Ako zvládnuť rozchod?

16. júl 2024

Ahojte.. priateľom bývame spolu 2 roky.. niesom s ním šťastná .. je to horšie a horšie a hádky pribúdajú a pribúdajú .. moja otázka je ako ste zvládli rozchod a život po tom? Neľutovali ste rozchod? Že ste veci mohli urobiť inak atd..? Asi sa len bojím vyjsť z komfortnej zóny.. to že som si na nho za tie 2 roky zvykla a neviem čo bude po tom či náhodou neurobím chybu a podobne :(

anjelicek26
16. júl 2024

Najhoršie je, že ten čas,ktorý si sa skrývala pred svetom v nefunkcnom vztahu ti už nikto nevráti nazad..

cookie29
16. júl 2024

si predstav, ze s nim stravis najblizsich 50 rokov zivota. A ako pises, bude to horsie a horsie...

autor
16. júl 2024

@anjelicek26 najhoršie je že som s ním veci , ktoré mi vadia a podobne riešila.. on ma akoby neberie vážne .. o rozchode nechce ani počuť a keď mu poviem že sa chcem rozísť ignoruje ma :(

autor
16. júl 2024

Nieje zlý človek.. ani nič, len som proste neni šťastná.. zisťujem že sa k sebe nehodime.. nemáme čo spolu robiť.. hovoriť o com a podobne on hovorí že je to normálne

ddaassuullaa
16. júl 2024

"Poviem, ze sa chcem rozist, ignoruje ma"....ja neviem, ale zjavne ten fakt ignorujes aj ty sama. Nepride ti to tak?
A ked to budes len hovorit a nic sa neudeje, ignoruje to opravnene - chlapska logika: nieco povedala, ziadna zmena nenastala, asi to nebolo nic dolezite. Vyrastala som s chalanmi, studovala (vtedy) chalanske odbory, roky robila len s muzmi. Vidim to uz trosku ako oni

mk22
16. júl 2024

Načo o tom hovoríš.. Iba hovoríš?
Potom nič neurobíš, tak ta a za kecalku, čo len Kecá a rieši slovné rozchod..
Véd nie si šťastná, ignoruje ta.. Dovi dopo..

retatka
16. júl 2024

Čím skôr odísť z nefunkčného vzťahu lebo sa viac a viac zamotáš a bude to len ťažšie odísť .Váž si svoj život ,máš ho len jeden ,hádam nechceš takto prežiť celý život ..Budeš čím ďalej tým viac frustrovaná životom a už neodídeš vôbec .Vždy lepšie byť samej ako s človekom s ktorým to nefunguje .

0silvia0
16. júl 2024

Ber si z neho priklad, ignoruj aj ty jeho

reanda
16. júl 2024

a mas kam ist? ci musis sa s nim nejak dohadovat a financne vysporiadavat?
ak mas kam ist, tak sa zbal a chod.. chybu urcite neurobis

sevrin
16. júl 2024

Zvláštna komfortná zóna, v ktorej nie si šťastná a hádky len pribúdajú. Čo potrebuješ k nej, aby bola ešte komfortnejšia? Facky? Bitky? Vidly do chrbta?

viestta
16. júl 2024

Taksipredstav, ze s nim stravisesterok, dva, pat...V tej konfortnej zone, kde si nemate co povedat a stale sa hadate sa naozaj oplati vydrzat... Odpovedz si ci budes lutovat, ze sa s nikym nehadas? Si si ista, ze toto potrebujes?
A este jedna rada. Rozchodom sa nevyhraza, rozchod sa vykona. Ked sa rozchodom len vyhrazas a este stale si s nim, tak si sama mozes za to, ze tvoje vyhrazky neberie vazne. Su to plane sluby, ktore pocul X-krat. Je najvyssi cas prejst od reci k skutkom. Zacni balit. Najlepsie hned dnes, najneskor zajtra

domkakvet
16. júl 2024

Ano niekedy sa zmena robi tazko, aj vtedy ked si je clovek isty, ze potom to bude lepsie, lebo je uz zvyknuty, nema rad zmeny, ale ak nechces trpiet, tak to musis urobit a ze on neberie rozchod vazne, je jeho problem.

ketrint
16. júl 2024

Ale na rozchod netreba jeho súhlas, ani jeho reakciu. Rozchod sa proste oznamuje. To je celé. Zariad sa, nájdi si iné bývanie, rozchod oznam (slovne alebo písomne, keď Ta ignoruje) a proste si ži ďalej svoje.
Drz sa ✊✊

autor
16. júl 2024

Mám obavy či to sama financne zvládnem platiť atd :(

majka99999
16. júl 2024

A pred 2 rokmi ti kto platil najom?

lenkatomaskova
16. júl 2024

Ja som odišla s 11 ročného vzťahu a nič lepšie som nemohla urobit toto rozhodnutie hlavne musis urobit vo svojej hlave aby si bola ty pevne rozhodnutá ze chces s takéhoto vzťahu odist a nieje ty v ňom dobre a to ze sa bojíš ci to zvládneš finančne nejako bolo aj bude ak mas prácu alebo rodinu ty by mohli pomôcť aspoň na začiatku. Chlapec sa zobudí až vtedy ked si naozaj zbališ kufre a budes odchádzať ako to bolo u nas ale ja som uz nemala záujem.