Aký máte názor na túto situáciu?

11. okt 2022

tak akože ja uz fakt neviem ci som ja ten idiot alebo zijem medzi idiotmi. Bola som na skoleni v bratislave kedze som sa mala vracat neskoro vecer v nedelu vlakom (zijem na strednom) uz som dopredu panikarila ako sa dostanem zo stanice domov ( je to cca pol hodina autom).--vlakom som mala dorazit o 23:00, ( manzel pre mna nevedel prist lebo je na tyzdnovke). v tom sa mi ponukol svagor ze on bude v meste vtedy ( v tom kde som mala vystupit) ze ide na oslavu ale nebude pit tak ma kludne pocka a zoberie ma domov.tak som sa potesila lebo autobus mi uz nesiel a taxikom som sa bala ist.( po jednom zazitku z minulosti)..to bolo ešte vo stvrtok predtym ako som mala ist..v piatok som stretla v bratislave spoluziacku z vysky ktora bola na navsteve u sestry aj s muzom a ze v nedelu sa vracaju tiez podvecer domov (byvame v rovnakom meste) tak sa ponuka ze ma odvezu kludne az pred dom..v sobotu rano mi pise svagrina ( svagrova manzelka) ze ci teda plati ta nedela a ma ist svagor po mna na stanicu.tak som jej hned odpovedala ze nie, netreba ze ma dovezie kamoska ze nakoniec idem autom a nie vlakom, odpisala mi " aaha dobre teda, takže nemusi ist po teba..odpisala som ze nie ale ze dakujem aj tak odpisala oki, odkazem. tak som sa pekne v nedelu cca o pol desiatej dostala domov a isla som spat o dvanastej ma strhlo zo spanku zvoni mi telefon a pozeram uz ze mi vola svagor a predtym asi 6 neprijatych hovorov, tak som rozospata dvihla telefon a on ze kde som tolko ze na mna caka na stanici tak mu hovorim ze ale ved ja som uz doma ze som pisala tvojej zene ze nemusi po mna chodit..no co ten na mna spustil zeny.ze ci si robim srandu ze on o nicom nevie a caka ma uz hodinu ako chuj na stanici ze mohol byt davno doma a proste nenormlany cirkus bachol mi telefon. hned rano volam svagrinej ze preco nepovedala muzovi ze nemusi po mna chodit odpovedala mi ze som bola ja s nim dohodnuta tak som mu to ja mala povedat ze ona nieje ziaden odkazovac.napiste mi uprimne ci ja som idiot alebo ja fakt neviem..

zuzana76
11. okt 2022

Tak mala si sa uistiť, ale ona to podľa mňa urobila naschval, aby ta dostala so problému, radšej obetovala vlastného muža, ktorý chudák čakal

syslik81
11. okt 2022

no asi maju neaku krizu v rodine alebo im chyba komunikacia... svagrovi napis a ospravedln sa,ze si bola v tom ze mu to povie ... a hotovo

autor
11. okt 2022

svagor somnou nekomunikuje ..uz som aj volala aj pisala..

1234321
11. okt 2022

Tvoja sestra je riadna sviňa lebo urobila naschval a chcela urobiť zlosť a švagrovi sa Ospravedln aj za sestru. To kde sme🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

autor
11. okt 2022

@1234321 to nieje sestra ,to je švagrina (muzovho brata manzelka)

januska12323
11. okt 2022

Švagriná je na hlavu ak má s mužom problém nech si to rieši s ním a nie teba do toho zapájať. Neviem aké máte vzťahy inak.
Ale švagor má pravdu, že si to mala riešiť s ním. Aj rodičom keď niečo poviem jednému tak k druhému sa to nedostane a to viem, že boli len jednu izbu od seba. 😁 Keď si vedela naisto, že nebudeš potrebovať odvoz sama si sa mohla ozvať nech si kľudne vypije. No čo máš poučenie do života.

komplikovana
11. okt 2022

Preposli mu konverzaciu so svagrinou, kde pise, ze mu to odkaze. A poucenie dobuducna- stale riesit s osobou, ktorej sa to tyka.

autor
11. okt 2022

tak neratala som s tym ze ked mi odpise oki, odkazem, ze to pisala len tak do vetra

falbala132
11. okt 2022

a to tej zene manzel v noci doma nechybal?

autor
11. okt 2022

@januska12323 vztahy sme mali doteraz celkom OK..takze o to viac ma to zarazilo

1234321
11. okt 2022

No dokonca🥶 tak to je jasne, že naschvaly robí, takých svagrin čo čítam na internete je veeeelmi veľa. Nabuduce kontaktuj danú osobu priamo🙂

sidicek
11. okt 2022

Ak máš správu, kde ti švagriná napisala, že to odkáže, tak mu to ukáž. Ono áno, mala si dať vedieť aj svagrovi, ale hlavná chyba je, že mu to nepovedala jeho žena, ako sľúbila. Chápem švagra, muselo ho skoro poraziť, ak tam vyckaval hodinu zbytočne.

autor
11. okt 2022

ja ho tiez chapem mne to bolo strasne luto aj som mu preposlala tu spravu ale nereaguje akosi ale chapete toto mi svagrina povie ze vsak ona nieje odkazovac..

