Aký máte na to názor?

23. aug 2021

Moj priatel sa mi priznal, ze v minulosti praktizovali s priateľkou gang bang. Trvalo to roky, jej fotky posielal muzom po nete, natacali si aj videa a pod. Tvrdil mi, ze uz takto žiť nechce, ale po čase tieto praktiky navrhoval aj mne. Vzdy som odmietla. Teraz prišiel s napadom, ze mu treba vymaľovať byt, takze zavolal kamoša, ktorý byva 20 km od neho a pride autom, aby mu pomohol, ale ten ze ma ziarlivu ženu, tak ze pride s nim, lebo ze kamarat si chce vypiť a to by nemohol ísť uz domov vecer a ze vecer este posedime a oni unho s nami prespia. Ze si potom spravíme takú zurku. Neviem... Ale pride mi to divné. Aký máte nazor nato?

nikyball
23. aug 2021

🤣🤣🤣čaká ťa zaujímava zurka. Možno sa ťa budú snažiť trošku pripiť, nech si povolnejsia. Potom napíš ako to dopadlo

judar
23. aug 2021

Vedddd chod....a ked sa to zvrtne bez slova tresni dverami a dovi dopo

autor
23. aug 2021

@nikyball vieš, mozno som paranoidna, ale príde mi tento napad divný, ci nie?

petamich
23. aug 2021

ze to minimalne nebude gang bang 🙂 kazdopadne partner ta snad nebude nutit k niecomu co nechces, tak ak sa to zvrtne z normalneho posedenia na nieco ine, zober kabelku a chod prec

mabenn
23. aug 2021

A pride ti normalne byt vo vztahu, kde kazdu chvilu ocakavas navrh na grupac?

petulda333
23. aug 2021

Tak, aj k nam obcas pride kamos pomoct a kedze si daju pivko ci jamesona, tak bere aj sofera a ano vacsinou manzelku. Nic divne. Aj ked zas, ked prespia u neho, tak zenu brat nemusi, ved sa z toho vyspi. No aj tak v takom vztahu by som byt nechcela

sense
23. aug 2021

Nemohla by som byt vp vztahu kde chlap ocakava odo mna praktiky kt su mne proti voly. Ak xhces chod, a uvidis vzdy mas moznost odist. Divne je ze ma ist zena s nim aby si mohol vypit ale maju tam prespat....

dusankomoj
23. aug 2021

A čo takto dopredu varovať priatelíčka,aby ani náhodou nič neskúšal,lebo to nechceš?😇

simca06022011
23. aug 2021

no neviem, keby som sa mala "triast", ked pride chlapov kamos s manzelkou ku nam, asi by som sa zamyslela nad sebou, ci trosku neprehanam. Tak kamosova zena je ziarlivka (ano je a preto ide s nim, nie len preto aby robila sofera, poznam xy takych zien, co chlapa nepustia nikam, natrepu sa vsade), ale isto iste sa da (ta zena) na nejaky "grupac" nahovorit. Mozno ako vacsina smrtelnikov, iba posedite, popijete, pokecate a pojdete spat :D
Ak by ta predsa do niecoho chlap tlacil, tak mas nohy, vies odist, nie?
Dalsia vec, na co ti je partner, s ktorym nezdielas rovnake "chute", nevies mu povedat, ze toto nechces, neplanujes a ak to planuje on, tak nech si radsej na to najde inu?

nikyball
23. aug 2021

Ved uvidíš či to budú na teba skúšať. Ak áno tak vieš, že priateľa tieto chúťky neprešli.

vilma7
23. aug 2021

Vždy som odmietla-znamena že ich navrhuje opakovane.
Jasne by som mu vysvetlila, že so mnou nie. A ak by to ešte raz skúsil, rozišla by som sa s ním. Máte inú predstavu o sexuálnom živote, takže to sú budúcna nevypadá ružovo.

A teda známi nech u vás prespia a ako už spomínali vyššie, ak sa budu snažiť o sexuálne hrádky, odišla by som, ale aj definitívne z jeho života.

asia83
23. aug 2021

Aký mám na to názor? Taký, že ste úchyl, ktorému robí dobre, keď sa ľudia pohoršujú nad niečím, čo jemu samému robí dobre. Mimochodom, zle ste si to vymysleli. Manželka má prísť s kamarátom, aby ho mohla odviesť večer domov, keď tam majú prespať? 🙄

acrobaleno
23. aug 2021

Gangbang? Gangbang je viac chlapov a jedna žena. Toto čo popisuješ mi príde ako swingers alebo čo. Alebo nejaký voyer či cuckold fetiš. Ak to tebe nie je pochuti, tak do toho nechoď. Základom takýchto vzťahov je v prvom rade súhlas o bezpečnom sexe.

kittykat22
23. aug 2021

Tak hlavne osoby ktore sa zucastnuju skupinoveho sexu si odovzdavaju vsetky choroby, parazity a vsetky podskupiny HPV z ktoreho mozes mat rakovinu krcku, rozne zapaly alebo chlamydie, bradavice alebo herpes. Nemusi ist o akutnu formu, ale haved v sebe mozes mat aj bez toho, aby u teba prebehla akutna forma choroby. Nie je to sranda. Keby priatel navrhoval trojku alebo iny sposob skupinoveho sexu, tak by som na tvojom mieste zvazovala odchod, pretoze monogamny vztah je mozno nieco, co sa mu paci, ale nebude schopny v nom dlhodobo zotrvat. Teraz kym ste v pohode a mladi je to ok. Ale chute sa vekom nemenia, ale ty s 2 detmi na krku budes musiet otocit zivot o 360C. Po 2 detoch sa moze stat, ze budes unavena a o sexe nebudes chciet vobec pocut. Aby mal pre to muz ktory mal take siroke spektrum sexualnych zaujmov, pre to pochopenie.

ella_price
23. aug 2021

Veď si spravte piatkový gang band klub a môžete sa poriadne poklepať medzi sebou a ešte sa aj o tom porozprávať. 😎

brita7777
23. aug 2021

Pochybujem, ze sa zmeni.

filory
23. aug 2021

to bude asi zaujímavý večer. A myslíš, že by s tým nápadom znova vyrukoval, keď si mu už povedala, že také odmietaš?

autor
23. aug 2021

@asia83 Ja som uchyl? Pytam sa na názor, ci aj podla vás ma moj priatel bočný umysel, alebo som len ja paranoidna a vy tu zo mňa robíte uchyla? Ja somzasadne proti takymto praktikám.

autor
23. aug 2021

@simca06022011 urcite súhlasím

mackamizjedlaskrec
23. aug 2021

Nie si paranoidna...mozno sa obavas toho ze ma nekale umysli hlavne po poziti alkoholu.A este jedno gang bang mne pripada alebo ja chapem ze nie ze si to rozdava s viacero osobami ale aj s rovnakym pohlavim ...Bud oni mozu spat vtedy na hoteli ked bude robit prerabku ...alebo ty mozes sa zvrtnut a odist .A po dalsie neverit priatelovi je ako prechadzat cez minove pole a nevediet ze si na minovim poli.

sima1415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz