Napadla ma taka otazka? Aky mate vztah zo svojimi byvalimi? Bavite sa? Pisete si sem tam?Stretnutie? Mne vcera napisal byvali ako sa mam po dlhsej dobe tak sme prehodili paru viet ale zaujima ma ako vy ostatne a ex 😉))
ja soom sa len pred mesiacom rozišla,ale bavime sa ano máme syna 5ročneho takže sa musime baviť 🙂
Nepisem si ani nevolam s nikym z byvalych. Naco aj? Velmi dobre viem, preco sa tie vztahy skoncili a z lasky uz kamaratstvo nebude, iba dalsie problemy a zamotavania.
Navyse sme sa s manzelom na zaciatku dohodli, ze ak by sme komunikovali s byvalymi (ja alebo on), povieme si to. Napriklad, ze: "stretla som v meste Peta a prehodili sme par slov o tom co nove a bla bla bla". Aby sa to potom ten druhy nedozvedel nejak inac a nevznikli z toho spekulacie a podozrenia. Preto ani nikoho z ex nekontaktujem - len by mi to pokazilo dobru atmosferu v manzelstve a to nechcem.
Poviem to tak, ze nemam problem sa tym ludom pozdravit a ked sa niekde nahodne stretneme prehodit par viet. Ale ucelne tieto kontakty nevyhladavam, nepisem si s nimi a nechodime po kavach, pretoze ked som raz nieco ukoncila taketo konanie povazujem za kontraproduktivne z hladiska aktualneho vztahu, mojho aj ex. Zbytocne vyvolavanie ziarlivosti, nedorozumeni a mozno falosnych nadeji druhej strany (boh vie co sa exovi prehana hlavkou ked vypiduje). Takze nepalit mosty, ale s rozumom.
Ja toto chvala bohu riešiť nijako nemusim kedze ziadneho byvaleho nemam - moj manzel je aj prvý a dufam ze aj posledny... 🙂
Moj chodi k bývalej obcas aj s našou dcérou na obed ked som v praci ;) ale co ma vie maximálne rozosmiať je ked su dve zeny bývala a terajšia najlepsie kamosky a všetci spolu chodia na vylety a žienky sa patrične spolu pri stretnutí tri x ,,pusinkuju,,na vsetky strany a chlap sa tvári ako gigolo
Moj prvy chlap je moj najlepsi kamarat. Jedna vec, ze to bolo peknych par rokov tomu, druha, predsa len nikdy som nechodila s dementom, a ktorym si nemam co povedat. Moj muz to chvilu prezival, ale ako nas videl spolu tak prestal ziarlit. Nema preco. A s dalsimi ked sa stretnem tak sa normalne rozpravame. Nie, ze by sme sa vyhladavali, ale aspon si a gratulujeme k narodtkam a tak. A moj muz je ako pav,ze je ten co ma vyhral :D
@sardinka335 Ja mam viac byvalych, vydala som sa po tridsiatke, a po vyske som byvala sama, zivila som sa sama, tak som mala dost samostatny zivot. To ze som mala prilezitost vidiet ako je to s niektorymi chlapmi beriem ako plus, lebo si teraz viem vazit toho co som si vybrala za muza. Ked si si nasla idealneho uz v tom prvom chlapovi, to je fakt zriedkave, a ak ste naozaj spolu stastni tak ste vyhrali jack-pot hned na prvy loptu 🙂
S niektorymi nie som v kontakte, ale s jednym s ktorym sme boli spolu 3-4 roky a bol to moj prvy priatel - s tym sme kamarati na FB, mame vela spolocnych kamaratov, respektujeme sa a mame sa radi, raz dva krat za rok si napiseme, ale vobec tam nie je nic okrem kamaratstva a vzajomneho repsektu. Dokonca mi chcel pomoct aj so zhananim kapely na nasu svadbu :D
@zoja_ moja skusenosti- nemam s nimi ziadny vztah. uplne som ich odstrihla. nie je dovod. mam novy zivot. je to istym spôsobom stale pokusenie. a nastastie rovnako to ma aj moj manzel. takze nie je dovod na konspiracne teorie
jasne, ze ak sa nahodou stretneme, tak sa pozdravime, prehodime par slov a to je vsetko.