autor
11. okt 2022

@falbala132 nechybal lebo bola na nocnej smene, je zdravotna sestra

elam1234
11. okt 2022

Ja si myslím,že ona mu to zabudla povedať , tak to hodila na teba 🙂 konverzáciu môžeš screenshotnuť, ospravedlniť sa a neriešiť.

amiaja
11. okt 2022

Nebola to tvoja chyba. Svagrina je dobre mimo.. napisala ze odkaze tak mu to mala odkazat. Nabuduce ries veci s konkretnou osobou.
Teraz by som mu len preposlala konverzaciu, ospravedlnila sa a viac neriesila.
A inak tiez nechapem ze on robi taky cirkus. Ma pravo byt nastvany ale hlavne na svoju zenu, nie na teba.

lucky_k
11. okt 2022

A prečo si hneď v piatok, ako si sa dohodla s kamoškou, nezavolala švagrovi a nezrušila si ten odvoz? So svagrinou si si pisala predsa az v sobotu? Takze tiez si zrejme zabudla

ivui
11. okt 2022

@lucky_k toto aj mne hneď napadlo, ze akonáhle sa dozviem o zmene plánov, informujem toho, s kym som bola pôvodne dohodnutá aby si aj on vedel zmeniť/upraviť plány. Najmä keď išlo o pomoc mne.

beronsche
11. okt 2022

V prvom rade si mala ty, hned ako si zistila, ze svagrovu pomoc nepotrebujes, mu to telefonicky oznamit a nespoliehat sa na kadejake odkazovacky.
Ved z toho, co pises vyplyva, ze ty si sa prva ani neunuvala svagrovi to hned povedat, reagovala si az na otazku jeho zeny, ci to plati..
Teraz by som konfrontovala jeho zenu, preco mu to nepovedala.. ci zabudla, alebo to bolo schvalne..

ladyblcha
11. okt 2022

Podla mna sestra iba odpisala, ze mu odkaze ze dakujes. Nie ze mu odkaze, ze to neplati.

miadi
11. okt 2022

V prvom rada si ty mala mysliet na to sa mu ozvat hnet ako si sa dohodla s kamoskou .. kedze si sa predtym dohodla snim, nie so svagrinou. Bolo lenive sa spoliehat ze ona mu to povie tak isto ako ona bola leniva ocakavala ze mu to povies ty, Takze ste rovnake. Ten chlap ti chcel pomoct bol hodinu na stanici a ty tu este pindas ze ta zobudil. No necudujem sa mu ze sa stebou teraz nebavi . Ona Mozno zabudla alebo to bol podraz. No v konecnom dosledku si za to mozes sama . A chudak v celej story je on nie Ty . Tak nabuduce uz ta nebude cakat a pojdes s taxikom.

miadi
11. okt 2022

Ako mozes napisat ze zijes medzi idiotmi? Fakt chudak svagor za dobrotu na žobrotu.

derdia
11. okt 2022

Ked napisala odkazem poslala by som svagrovi screenhot. A nicviac.

bambooolik
11. okt 2022

@autorka švagriná je pekná p****

bambooolik
11. okt 2022

@autorka a čo na to tvoj muž? to nemôže so svojím bratom pohovoriť?

kaktusik007
11. okt 2022

ja by som spravila printscreen konverzacie s jeho zenou a poslala mu to so slovami ze ma tato situacia mrzi a ze ma ani len nenapadlo, ze to nepoda dalej....

kate_cs
11. okt 2022

Keby som bola na mieste tvojho švagra, bola by som nahnevaná do nepríčetnosti a nečudujem sa, že tak reagoval. Mal na to právo.
Ale.
Ja by som mu poslala printscreen správ so švagrinou, spravu si určite prečíta a je na ňom ako zareaguje. Pripadne poslala na ospravedlnenie nejakú pozornosť. Chcel urobiť láskavosť a doplatil na to.
A podľa mňa keď si bola dohodnutá s nim, mala si to aj zrušiť i neho a nie cez ďalšiu osobu. Samozrejme, nemohla si tušiť, ako to dopadne, ale toto máš poučenie do budúcnosti.

autor
11. okt 2022

@lucky_k dohodli sme sa v piatok večer a so švagrinou som písala v sobotu ráno keby mi ona nenapísala tak jasné že mu dám vedieť

autor
11. okt 2022

Švagriná mi písala prvá aby preverila situáciu či má po mňa ísť alebo nemá švagor..nie že ja som písala jej..písala mi ráno v čase kedy končí nočnu a švagor po ňu vždy chodí autom do práce tak som usúdila že je vedľa neho a.ze jej.mozno on kázal to prezistit..lebo neviem či by sama od seba len tak napísala..a z toho jej :"ok odkazem " som usúdila to čo by možno aj väčšina z vás že ho bude informovať..a že tým pádom je to vybavené..keby sa nestalo to že ona sa.mi ozve prvá..tak jasné že ja z vládnej iniciatívy kontaktujem.svagra a poviem mu..a na Tom že má.zavezu sme.sa dohodli v piatok večer vonku pri víne a už bolo neskoro tak som ho nechcela otravovať..

autor
11. okt 2022

A neviem prečo sa musíte hneď navážať do mňa ako supy poniektoré..ale zas com som tu iné mohla čakať..