Aký záujem má 32 ročná žena kontaktovať zadaného chlapa?

jana_konik
29. máj 2014

Ona:32, single, bezdetna On:34,zadany,1dieta. Obaja vedia, ze ich vzajomny kontakt prekaza jeho partnerke a zaroven on o ich "kamaratstve" klame, zahmlieva. Aky je zamer/ciel takehoto kamaratstva?Mate podobnu skusenost?

ani3012
29. máj 2014

sex? ale né, to by neurobil!, sa potrebuje len porozprávať 😅

ushuaia
29. máj 2014

Tu sa uz snad o vacsej naivite asi neda ani hovorit...ehm no kamaratsky vztah zalozeny na sexe...,mozno sem tam porozpravat... 😎

sissy27
29. máj 2014

ohromný priestor pre fantáziu 🙂 môže byť za tým všeličo a nemusí byť za tým nič... možno ona ho chce a on ju nie... možno on chce ju a ona jeho nie... možno sa chcú navzájom ale majú morálne zábrany... možno spolu už nejaký čas súložia a bez výčitiek... možno ona chce jeho kamoša a pokúša sa k nemu dostať... možno sú naozaj len kamoši... možno je za tým nejaký kariérny postup... ježiši, fakt mám pokračovať? 😅
otázka je - prečo to partnerke vadí? je na to nejaký racionálny dôvod, alebo len obyčajná žiarlivosť a strach, že čo keby náhodou? partnerka by si mala uvedomiť, že ak niekto chce byť neverný, tak bude aj keď mu bude 24hod denne visieť na vtákovi, začať veriť sebe aj partnerovi a neriešiť neriešiteľné...

ajsenz
29. máj 2014

Ak je jeho žena šialená žiarlivka jeho zatlkanie sa dá chápať. Ale.. to je teória ružových okuliarov. . Obaja spolu asi sexuju len panička je namotaná, tvojho kamoša ovláda penis a jeho manželku oprávnene slaktriafa. . Toť väčšinou realita v dnešnej dobe. .

bajana
30. máj 2014

Nech je jej zamer akykolvek, dolezity je on a jeho postoj...ona si moze robit, co chce 😉

ejmi25
30. máj 2014

Moja pekna môj to mal tiež takú slobodnú a nakoniec okaslal mňa s malou a je s ňou a on na ešte s inou jedno dieťa takže tá slobodná he riadne tupa keď ma i neho záujem spolu spavali a keď to prasklo zostal s ňou teraz by dom reagovala inak ako vtedy jej rozbil hubu a jeho zobrala psychologicke

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tilda
30. máj 2014

Mam taku skusenost,tiez klamal a zahmlieval, nakoniec ostala sama partnerka aj s 1 dietatom, on bol chvilu ( ;) )s tou 32(u nas 28)rocnou,po par dnoch(!!!) Ostal aj on sam,lebo kamratka ked uz ho mohla mat celeho a nafurt, sa vratila k svojmu ex. Partnerka s dietatom je uz t.c. stastne vydata za normalneho (!!!) Chlapa,co nepotrebuje nic zahmlievat a on je stale sam. Partnerke bolo sice tazko,ale radsej pretrpiet cosi ako zit zivot v "hmle". Tot moja skusenost...drzim ti palce!;) neboj sa;)

norikk
30. máj 2014

"je to kamaratka" ....jasne....poznam to tiez z vlastnej skusenosti.....raz dva s tym daco rob.....

bordor
30. máj 2014

Odpoviem otazkou:Existuje priatelstvo medzi muzom a zenou?ano, ale bud pred alebo po ...(pred vztahom, sexom...alebo po nom).Takze nevinne to nebude a treba to muzickovi zatrhnut!

elina25
30. máj 2014

Raketa čo sa bojí že ostane sama,Poznáme....

dugyna
30. máj 2014

Kamarátsvo medzi ženou a mužom niekdy nie je kamrástvo, vždy je tam minimálne jedna strana ktorá to berie inak...

natalienka12
30. máj 2014

Ja by som asi využila žolíka a opýtala sa priateľa na telefóne. 😀

dankapap
30. máj 2014

kamarát taky rád.....

mirus3
30. máj 2014

Treba to čo najrýchlejšie zatrhnúť, nech už vyzeráš v očiach niektorých akokoľvek - žiarlivka, hysterka, stíhačka, ... zabojuj a urob tomu koniec, ak je to v tvojich silách, lebo to nemdopadne dobre!!! Na druhej strane bude záležať potom hlavne na ňom, či sa uvedomí a bude v "kamarátstve" pokračovať aj naďalej. Držím päste!!!

