Ona:32, single, bezdetna On:34,zadany,1dieta. Obaja vedia, ze ich vzajomny kontakt prekaza jeho partnerke a zaroven on o ich "kamaratstve" klame, zahmlieva. Aky je zamer/ciel takehoto kamaratstva?Mate podobnu skusenost?
Tu sa uz snad o vacsej naivite asi neda ani hovorit...ehm no kamaratsky vztah zalozeny na sexe...,mozno sem tam porozpravat... 😎
ohromný priestor pre fantáziu 🙂 môže byť za tým všeličo a nemusí byť za tým nič... možno ona ho chce a on ju nie... možno on chce ju a ona jeho nie... možno sa chcú navzájom ale majú morálne zábrany... možno spolu už nejaký čas súložia a bez výčitiek... možno ona chce jeho kamoša a pokúša sa k nemu dostať... možno sú naozaj len kamoši... možno je za tým nejaký kariérny postup... ježiši, fakt mám pokračovať? 😅
otázka je - prečo to partnerke vadí? je na to nejaký racionálny dôvod, alebo len obyčajná žiarlivosť a strach, že čo keby náhodou? partnerka by si mala uvedomiť, že ak niekto chce byť neverný, tak bude aj keď mu bude 24hod denne visieť na vtákovi, začať veriť sebe aj partnerovi a neriešiť neriešiteľné...
Ak je jeho žena šialená žiarlivka jeho zatlkanie sa dá chápať. Ale.. to je teória ružových okuliarov. . Obaja spolu asi sexuju len panička je namotaná, tvojho kamoša ovláda penis a jeho manželku oprávnene slaktriafa. . Toť väčšinou realita v dnešnej dobe. .
Nech je jej zamer akykolvek, dolezity je on a jeho postoj...ona si moze robit, co chce 😉
Moja pekna môj to mal tiež takú slobodnú a nakoniec okaslal mňa s malou a je s ňou a on na ešte s inou jedno dieťa takže tá slobodná he riadne tupa keď ma i neho záujem spolu spavali a keď to prasklo zostal s ňou teraz by dom reagovala inak ako vtedy jej rozbil hubu a jeho zobrala psychologicke
Mam taku skusenost,tiez klamal a zahmlieval, nakoniec ostala sama partnerka aj s 1 dietatom, on bol chvilu ( ;) )s tou 32(u nas 28)rocnou,po par dnoch(!!!) Ostal aj on sam,lebo kamratka ked uz ho mohla mat celeho a nafurt, sa vratila k svojmu ex. Partnerka s dietatom je uz t.c. stastne vydata za normalneho (!!!) Chlapa,co nepotrebuje nic zahmlievat a on je stale sam. Partnerke bolo sice tazko,ale radsej pretrpiet cosi ako zit zivot v "hmle". Tot moja skusenost...drzim ti palce!;) neboj sa;)
"je to kamaratka" ....jasne....poznam to tiez z vlastnej skusenosti.....raz dva s tym daco rob.....
Odpoviem otazkou:Existuje priatelstvo medzi muzom a zenou?ano, ale bud pred alebo po ...(pred vztahom, sexom...alebo po nom).Takze nevinne to nebude a treba to muzickovi zatrhnut!
Raketa čo sa bojí že ostane sama,Poznáme....
Kamarátsvo medzi ženou a mužom niekdy nie je kamrástvo, vždy je tam minimálne jedna strana ktorá to berie inak...
Ja by som asi využila žolíka a opýtala sa priateľa na telefóne. 😀
kamarát taky rád.....
Treba to čo najrýchlejšie zatrhnúť, nech už vyzeráš v očiach niektorých akokoľvek - žiarlivka, hysterka, stíhačka, ... zabojuj a urob tomu koniec, ak je to v tvojich silách, lebo to nemdopadne dobre!!! Na druhej strane bude záležať potom hlavne na ňom, či sa uvedomí a bude v "kamarátstve" pokračovať aj naďalej. Držím päste!!!
