Zdravím váš názor na všeobecne zamyslenie že aký ma život zmysel keď človek musí zomrieť potom načo sa človek narodí?? Zaujíma ma vaše názory váš pohľad na život. Ďakujem za odpovede
Zmisel nemá žiadny..
@zazvorka87 tiež ma zaujíma zmysel tých veriacich - dostať sa do neba?
@zazvorka87 a tvoj zmysel života ako veriacej je aký? To som ja ateista zvedavá 😂
Život má taký zmysel, aký mu dáme.🤗
@zazvorka87 ja som ateista... ale nikdy mi nenapadlo zamýšľať sa nad veriacimi...prečo veriaci rozmýšľajú nad ateistami?
@viestta nevravím že nemá? Ale je to sprosté že človek musí zomrieť a tejto dobe veľmi nízky vek sa človek dožije
Aby sa tu pýtalo takto blbo, taký zmysel 😁
@vladkototh tak ako tu boli dinosaury tak sme tu aj my.. sme len nejaka etapa a cast niecoho… tak ako nastal koniec jednemu druhu tak nastane aj pre nas, a tym ze sme ludia a myslime, bude to ovela skor. zem urcite vie ,,kedy ma dost” a ocisti sa aj sama tak ako to bolo vzdy v v minulosti.
zmysel zivota je zit, uzit si ho a vazit si ze si sucastou “niecoho”.
to, ze musime zomriet, cas plynie, keby je nastaveny inak, a plynul by inak, vsetko by mohlo byt inak.. sme obycajne organizmy tak ako hocico ine a proste to tak je..
a to, ze ides po smrti do neba, pekla, - nic nie je nemozne. su ine veci vo vesmire pri ktorych by sa ti hlava zatocila 🙂😃 to uz zistis potom..
Každý má vlastný zmysel života. Pre niekoho to je rodina, pre iného práca, a iné Premna rodina . Prežiť svoj život v kruhu najbližších . Véd predsa to musíš vedieť. Sú veci zle v živote potom sú také na ktoré sa tešíš. Prečo sa takto zamýšľaš? Ze ajtak zomrieme. Samozrejme ze zomrieme ved tak to je tak to bude .
Život nemá dávať zmysel,život sa má žiť a neriešiť ,aký má mať zmysel. Alebo aj zmisel,noo 🤭
@zazvorka87 mňa to zaujíma, nevyhováraj sa 😁
@viestta aspoň 80r lebo terás často zomierajú veľmi mladý
@vladkototh S mäkkým "i" nemá žiadny 😝
@vladkototh tak zijeme vo svete v akom zijeme, to ze su tu rozne choroby je len vdaka tomu, co robime my ludia, nicime sa sami..
zi v klude, bez stresov, maj vsetko v p.c. a bude ti fajn 😊
@vladkototh akoze naco,ved aby clovek zil a prijimal pozitky okoliteho sveta. Spoznaval blizky,daleky svet,aby sa vzdelaval,zabaval,robil co sa mu len zachce v medziach zakona samozrejme,aby sme sa naucili byt dobrymi,milujucimi a prijemnymi ludmi. Aby sme sa milovali navzajom,pomahali si.
Môj zmysel života je dostať sa do rovnováhy so svetom a s prírodou, milujem zvieratá a čerstvý vzduch. Pochopiť a prijať moju psychiku, naučiť sa žiť sama so sebou, pre seba. Ovládnuť svoje strachy, splniť si sny, vidieť čo najviac zo svojho sveta. Vstať, keď spadnem. A žiť tak aby som sa netrápila, ale aby som dokázala čo najviac z tohto života vyťažiť.
Druhým mojim zmyslom života je láska. Najviac romantická láska, ale aj sebaláska a láska k mojim budúcim deťom. Milujem byť milovaná. A chcem milovať.
@mec321 🤣🤣🤣asi tak ďakujem za odpoveď
@zazvorka87 poznáš také že “cesta je cieľ” ? Zatiaľ čo veriaci koná celý život účelovo, aby sa dostal kamsi do neba, tak my ateisti konáme celý život veci preto, aby sa trebárs druhí mali lepšie, aby sme niekomu vyčarili úsmev na tvári, aby sme si užili niečo pekné, dopriali sebe, dopriali druhým, bez vedľajších úmyslov “dostať sa niekam”. Netvrdím, že ateisti sú paušálne lepší ako veriaci - to je vždy o konkrétnom človeku, ale nebudeme sa tváriť, že veriaci sú ti lepší a ich život má väčší zmysel 😃
@zazvorka87 ateisti maju tiez zmysel zivota a mnohokrat lepsi ako krestania a mnoho ateistov je hodnotnejsim clovekom ako falosny krestan
@vladkototh zmysel je tu byt a byt sucastou celku, kvapkou v mori. Cez nas vsetkych nieco zanikne a nieco nove vznikne a svet sa pretvara do ineho levelu a tak je nachystany pre dalsie bytosti, ktore pridu po nas. Vyvijame sa, tvorime a nicime a tym ideme dalej a pokracujeme vo vyvoji celku.
Zmysel života je žiť.. .nič viac a nič menej 😊
@vladkototh "zmysel"