Ale bolo vaše najlepšie rande?

clarke
15. jún 2021

Keď tu máme už najhorsie rande a drzgrosov tak sa pochváľte ake najlepšie rande ste mali alebo aké sa vám naviac páčilo alebo aká naj romantika bola ci už včera alebo ste šli pozerať hviezdy

ella_price
15. jún 2021

A aké bolo to tvoje?

andrejka1974
15. jún 2021

@clarke ja to uplne prve malo som skoro 16 a asi neuveris bol to moj prvy chlapec a uz sme skoro 29 rokov manzelia a mame 6 deti

monka105
15. jún 2021

Môj priateľ je všeobecne romantický a je pravda, že mne ku šťastiu stačia maličkosti, takže keď mu spomeniem, že by som si dala sladké pukance, idem do sprchy a keď z nej vyjdem, čaká ma plný plech pukancov v slanom karamele, som úprimne dojatá. Ale jedna z najkrajších vecí, ktoré pre mňa kedy urobil a vlastne aj najkrajšie rande bolo, keď som mala narodeniny, už som odchádzala z práce, šla som na zastávku, zrazu po mne niekto trúbi, tak sa otočím a tam priateľ v aute, či nepotrebujem odviezť. Šli sme do Tatier. Rezervoval apartmán na Štrbskom plese, všetko pobalil, stihol mi uvariť moje najobľúbenejšie jedlo, snack na cestu, nakúpil moje obľúbené víno a na apartmáne ma čakala kytica kvetov (taký mix, nie som veľmi na ruže). Najkrajšie rande/oslava narodenín, ktoré som vlastne ani nechcela oslavovať. 🙂

akinom0077
16. jún 2021

@monka105 krasne

iv007
11. aug 2021

Ja som nejake extra wau rande asi nezazila, zial vsetci muzi v mojom zivote neboli moc kreativni a skor som vymyslala program ja.No bolo par peknych vyletov s ex, piknik v horach s krasnymi vyhladmi alebo zazitok z opery SND.Mozno ani nieje dolezite kde ale s kym.

gertrudaosem
18. dec 2022

@clarke nikdy som nad tým takto nerozmýšľala