Ahojte, zakladám novú tému, mnohým bude už asi známa, už som tu prispievala ohľadne tohto, no prispievala som konkrétne toto do už začatej diskusie a chcela by som počuť názory viacerých ľudí, čo si o tomto myslia a ako by reagovali.
S dotyčným chlapom už je to minulosť, rozišli sme sa, no napriek tomu sa kvôli tomu stále trápim a nejde mi to do hlavy, ako sa takto niekto môže správať :(
Dávam si to za vinu sebe, že som taký slaboch, teľa, ku ktorému si to mohol dovoliť. keď sme boli treba s jeho kamoškou a kamošom, tak k nim sa správal pekne... ako k dospelým ľuďom.. ku mne ako k decku...
no a teda k téme... on 40, ja už niečo ,,málo,, cez 30, 4 mesiace sme boli spolu. naposledy keď sme boli spolu, ležali sme na posteli a niečo sa rozprávali, už si presne nepamätám čo a on napriahol ruku a povedal - takúúú ti šľahnem!! ,,, o chvíľu v ten istý deň ležíme na posteli zase sa niečo bavíme a on - takúú by som ti šľahol, že by ti stena dala ďalšiu!!
moja reakcia bola, že som rýchlo zvrtla tému a na toto som mu nič nepovedala. ale bola som z toho sklamaná veľmi. nepovedal to prvýkrát ale už dlhšie to nepovedal a myslela som si, že to nepovie už, no teraz keď to povedal, zostala som ako obarená... nešťastná z toho. ale správala som sa k nemu potom normálne a na ďalší deň ako sme sa rozlúčili, tak som mu nebrala celý deň telefón, volal mi 10x, písal, ja nič.
potom na ďalší deň som mu telefón zobrala a povedala, že sa s ním rozchádzam, že mi kvôli tomu, čo mi povedal. predtým sme sa už asi dvakrát rozišli a následne dali dokopy, on mi teraz povedal, že ok, že nebude tŕpnuť stále týždeň čo týždeň kedy sa s ním zase rozídem. že cez víkend som mu nič nepovedala, on ani nevedel, že sa niečo deje, bral to ako v pohode víkend a ja mu poviem, že sa s ním rozchádzam.
baby, aj z tohto som nešťastná, z tejto mojej reakcie, nebolo to odomňa moc korektné :( že som mu na mieste nepovedala nič a iba sa s ním po telefóne rozišla. :((((((
Aj mňa by zaujímalo o čom je reč 😆
Komu niet rady, tomu niet pomoci... Veď sme ti každá radili, že už mu nevolaj, že je to čistý manipulátor. A nie, nie je nič na tom zlé, že si sa s ním rozišla takto, lebo naživo očividne si nevieš určiť hranice.
Korektne povedané si trocha zvláštna.
to o tom šľahnutí bolo ako v rámci žartu... on to povedal takým žartovným tónom, ale mňa to dosť zamrzelo teda.
on mi to potom vysvetlil tak, že to má z domu, že sa tak rozprávali, nie že by sa fyzicky bili, ale tak vraj žartovali.
@ckocka v čom?
Teba mrzi, ze si sa rozisla s chlapom, ktory ti chcel slahnut?
Obaja ste divni, nemate si co vycitat 🤷♀️
Nemožem to napísať na plnú hubu, to už by nebolo korektné.
@mimka1402 on mi volal, ja som mu to po dni zdvihla a povedala mu, že sa s ním rozchádzam. on že ok. vymazal ma potom hneď aj z fb a už sa viac neozýva.
Ty sa trapis ci si bola korektna? No ked on mal skvely vikend a ,,taku ti chcel slahnut" a nevidi v tom problem, vobec by som nanho ohlad nebrala ;)
@mandzula čakala som scény, nejaký dramatický rozchod, že mi vynadá ako psovi, prípadne že bude chodiť pred dom nadávať alebo niečo. tak ma prekvapil, že to zobral s takým kľudom. bála som sa, že to tak nebude.