Spalila som vsetky mosty nie sme v kontakte ani nic podobne. Co bolo bolo.. Minulost treba hodit za hlavu dolezita je buducnost.. Mam novu rodinu takze oni su moj svet....❤
žiadne, s drvivou väčšinou by sme sa ani na ulici nepozdravili, možno tak s dvoma prehodím pár viet raz za čas....a pritom som sa s nikým nerozišla v zlom :D
So vsetkymi (3) sme dobri kamarati. Stretavame sa aj ako rodiny. Boli to pre mna blizki ludia, nerozisli sme sa v zlom, tak preco sa tvarit, ze sa nepozname? Moj muz ma rovnako dobre vztahy s byvalymi, tiez sa s niektorymi stretavame. Takze zalezi podla mna ako tie vztahy skoncili a aki su to ludia, ci este niekto ma snahu nieco riesit atd.
zalezi od okolnosti...komentare som necitala,no myslim ,ze ak sa rozisli dvaja,ktori spolu maju deti ,tak nevyhnutna komunikacia s byvalym partnerom nieje nic nezvycajne,no a myslim ze su ludia ktori mali dlhorocny vztah aj bez deti a komunikuju spolu aj po vsetkom ,pretoze predsa len spolu nieco prezili a rozisli sa v dobrom ako dvaja dospely ludia...tym nemyslim kazdodennu komunikaciu ale napr pri nahod.stretnuti sa pozdravit a prehodit par slov,nie je na tom asi nic.
Ziadny..nepiseme,nevolame si...stretla.som ho raz nahodou v.meste,chvilku sme.sa.rozpravali..potom prisiel na.pohreb mojho otca,co si vazim..s jeho sestrou si piseme na narodeniny blahozelanie a ked som.stretla.jeho mamu,tak sme tiez.chvilku.kecali,bola.zvedava na.moju dceru...that's all
@zoja_ vzťah máme priateľský, ak sa náhodne stretneme napr. v kaviarni, nemáme problém si prisadnúť jeden k druhému, dať kávu a prehodiť pár viet, no cielene tieto stretnutia nevyhľadávame, ani neorganizujeme, nepíšeme si, voláme si naozaj len občas, ak jeden potrebuje napr. nejakú info, ale nie štýlom, že mu teraz zavolám, ako sa máš, ako sa ti darí. Bývame neďaleko seba, tak že sa občas vídame, to je celé. Ale, netýral ma, nenašla som ho s inou v posteli, neprepil pol majetku, za tých okolností by moja komunikácia s ním mala úplne inú úroveň. Kým nebol syn dospelý, tak sme komunikovali spolu samozrejme častejšie.
Ja sa zamýšľam nad tým, prečo má niekto potrebu kontaktovať bývalého, alebo bývalú. Alebo rozchod bol nerozvážnym riešením, alebo mu to nevyšlo v novom vzťahu, alebo tým niečo sleduje. Inak ma ani nenapadá, prečo by som mala bývalého kontaktovať, napísať mu, ako sa má. Z akého dôvodu. Ak sme sa rozhodli pre taký vážny krok, ako rozvod, tak asi naše spolužitie nebolo to pravé orechové. Ja nad tým nerozmýšľam, môj život už niekde inde.
