Aký máte vzťah so svokrami?

marycarrie
11. jún 2021

Ahojte, ženy.
Mňa by zaujímalo, aké máte vzťahy so svokrami. Resp. ak zlé, čo také Vám vyviedli... a/alebo ako ste si k ním našli vzťah

makova333
11. jún 2021

@marycarrie zakladom je nebrat sa prilis vazne a nemysliet si, ze len ja som ta co ma patent na rozum. A potom treba mat sebavedomie a slusne vediet povedat svoj nazor, odmietnut nieco a podobne (naozaj slusne, nie s podtonom ironie). Moja prva svokra bola uplna krava (pardon za vyraz), ale taaaak vela ma o mne samotnej naucila, ze ked som dostala svokru c.2 bola som stastna ako blcha 🙂 A aj ked som mala nejake vyhrady (vzdy nejake su a je to normalne), tak uz som si ich vedela vydiskutovat (ale to fakt boli drobnosti). Dalsia vec je vyber chlapa. Ak si najdem 40 rocneho z mamahotelu, svokra bude skakat od radosti, ze on odchadza zit s niekym inym len za predpokladu, ze sa ho chcela sama zbavit 😀 Ani jedna z tych moznosti nie je vyhra.

nafka0483
11. jún 2021

@marycarrie Musim poklopat ze velmi dobry vztah mam. Od zaciatku ked ma manzel predstavil ako priatelku sa ku mne spravala pekne a aj ja k nej, svokor tak isto. Vidim a citim ze ma maju velmi radi a aj ja ich. Rovnako skvelo vychadza manzel s mojimi rodicmi.

ivangeline
11. jún 2021

Dobry. Pomaha. Nie prilis. Vidime sa cca raz za tyzden. Nevnucuje sa. ;) Keby nie deti...tak asi mam aj viac casu pokecat a ist na kavu. Moja svokra je fajn. :D

number19
11. jún 2021

@marycarrie Aku mas ty svokru? A co ti vyviedla?

sirka9
11. jún 2021

ja mám skvelú budúcu svokru. od začiatku ju mám veľmi rada. je to také jemné žieňa, ktoré vychovalo 3 synov k takému správaniu, že nemať ju rada by bol hriech. za tú výchovu by si zaslúžila medailu, lebo to sa vidí málokedy 🙂 a ešte je aj úžasný človiečik 🙂 nedala by som ju nikomu za nič.

lavender273
11. jún 2021

Ja mam tiez stastie na dobru svokru. Od zaciatku mame velmi dobry vztah, je to uzasna zena.

elizabet173
11. jún 2021

@marycarrie vzdy je podla mna dolezita ucta a tolerancia, je jedno, ci nevesty k svokre, alebo svokry k neveste. Ak by bola, nevznikali by temy, kde nevesta pise, ako jej svokra lezie do skrine alebo ako nevesta este tehotna rozmysla, co svokre zakaze, ked sa dieta narodi. Moja svokra sa ku mne vzdy chovala velmi pekne, byvali sme u nej, kym sme prerobili byt. Do nicoho nam nezasahovala, nevnucovala sa, ale vedela som, ze je tu, ked by som potrebovala poradit alebo pomoct. Mam ju velmi rada a velmi si ju vazim.

asia83
11. jún 2021

@makova333 Presne povedané. Iné odpovede už ani nie sú potrebné. 👍🏻

nicoleee
11. jún 2021

Moja svokra ma nemá rada a to od začiatku... Manžel sa rozviedol, nie kvôli mne, dali sme sa dohromady, predstavil ma, vtedy mu moja budúca svokra povedala, že síce vymenil kravu, ale vymenil ju za teľa, poznala ma tak 2 minúty. Samozrejme môj muž zareagoval, že ona to tak nemyslela... Sme spolu 10 rokov a ona vlastne nikdy nič tak nemyslí 😕 uráža ma stále, máme spolu 3 deti a ani tie jej nie sú dosť dobré, stále ich poučuje, nikdy nespravia nič dobre, lebo to mohli spraviť tak ako ona chcela... Reakcia muža, ona to tak nemyslela.... Jedného dňa vybuchnem, výkričím je všetko a manželovi poviem, ja som to tak nemyslela 🙂🤷‍♀️

vilma7
11. jún 2021

Tak moja je 1200 km, vidím ju 2x ročne, čo nie pre mňa ideálne. Snažím sa byť slušná, neviem či sa mi vždy darí, je to priamo úmerne jej správaniu.

