Aký máte názor na ženy na meterskej ktoré občas idú na drink?

saskia987
21. dec 2019

Ahojte znie to trosku zvláštne ale chcela by som vedieť vás názor... Bývame zatiaľ s rodičmi na dedine s priateľom mame rocnu dceru....onmesiac sa sťahujeme... Neviem ako to vnímate vy ci ste to tiež robili že ste občas išli s kamošmi na drink a potom vás celá dedina ohováral že chlastate a chodíte po krčmach už sa to do uší dostalo aj mojim rodičom a mame skrz to doma hádky.....

ivusikk
21. dec 2019

@saskia987 niesi stroj, nemôžeš celé dni byt len s dietatom, aj mama potrebuje občas vypnut a pokecať s kamoškami 🙂

heidy222
21. dec 2019

@saskia987 samozrejme Ze je to normalne. chodim s kamoskami na Drink, dcera zaspi o 7 a ja idem von, tak 2 krat za mesiac, manzel je Rad, pozera serial. dokonca mame s muzom dohodu Ze raz do roka ide kazdy z Nas na vikend s kamosmi niekam zurovat a ten druhy sa stara o dieta zatial. Skvele odreagovanie

saskia987
autor
21. dec 2019

@heidy222 mňa ide občas doma drbnut vkuse to isté dookola.... Cele dni

nelca84
21. dec 2019

@saskia987 je to úplne normálne, až prospešné by som povedala 🙂 ja som chodila von a ak ma niekto ohováral, tak jeho problém, mne by to bolo jedno, ani rodičia do toho nemajú čo hovoriť, si dospelá, sťahujete sa a ak ocko postráži dieťatko... nie je o čom, treba občas vypnúť

saskia987
autor
21. dec 2019

@nelca84 áno to je pravda... A hneď začne moja mama že za ona nikdy nechodila do krčmy a neviem co a bla bla bla

evalin88
21. dec 2019

@saskia987 je normalne ist obcas von, mna muz aj posiela, lebo ja mu nebranim stretavat sa tiez z kamarátmi. A nie je zasa taký, ze by chodil pravidelne alebo casto. Na dedine je to iné, kazdý pozná kazdého a ludia radi síria klebety. Povedz si, že tí, ktorí ohovárajú teba sa za chrbtom ohovárajú aj navzajom. Budete byvat v dedine alebo v meste?? Velká výhoda mesta je anonymita, ale zasa ti nema kto pomôcť, keď treba...

wena
21. dec 2019

Mám 5 mesačnú, na drink s kamarátmi chodím odkedy sa narodila bežne. Ale teda bývame v meste kde to nikto nerieši a nechodím do krčiem.

heidy222
21. dec 2019

@saskia987 no, najma v zime a na dedine to musi byt strasne

nikpa
21. dec 2019

@saskia987 úplne normálna vec, rodiča sú v tomto mimo ak to nechápu. Nič si z toho nerob

dskjhfdlkdjhl
21. dec 2019

@saskia987 Na dedine sa zvycajne riesi vsetko a najviac sa klebeti pred kostolom🙊 bud sa to clovek nauci ignorovat, alebo zmeni byvanie.

maris5
21. dec 2019

@saskia987 ked mal prvy syn rok, isla som do kina. Moja mama ma zdrbala, ze ako som si dovolila odist od dieta. Povedala som jej, ze dieta ma aj otca. Tak nech sa na chvilu postara.
Teraz (druhy syn 7 mesiacov) bol muz tri krat po sebe na nejakej akcii. Mama sa ma opytala, ze kedy pojdem ja.
Aj mama potrebuje psychohygienu a pocut aj nieco ine ako bla bla, grcky a plienky.

nelca84
21. dec 2019

@heidy222 vôbec to nie je strašné, tiež bývame na dedine a je to tu úplne v pohode, ja som sem prišla z mesta a už by som sa tam nevrátila, mám to tu rada, ale je to 5 min. autom od krajského mesta, takže to nie sú nejaké lazy... ani kostol tu našťastie nie je 🙂

deti95060810
21. dec 2019

každého osobná vec...aj keď som ja nikdy na Md nebola sama na žiadnom drinku - ani s kámoškami....dôvod - nemal kto ostať pri deťoch...😉🙄

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucia147852
21. dec 2019

Áno chodíme pravidelne obaja. Kým som výlučne kojila som nechodila. Ale odkedy mala dcéra polroka úplne bežné

1gabriela13
21. dec 2019

@saskia987 jasne ze, kľudne chod ak má kto postrazit dieťa. A to ze kto co hovorí koho zaujíma? Budu hovoriť aj vtedy ak by si nešla. Ľudia sú mimo a vždy majú potrebu starať sa do života inych.