Ja mam uzavrete ex vztahy...nechcem sa sprtat v minulosti. Nema to vyznam...patri to k mojmu zivotu, ale vzdy spravim krok dopredu. Proste necitim potrebu, aby som pozerala nazad...a na par hajzlov najradsej zabudnut...o niektorych co to viem lebo socialna siet nepusti a bliknu fotky a komentare..ale neriesim..sustredujem sa na seba, na buducnost 😀
Asi zalezi od konkretneho cloveka a od toho aky to bol vztah a ako sme sa rozisli. Cielene nevyhladavam svojich byvalych, ale keby som ich stretla na ulici, neotocim sa a nebudem sa tvarit ze sa nepozname...to hovorim o tych s ktorymi nemam dieta samozrejme. Ak uz dieta s niekym mam, budem sa s nim samozrejme bavit a snazit sa o co najlepsi vztah aky sa len da, uz len kvoli tomu ze mojmu dietatu je a ostane vzdy otcom a dieta by nemalo doplacat na nevrazivost medzi rodicmi...
Nepoznam.. nepozdravim.. nepozrem 🙂 velmi zle ukonceny vztah ..
Nezdravime sa...teda on ma nejaky blok asi,ja prva zdravit nebudem...
Aky? Ziadny, ak sa za vztah nepovazuje prianie k narodeninam cez fb, alebo olajlovanie fotky.. Nerozisla som sa ani raz v zlom, ale nepotrebujem ich k zivotu, je to uzavreta kapitola..
AK by som ich strela na ulici, urcite sa porozpravame, ale ani ja, ani oni sa nevyhladavame.. Kazdy uz riesi vlastny zivot a vztah, omnoho lepsi ako predtym..
Žiadne, nie som s nimi v kontakte, nestretávame sa, nič. Je to minulosť, pre mňa uzavretá kapitola. Nemám si už viac, čo s tými ľuďmi povedať a nepatria do môjho života.
S tymi, s ktorymi nemam deti, nemam ani ziaden kontakt. S otcom deti mam velmi dobry, da sa povedat, ze takmer kamaratsky vztah. Ale chvilu to trvalo, kym sa to ustalilo a ukludnilo.
Nechápem komenty typu "nemám si s nimi čo povedať,nepatria do môjho života,ani by som sa nepozdravila" to čo je ako? Normálne sa pýtam prečo? Načo ste s tými chlapmi potom boli???? To vam tak ublížili či co?😀 pokiaľ to neboli len posteľné dobrodružstvá,tak to skutočne nechápem...to mi príde ako s.ranie si na hlavu,veď ak som s niekým prežila roky,tak asi preto,že som chcela a že mi s ním bolo fajn a po rozchode ani nepozdravim a tvarim sa,že nevidím,nepocujem???😀 tragikomické skutočne😀
@elviku11 stretávam sa so všetkými, všetci sme single ľudia,neni problém,ale ako píšes ty, môj posledný má s tým problém,takže toho nestretavam,hoci ja by som rada,neni problém,ale presne hovoril to, co ty píšes,že nedokáže byt so mnou kamarát,že by sa znova namotal,jeho problém😀 plne akceptujem,hoci nechápem....
@katarinapekna skús to napísať tým ženám, ktoré čakali s mužom tretie dieťa, keď si on našiel bokovku a čiste náhodou čaká dieťa aj s ňou? Máš pocit, že sa mu budú hádzať na ulici okolo krku? On bol fajn manželom, starostlivý, len si ho neustrážil v gatiach a milenka zaňuchala peniaze, tak jej "zlyhala antikoncepcia" . Nie je to môj prípad, len je tu týchto tém v poslednom čase akosi priveľa....
Nemam s nimi nijaky vztah, som rada, ze ich nevidim, nepocujem, nestretavam, proste nic..Keby sme sa nahodou stretli (co dufam, ze nie), tak pozdravit ich pozdravim, ale to je vsetko..
Ziadny, vyznam slova "byvaly" to plne vystihuje, ako odviate vetrom 🙂
@katarinapekna ano ublizili.. mala som nasadzene ruzove okuliare.. ale ten chlap si vazne nezasluzi ani moj pohlad nie este pozdravit.. a celkovo poznam malo ludi co vztah ukoncili dobre
Tragikomické 😀 😀 😀
@zoja_ dolezity je aky ten cely vztah bol aj ako sa skoncil..ci sa rozisli v dobrom, alebo zlom..a od toho sa to potom cele odvija