7zahrad
30. máj 2014

Chce si zalozit rodinu.

misaelka
30. máj 2014

prepáč, ale k tomuto ma napadá veta z pelíškov "Přišel jsem s nabídkou kvalitního sexu" 😀

ciusinka
30. máj 2014

Ona:32, single, bezdetna, biologicke hodiny tikaju, slobodny chlap mozno v nedohladne, tak mozno hlada niekoho, kto jej urobi dieta 😠 nebola by urcite ani prva ani posledna..A on si mozno zvysuje ego..

A ak muz o ich "kamaratstve" manzelke klame a zahmlieva, tak v tom podla mna musi byt nieco viac ako len kamaratsvo..Lebo keby to bolo podla neho iba nevinne kamaratstvo, nema dovod zahmlievat a klamat..

Ak muz vie, ze to manzelke vadi, tak ak je normalny a manzelku miluje, ukonci toto "kamaratstvo" a akykolvek kontakt s dotycnou"kamaratkou" a nebude riskovat svoje manzelstvo a vyrabat manzelke zbytocny stres..To je moj nazor..

simca06022011
30. máj 2014

Zamer a ciel.. z jeho strany nemusi mat ziadny, moze si len hladkat ego, aky je obletovany.. z jej strany to moze mat kadejake "ciele", kludne aj zahmlivat moze iba cisto z nevinneho dovodu (nechce doma robit nervy atd...), proste nevie povedat dievcine nie na kavicku a co ja viem pokec (pozname, osobne som chlapa pred par rokmi preplesla kvoli takej "manazerke" co cele dni nemala co robit iba lietat s chlapmi po restikach, kavickach a hoteloch ako som neskor naaaahodou zistila) :P v kazdom pripade, skor ako bude neskoro to zatrhnut ;) alebo cakat, ako to dopadne? 🙂))) hmmm...

ivett1
30. máj 2014

hm... je fešák?. ..tak jej asi imponuje, keď sa s ním môže "ukazovať" ... alebo potrebuje dráždiť nejakého svojho "nápadníka" ...no...alebo len na sex ... aj keď to vyzerá, že sa len kamarátia, tak to časom príde ... no a mladému pánovi asi tiež nie je proti srsti, že ho niekto potrebuje a nemusí počúvať len o tom aká je starostlivosť o dieťa náročná ... a všetky tie reči od manželky😉 ... čo už...
kamoška sa takto nakoniec rozviedla ... lebo si naivne myslela, že je to fakt "len" jeho kamarátka 😝 a nechcela vyzerať ako "stíhačka" ...
PS: ja tiež nechcem vyzerať ako stíhačka, ale ... obaja dodržujeme isté hranice ... len to asi závisí aj od toho, či je človek spokojný so sebou (aj s partnerom) a nepotrebuje si dokazovať, že ...aha, aký som ja zaujímavý až sa o mňa baby/chlapi trhajú ... skúsim, či som ešte taký dobrý aj v posteli 😉 ... no ...a je to

cecil36
30. máj 2014

Zla formulacia otazky. Spravne by mala zniet." Preco ma zaujem 34 rocny muz kontaktovat resp. nechat sa kontaktovat 32 rocnou slobodnou zenou." Zaujem 32 rocnej ti moze byt u prdele, pokial chlap nechce, nebude sa s nou kontaktovat nijako.

sklamana30
31. máj 2014

Z vlastnej skusenosti radim nieco s tym robit,"kamaratstvo
m"to len zacina!!!

moonlight1210
31. máj 2014

Zo skusenosti okolo radi p. manzelke zacat si ulievat bokom peniaze (ziaden bankov ucet, ked jej ho zistia, tak aj tie peniaze pojdu napoly).
A to preto, ze:
Ked je zabezpecena, lahsie sa riesi a nie je nutena pristupovat na kompromisy, ktore ju ponizuju.
S plnou penzaenkou sa place lahsie, ako ked k tomu vsetkemu riesi, kde vziat zajtra na chleba.

brady1
31. máj 2014

vzrušujúci sex-ona chapem a on hajzel 😉

lucifera
31. máj 2014

To nevyzera,,ruzovo,, 😒 vyjasnit apopripade ostat sama!komu by bol takyto chlap dobry?

jalito
2. jún 2014

No čo, vysmiať sa mu a popriať mu veľa šťastia. Keď je koze dobre, ide na ľad tancovať a že sa pošmykne a spadne, čo na tom?