Myslím si, že aj on mal rozmýšľať. Tvoja reakcia bola úplne normálna. Nič si nevyčítaj. To sú naozaj hlúpe žarty.
Má pravdu v tom, že keď niečo nebolo v poriadku, tak si to mala komunikovať hneď a nie na ďalší deň ho ignorovať a deň potom sa s ním rozísť, to je z tvojej strany veľmi zvláštny prístup ... ale za 4 mesiace ste sa stihli 3x rozísť, neviem či by som to vôbec nazývala vzťahom, očividne tam niečo neklapalo a nemusí ti byť za ním ľúto a môžeš si len zobrať ponaučenie do budúcnosti, že komunikácia je základ a o svojich pocitoch treba hovoriť, nemusíš všetko riešiť hneď takto radikálne, že rozchod, aj keď v tomto konkrétnom prípade to bolo podľa všetkého najlepšie čo si mohla spraviť
Moja zlatá, otvor si víno a oslavuj. Nerieš ako a čo si on myslí. Nikdy nevieš čo a ako, môj ex vzal rozchod ok a o týždeň mu začalo prepínať.
Keďže si sa s ním rozišla, tak nerieš jeho reakcie. A užívaj si život. Nemáš za čím plakať
Podľa hesla Kto chce kam, pomôžme mu tam ti pisem: doliezaj za ním ďalej, vnucuj sa mu, raz keď nebude mať inú naporúdzi si spomenie aj na teba a vezme ta na milosť. No a keď ti naozaj slahne, jednu, dve, bude s tebou jednať ako s handrou ani sem nepíš. Lebo komu niet rady, tomu niet pomoci. A tak mu treba, dobre mu tak
@mandzula ja neviem, aj to je možné, ale keďže hneď pálil mosty, že ma odvšadiaľ vymazal, tak si myslím, že to nerieši, zobral to asi tak racionálne, povedal, že sa nebude stále rozchádzať a schádzať a čakať každý týždeň čo sa s ním rozídem.
@mimka1402 dúfam, že tomuto nezačne prepínať a ako sa prejavoval tvoj ex?
Nie moc korektne? A ci by radsej - aby ti takuu jednu slahol, ze by ti stena druhu dala -pocas priameho rozhovoru zoci voci ?? A taketo chovanie v ramci 4 mesiacov, co by ste mali radostou a laskou lietat? Skus to poriesit s psychologom aby si nenatrafila na dalsieho rovnakeho vola a este v tvojom veku. A to mas este myslienky ze si neprimerane reagovala? 🙈 Tento typ ludi je VADNI !! Zaoamataj si to.
@viestta nevnucujem sa mu, rozišla som sa s ním a nechcem to meniť. len tu si vylievam srdce, že som zo seba sklamaná, že som to nepovedala jemu do očí ale až cez telefón som to riešila.
Keby si s tým bola už rozume a, tak ti je jedno akým spôsobom sa rozides. Ty nie si už rozumena s rozchodom, ty by si bola najradšej s nim. To je tvoj najväčší problém. A ten nevyrieši ani 800 strán diskusii. Ty čakáš, kedy sa k nemu budeš môcť vrátiť. To je všetko. Nič viac, nič menej
Ale veď on nič nerobí, nič robiť nechce, to ty sa v tom chceš v nejakom záchvate pomýlenej sebareflexie vrtať.
obtazovanie telefonatmi, smskami, cez messenger, chodil za mnou pokial som sa neodstahovala, vyhrazanie sa, urazanie, ponizovanie a ked som ho zablokovala, tak snazil sa ma kontaktovat cez spoloc. priatelov, kontaktoval moju rodinu a nataral im hovadiny.. je toho vela. Ked chces napis mi spravu. Napisem ti o tom viac.
Šak ti nerobí nič a má ťa na saláme
@diamond007 To je ten problém.
Reagovali na čo?