S manzelom sme boli 14 rokov. Mame 1 male dieta. Boli to pekne roky, aj ked od narodenia dietatka samozrejme narocnejsie. Muz sa vsak zalubil a odstahoval. Bol to pre mna sok, po tolkych rokoch si myslite, ze muza poznate. Mrzi ma to za nas a hlavne za nase dieta :( Taka zbytocna bolest. Tie z vas co zazili rozpad dlhorocneho vztahu, co vam pomahalo ist dalej. Nejake rady, ako to cele zvladnut? 🙏
Ahoj, viem presne čo prežívaš. Manžel mi oznámil teraz v decembri že má druhú. Žijeme spolu 14 rokov, manželia sme z toho 8 rokov, máme spolu dve deti, dom. A ja vôbec netuším čo bude alebo nebude. Takéto niečo by som nikdy nečakala. Veru aj ja s deťmi musím ísť ďalej hoc si to ešte neviem vôbec celé predstaviť 😔
Ozvy sa mi späť
Chce to hlavne čas, čím dlhšie trvalo manželstvo tým dlhšie obvykle trvá kým sa s novou situáciou vyrovnáš. Odporúčam venovať dieťaťu, potrebuje ťa, chodiť na prechádzky, do kina, čítať, cviciť, medzi ľudí, venovať sa veciam, na ktoré si v manželstve nemala čas atď ., ak je to možné, tráviť čas s pozitívnymi ľuďmi.