0silvia0
21. dec 2019

@saskia987 ja som od malych deti nikam nechodila, lebo som nemala potrebu a tuzbu a furt som kojila alebo bola tehotna...
Ale ak by som nekojila a chcelo by sa mi ist, tak by to bola cisto moja vec...

kataka10
21. dec 2019

@saskia987 jasne ze to je v poriadku. Svagrina isla na diskoteku s kamoskami a uplne super jej to padlo. Chodila vysmiata a uvolnena, tym padom aj manzel bol spokojny. Pokial sa par normalne dohodne a druhemu to nevadi, je to uplne normalne, ze sa ten druhy ide vyventilovat a hlavne zena, kedze musi doma trcat s dietatom a chyba jej spolocnost. A ak svokrovci a rodicia si myslia, ze ich navstevy su pre teba dostatocne spolocenske vyzitie, tak im treba vysvetlit, ze nie.

0martina0
21. dec 2019

@heidy222 a ako čo je v zime na dedine strašne,nerozumiem to môže napisať iba ten čo figu o tom vie

jeliz59
21. dec 2019

Keď máš muža ktorý sa dokáže a vie postarať o dieťa a dovolí ti to....tak nieje o com....
Ja nemám takého ani muža ani mamu...😔😔😔
Takže čakám kým bude mať dieťa aspoň 4 roky nech vie rozprávať papať všetko dobré spať a potom ho dám mojej mame aj nasilu😂😂😂
Už sa nemôže vyhovárať že nevie čo snim....
A potom pôjdem...👠💄👑👗🎉🎊🎆🍾🍹☕💅🌃🌌

dadus_ka
21. dec 2019

@saskia987 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ vsak to je normalne a kazda matka by to mala mat povinne 😂😂😂

lenka2710
21. dec 2019

@saskia987 jasné,že ti do toho hovoria, lebo za ich čias to podľa mňa neexistovalo,aby matka vypadla niekde preč od detí! Hlavne aj preto, lebo aj muži boli takí,že sa fakt o deti postarať nevedeli! Na všetko bola žena sama
Ja som tiež chodievala, ale nie na drink, keď bol niekde poblizku nejaký koncert,šla som s kamoškami alebo švagrinou
Muž ma sám posielal, nech vypadnem dakde, keď som sa vracala,tak už na chodbe som počula,ako mala reve, nevedel ju uspať,ale nikdy mi nič nevyčítal a on tiež občas vypadol
Rodičov nepočúvaj, ja som tiež bola zla,keď som raz za štvrťrok vypadla ku kadernícke a malú som nechala mame! Veď keď som na MD, nepotrebujem sa paradit a mať každú chvíľu iný účes! No hold, ja to potrebujem
Nebudem chodit ako nejaká cupa,len preto,že mám malé dieťa

evittam
21. dec 2019

@jeliz59 Prepáč - "ak ti to muž dovolí"?? A akože sa nevie postarať o vlastné dieťa? Či si len ty myslíš že to nevie a jemu to vyhovuje?

evittam
21. dec 2019

@lenka2710 Ale vedeli aj vedia len niektorí nemusia a vyhovuje im to.😉

lenka2710
21. dec 2019

@evittam hovorím z vlastnej skúsenosti, čo sa tyka môjho otca a deda, to by bola kapitola sama o sebe! Ale aj teraz sú takí muži, čoby som im nezverila ani vlastne topánky a nieto dieťa! Rovnako ako ženy sú všelijaké,tak aj muži
Nehadzem všetkých do jedného vreca 😊

stanzi
21. dec 2019

@jeliz59 '...muz dovoli'? to snad nie 😀

@saskia987 je to uplne normalne 😉 kasli na susedov, ktori zjavne nemaju nic ine na robote...

evittam
21. dec 2019

@lenka2710 Iste. Tak si s takým nerobím dieťa a potom vyplakavam na MK akého mám doma ....😉

zabina27
21. dec 2019

Na drink v pohode, pokiaľ sa v dobrom stave vratis domov ☺️ jedine čo by som pochopila že ohovárajú, ak by si sa chodila do krčmy každý víkend zrubat pod obraz boží 😀

sense
21. dec 2019

Ja som to nerobila, ale neodsudzujem ziadnu kt to robi pokial dieta nie je vyslovene zanedbane... mam kamaratky kt tak chodia a s odstupom casu mam pocit ze boli vyrovnanejsie ako ja....

Moj nazor je taky, ze ak sa stals zena matkou neznamena ze prestala byt osobou majucou narok aj na "vlastny " zivot : zaluby ci resp cas kt stravi podla seba..

heidy222
21. dec 2019

@0martina0 ked Tam mas rodinu a priatelov Tak to moze byt fajn. Ja mam Len velmi malu rodinu a daleko Tak to nepoznam. Ked sme potom zili v malom mestecku Tak sme sa pocas uprsaneho vikendu nudili Ked sa nedalo ist do prirody, nehovoriac o tom ze uz o 17 je tma v zime