Ako zvládate to, že vaše polovičky pracujú v zahraničí?

1. okt 2023

Ahojte ako to zvládate keď vaše polovičky pracujú v zahraničí ? Ten môj mesiac preč týždeň doma v nedeľu vždy odchádza, vždy keď odchádza je slzie more. Ja už jednu dcéru mám z predchádzajúceho vztahu, ale chceli by sme druhé a aj sa zobrať ale vidím ako mi veľmi chyba a ledva ledva to zvládam. Ja viem ze peniaze su dôležité ale ten čas mi nevynahradi ani diamantami, nič ma nebavi keď odíde všetko sa mi zdá stereotypne nemám sa na koho tešiť to zaspávanie je ťažké mám zlý spánok ked tu neni. Ale je to asi tak že buď peniaze alebo bude pri mne každý deň nemôžeme mať všetko, a zase keby nejsu peniaze su hadky že nejsu a prežívať z výplaty do výplaty nič si neušetriť. Neviem baby ako to vy máte ako to zvládate ?

marca12
1. okt 2023

Ja by som to nezvladla. Toto vztah nie je. Nemusim mat partnera stale pri sebe,ale aby bol mesiac prec,tu sa uz o vztahu neda hovorit,to je velke odcudzenie. Radsej zit skromne,ale spolu. Mala som vztah na dialku,videli sme sa kazde 2-3 tyzdne,no nie je to pre mna. My sme spolu chodili 2 roky,potom sa rozhodol,ze VS nedokonci a tak ja som bola na jednom mieste,on na druhom. Po tejto skusenosti hovorim,nikdy viac. To nie je vztah. A zase mam kamosky,ktore sa tesia,ked muz vypadne do prace v zahranici,lebo ked pride na vikend,narusi im zabehnute kolaje. To uz je tiez smutne,ze maju chlapa len na to,aby zarobil

autor
1. okt 2023

@marca12 veď prave ja sa bojim že sa odcudzime postupne, veľmi ho milujem ale dala by som všetko za to aby bol pri mne každý deň. Nebavi ma to byť na všetko sama vidieť ho len cez kameru, uplne ma to deptá a občas mam strach že by ma mohol podviesť.

veselo_neveselo
1. okt 2023

Chod za nim. Alebo on nech si najde pracu doma. Alebo sa spolu prestahujte niekam, kde najdete uplatnenie obaja.

miamaria
1. okt 2023

Pokial mas aj ty pracu, taxa da uskromnit, aby pracoval doma, ak je sikovny a nema o pracu nudzu, ja osobne by som nechcela, aby moj muz bol mesiac v cudu a tyzden doma, to nie

marca12
1. okt 2023

Podviest ta moze aj doma,nadtym ani nepremyslaj,musis mu len doverovat. On robil aj predtym ako ste sa spoznali v zahranici? Dalo by sa to zvladnut,ak by mal ciel,ze pojde na rok,dva a potom ostane doma. Rozpravali ste sa o tom,ze ta to trapi a nechces takto zit? Ako sa on k tomu stavia?

kitycat
1. okt 2023

Prepac, ale ak ste sa nepoznali uz pretym, tak toto sa vztahom da len tazko nazvat.. no a plakat?

Ja len sby skutocne spolocne zitie nebola taka studena sprcha

zuzanaa239
1. okt 2023

Podľa mna to je o tvojom nastavení, ja takto s manželom fungujem normálne,nemám ani čas myslieť, že je preč, všetko je na mne takže mám dosť roboty a takéto myšlienky má nenapádajú, aj počas toho mame svoje rituály manželské, čiže ja ani nejaký pocit samoty nepociťujem jedine toho dotyku, že nie je fyzicky prítomný inak všetko prežívame spolu cez mobil…tiež je preč 4 týždne a tyzden doma pripadne 2 a keď je doma tak je doma naplno. Nechodi vyštaveny zo slovenského systému a a platovej almužny a ja neplačem do vankúša prečo je to tak, ja som chcela ostat doma mne to vyhovuje, ak by som mala tvoje pocity tak by som to nevypisovala sem, ale pekne krásne sa odpratala za partnerom, inej cesty niet.

akvi
1. okt 2023

Viacerí sme takto začínali, nás to práveže stmelilo, nie odcudzilo, veľmi sme sa vždy na seba tešili a užívali prítomnosť. Jasné, že mi bolo smutno, ale tiež sme vedeli, že to nie je navždy. Keď sa narodilo dieťa, tak sme úplne prehodnotili život, presťahovali sa a doslova začali od začiatku. Podľa mňa je v poriadku na začiatku zamakať a zarobiť, aby ten rozbeh bol ľahší, len z lásky sa žiť fakt nedá. A ak to vzťah nevydrží, no tak asi to nebola až taká láska, je to fakt skúška vzťahu. Ale v dnešnej dobe lacných telefonátov a netu, to fakt je oveľa jednoduchšie, ja som často nemala spojenie s mužom aj týždeň, lebo chodil do krajín, kde to spojenie často nulové.

weronika171717
1. okt 2023

@marca12 úplne s tebou súhlasím 👌👌👌

domkakvet
2. okt 2023

Nesuhlasila by som s tym.

autor
2. okt 2023

Neviem my sa tak odcudzujeme sa mi zdá, keď príde je to krásne sex všetko nadherne ale keď odíde sme si strašne cudzí pracuje do večera takže mi zavolá až večer na izbe. A keď mi zavolá mám pocit že sa nemáme o čom rozprávať ani

aurinia
11. okt 2023

Popravde...prakticky sa to zvládnuť da...ale mne to ide veľmi na psychiku...este len odíde a dva dni sa z toho dávam dokopy....je to ťažké ..

mamelka
11. okt 2023

My sme teraz od nedele do 28.10 od seba. 28.10 cestujeme za ním do Mníchova. Nebudem struhat macherku,že je to ľahké. Chyba mi jeho pomoc, všetko je na mne. Zorganizovať domácnosť, deti... ale voláme spolu každý deň. Mame whatsapp, pred 11r sme nemali takéto vymozenosti, len sme si vedeli napísať. Večerný výlev mi dosť pomôže
A máme to tak nastavene,že keď príde,tak ja sa snažím oddýchnuť, sme co najviac spolu, nebehame po návštevách, ale naozaj dobiehame zameskany čas.

mamelka
11. okt 2023

@zuzanaa239 presne. Ja som dnes manželovi hovorila dnes,že zajtra štvrtok, v piatok idem do Žiliny kvôli termínu,sobota,nedeľa a týždeň mame za sebou,že to strašne letí. Ale vážne sa nenudím, vkuse niečo robím