Chce si zalozit rodinu.
prepáč, ale k tomuto ma napadá veta z pelíškov "Přišel jsem s nabídkou kvalitního sexu" 😀
Ona:32, single, bezdetna, biologicke hodiny tikaju, slobodny chlap mozno v nedohladne, tak mozno hlada niekoho, kto jej urobi dieta 😠 nebola by urcite ani prva ani posledna..A on si mozno zvysuje ego..
A ak muz o ich "kamaratstve" manzelke klame a zahmlieva, tak v tom podla mna musi byt nieco viac ako len kamaratsvo..Lebo keby to bolo podla neho iba nevinne kamaratstvo, nema dovod zahmlievat a klamat..
Ak muz vie, ze to manzelke vadi, tak ak je normalny a manzelku miluje, ukonci toto "kamaratstvo" a akykolvek kontakt s dotycnou"kamaratkou" a nebude riskovat svoje manzelstvo a vyrabat manzelke zbytocny stres..To je moj nazor..
Zamer a ciel.. z jeho strany nemusi mat ziadny, moze si len hladkat ego, aky je obletovany.. z jej strany to moze mat kadejake "ciele", kludne aj zahmlivat moze iba cisto z nevinneho dovodu (nechce doma robit nervy atd...), proste nevie povedat dievcine nie na kavicku a co ja viem pokec (pozname, osobne som chlapa pred par rokmi preplesla kvoli takej "manazerke" co cele dni nemala co robit iba lietat s chlapmi po restikach, kavickach a hoteloch ako som neskor naaaahodou zistila) :P v kazdom pripade, skor ako bude neskoro to zatrhnut ;) alebo cakat, ako to dopadne? 🙂))) hmmm...
hm... je fešák?. ..tak jej asi imponuje, keď sa s ním môže "ukazovať" ... alebo potrebuje dráždiť nejakého svojho "nápadníka" ...no...alebo len na sex ... aj keď to vyzerá, že sa len kamarátia, tak to časom príde ... no a mladému pánovi asi tiež nie je proti srsti, že ho niekto potrebuje a nemusí počúvať len o tom aká je starostlivosť o dieťa náročná ... a všetky tie reči od manželky😉 ... čo už...
kamoška sa takto nakoniec rozviedla ... lebo si naivne myslela, že je to fakt "len" jeho kamarátka 😝 a nechcela vyzerať ako "stíhačka" ...
PS: ja tiež nechcem vyzerať ako stíhačka, ale ... obaja dodržujeme isté hranice ... len to asi závisí aj od toho, či je človek spokojný so sebou (aj s partnerom) a nepotrebuje si dokazovať, že ...aha, aký som ja zaujímavý až sa o mňa baby/chlapi trhajú ... skúsim, či som ešte taký dobrý aj v posteli 😉 ... no ...a je to
Zla formulacia otazky. Spravne by mala zniet." Preco ma zaujem 34 rocny muz kontaktovat resp. nechat sa kontaktovat 32 rocnou slobodnou zenou." Zaujem 32 rocnej ti moze byt u prdele, pokial chlap nechce, nebude sa s nou kontaktovat nijako.
Z vlastnej skusenosti radim nieco s tym robit,"kamaratstvo
m"to len zacina!!!
Zo skusenosti okolo radi p. manzelke zacat si ulievat bokom peniaze (ziaden bankov ucet, ked jej ho zistia, tak aj tie peniaze pojdu napoly).
A to preto, ze:
Ked je zabezpecena, lahsie sa riesi a nie je nutena pristupovat na kompromisy, ktore ju ponizuju.
S plnou penzaenkou sa place lahsie, ako ked k tomu vsetkemu riesi, kde vziat zajtra na chleba.
vzrušujúci sex-ona chapem a on hajzel 😉
To nevyzera,,ruzovo,, 😒 vyjasnit apopripade ostat sama!komu by bol takyto chlap dobry?
No čo, vysmiať sa mu a popriať mu veľa šťastia. Keď je koze dobre, ide na ľad tancovať a že sa pošmykne a spadne, čo na tom?
sex? ale né, to by neurobil!, sa potrebuje len porozprávať 😅