vilma7
11. jún 2021

@nicoleee tvojho manžela by som si asi brala ku každej debate, a povedala mu, nech teda prekladá, ako to myslela 😀😀😀

amelie2017
11. jún 2021

Vztah s mojou je nadlho 😀 od absolutneho nezaujmu z jej strany, kedy odmietla vsetky navstevy kvoli nedostatku casu, po odmietnutie ist na svadbu (mala choreho psa a nechcela od neho letiet na vikend prec) po 10 mesacne absolutne nerozpravanie po peknej whatsapp hadke 😀 po uzasny vztah, kedy sme sa z leteckej vzdialenosti prestahovali 150 m od nej 😀 spoznala som ju az po narodeni nasej dcery. Teraz sme spolu takmer denne a je to skvela babka. Niekedy to sice prehana s rozmaznavanim nasej dcery, ale potom si spomeniem na moju babku a na to, ako nam davala nanuky do postele o 10. vecer a neriesim.

sense
11. jún 2021

S matkou partnera... vzhladom na recovu barieru dokonaly 😂😂😂😂😂

elementissa
11. jún 2021

Ja mam vynikajuci vztah so svokrou. Mam ju radsej ako mamu. Sme na jednej vlnovej dlzke od sameho zaciatku

didi2102
11. jún 2021

@marycarrie ja nemám že zlý vzťah ale sú veci ktoré bolia,muž je z 5synov,všetci dospelí a 4zijuci doma bez čo i len priateliek,nepomáhajú dokopy s ničím a už vôbec nič neplatia aj keď zarábajú slušne,no k veci,keď sme začali spolu pred 15r,svokra.muzovi hovorila či musí so mnou toľko tráviť casu-vikend večer😄,či musí chodiť tak neskoro atď mal 24rokov,potom keď sme šli bývať spolu po 9rokoch či mu nieje dobre doma,či nemá izbu-s bratom 😄 to už mal 33,nevedeli prežil že odchádza aj keď mali doma4 ďalších synov,ja som bola pri Tom keď mu to hovorili že či chce takto žiť atď ... Mala som hrču v hrdle .. keď sme sa sťahovali nik nič,žiadna návšteva,po 4rokoch sme sa presťahovali do domu,žiadna kolavdacia s nimi nič,žiadna návšteva v štýle jeeej super to máte , máme dve deti -3r syn,1r dcéra jediná vnúčatá , to je kapitola sama o sebe,nik sa nejde potrhať ,dcéra mala rok a nik nič čo už, ja si držím odstup ale uz keď sa tam ide som slušná normálne sa snažím baviť,chodíme tam malo aj keď to máme blízko,svokor dosť pije ťažko o Tom potom , ale bordel nerobi

lindusss2016
11. jún 2021

@marycarrie uz dobry a respektujuci 😊

sipopa
11. jún 2021

my mame tiez nastastie vcelku dobre vztahy a to sme u nich dokonca rok po svadbe byvali. ale tak myslim, ze so svokrovcami sa neda mat az taky dobry vztah ako ma ta dcera so svojimi rodicmi, stale to budu len svokrovci. nastastie my sme aj mensie nezhody ustali a teraz to je uplne v pohode, kedze uz byvame aj sami.

jaruna123
11. jún 2021

Zaciatky su krasne pretvarky aka si uzasna partnerka dokonala pre ich syna a pozachrbat alebo ked odides huckaju muza proti tebe. Znici to vztah. Stale si dtz odstup nezdoveruj sa im najma si zivot samostatny s tvojim partnerom. Nedelna kavicka obedik ok ale ziadne spolocne byvanie ver mi. Ja som s muzom 10r z toho som sa po 3r dozvedela ze ma nenavideli lebo som nebola prilis dobra pre ich syna pritom by som mu dala aj modre z neba dovtedy som ju vyhladovala za naj´epsiu svokru na ceeelom svete 😃😃az kym sa neukazala prava tvar. ale to budes chranit aj ty svojho syna dceru ked budes svokra ono to je tak dane od prirody. Svokra a nevesta rivalky.

