré, jasné že alkohol nie je pravidelný, práveže by som povedala párkrát príležitostne možno 2,3x za rok, akože môj manžel je úžasný ako človek naozaj, ale keď si vypije a je v spoločnosti vtedy neexistujem😄 tak preto som sa pýtala, či to máte niektorá podobne
@rozalka_13 to by som nedala, my ked si prilezitostne vypijeme na nejakej chate s kamosmi, tak sme praveze ako siamske dvojky :D