jaruna123
11. jún 2021

@elementissa no ved pockaj este par rokov napises iny nazor 😃😃

malva123
11. jún 2021

@jaruna123 preco? Ved podla seba nesud inych...ze to mas ty tak ako mas... i ked nechapem autorku temu...je na Mk ..nova a tema..co zeny vykecajte sa a zanadavajte na svokry?

banderaska29
11. jún 2021

žiadny - žiadnu nemám 😀 ta fajne 😀

elizabet173
11. jún 2021

@nicoleee ty máš ale problém v prvom rade s mužom, až potom so svokrou

evaachesa
11. jún 2021

Ja mám úžasnú svokru, máme super vzťah od začiatku 🥰

marycarrie
autor
11. jún 2021

ja som sa len pýtala, oficiálne svokru nemám, nie som vydatá a s partnerom sme skoro 3 roky spolu.... ale som tak vcera rozmyslala..cím llepšia svokra, tým vačší chuj partner a naopak......

a moja svokra? 6 km su od nas a nepridu ani na kavu, tak ich ani nevolam (mozno nepridu lebo je to tym ze moj je tam kazdy den - cvici tam a obcas zvara s ocoom fusky) ale to nie vzdy su spolu..... ale neriesim uz... aj som sa spytala ci im kava u na nechuti a len som podotkla do buducna ze ked budeme mat deti, ze snad nezvysia intenzitu návstev, ze uz bude neskoro - ale to som povedala aj nasim, hoc tí su o 10 rokov starsí od nich a su od nas 35 km

didi2102
11. jún 2021

@marycarrie ja som si myslela že napr deťmi sa veci zmenia,nezmenili sa,celé tehu o mňa nik nezakopol ,potom sa nešli potrhať ani za detmi

elizabet173
11. jún 2021

@jaruna123 prečo by mala písať po rokoch iný názor? Moja svokra je jedným z najúžasnejších ľudí, akých som v živote stretla a tento názor som nezmenila ani po takmer tridsiatich rokoch, ani po tom, čo som s jej synom roky rozvedená. Stále máme krásny vzťah.
@jaruna123 netvrdím, že to tak nie je nikdy, ale u mňa ani náhodou, s mamou môjho súčasného partnera máme tiež perfektný vzťah už vyše desať rokov

marse
11. jún 2021

v pohode. vychádzame si. nie sme síce najlepsie priatelky, ale je tam rešpkt, úcta, tolerancia. vieme aj posrandovat, aj sa postazovať.. hlavne viem aka je a ze ju nezmenim..tak ju tak beriem a ona mna , vie že si nenecham skakať na hlavu a urobim si po svojom...

smitjan
11. jún 2021

Tak my vychadzame v ramci normy, nie je to nic prevratne, ale znasame sa, vela urobit to, ked sa dvaja ludia vzajomne respektuju. Uz viem co si mozem dovolit a aj ona co ku mne. To, ze som mladsia neznamena, ze si dam skakat po hlave od nej alebo co, takze to sme si vydiskutovali hned na zaciatku a odvtedy fajn.

nicoleee
11. jún 2021

@elizabet173 muž je v pohode, len keď je prítomná svokra stáva sa z neho blbec 🤷‍♀️ mamička je v jeho očiach chúďa čo sa obetovala, sama ho vychovala... Bla, bla... Inak je to fajn chlap, úžasný otec 🙂

nafka0483
11. jún 2021

@jaruna123 Mozno u teba boli zaciatky pretvarky, ale ver ze nie u kazdeho je to tak. Mna maju naozaj urpimne radi a rovnako ja ich, ziadna pretvarka, ziadne ohovaranie pred inymi - a to by so sa teda dozvedela od sirsej rodiny keby to tak bolo. Mozem sa jej zdoverit so vsetkym - dokonca su veci, s ktorymi sme sa s manzelom s nimi podelili a smojimi rodicmi nie.
Ked sa stalo ze sme sa pohadali, tak drzala stranu mne - nevedela kto bol na vine, ale bolo jej luto ze som plakala, tak "karhala" manzela a zastala sa ma.
Vobec nie je pravda ze je to tak dane od prirody, ze rivalky. Ak je raz niekto dobry clovek, tak tym, ze sa stane svokrou sa nezmeni.

Takze nemusi nikto pisat o par rokov iny nazor, len staci pripustit ze hoci ty si to stastie nemala, tak ini to tak mat mozu.