Ako zotrvať vo svojom rozhodnutí?

esmeronka
13. mar 2022

Ahojte možno ma po prečítaní tohto príspevku budete mať za divnú ale potrebujem sa niekomu zdôveriť a poradiť....S priateľom sme boli spolu 5 mesiacov,kedy som mu našla profil na zoznamke a keď som požadovala vysvetlenie jedine som sa dozvedela že ho to mrzí ale že on sa nespamätal ešte s predošleho rozchodu a potrebuje byť sám (viem divna vyhovorka s jeho strany nakolko bol na zoznamke).Boli sme od seba cca pol roka a zase sme sa dali dokopy a prichádza velke ALE.....nedokážem mu veriť že niečo ku mne cíti,nepíše si s druhými,nestretáva sa s nimi,nemá profil na iných zoznamkách.....už veela krát som bola rozhodnutá že najlepšie to je ukončiť ale vždy ked príde a sme spolu ako keby ma to obmäkčilo a nedokážem to spraviť...prosím poradte ako sa dostať s tohto bludného kruhu

sima338
13. mar 2022

Moja, poviem ti príbeh z VŠ, ktorý som zažila a dodnes si ho pamätám ako lekciu. Mala som priateľa, bol o niečo starší, to mi imponovalo, dobre zabezpečený, z dobrej rodiny, taký ten ideál na prvý pohľad. ALE, presne ako ty, časom a nejakými udalosťami som mu prestala veriť. Začala som mať pocit, že má podvádza ( to by možno vysvetlovalo, prečo som vtedy prvýkrát mala mykózu ), do toho začal byť divný, veľakrát sa na mňa vykašľal, ale ja som ho stále milovala. Dávala šance, chcela to skúšať, tak kamarátsky, potom nezáväzne, potom zase ako romantický párik...presne blúdny kruh toho, že neviem, čo robiť. Nedokázala som sa ho vzdať. Až jedného dňa, kedy to skončilo úplne, lebo už som si dupla a 2 roky o ňom nič nepočula...uľavilo sa mi a časom bolesť pominula...myslím, že vieš, čo robiť, ale potrebuješ na to čas. Držím palce!

tykat
13. mar 2022

Strácaš čas, posuň sa ďalej. Nepotrebuješ mat priateľa ktorý rozchod rieši popri novom vzťahu na zoznamke.

spadnutaslivka
13. mar 2022

no, najlepšia rada, ako vydržať v tom rozhodnutí poslať ho k vode, je nekontaktovať sa s ním, nedvíhať mu telefón, neodpisovať na správy/maily,... Niektorí chlapi sú vyslovení manipulátori. Ale zbytočne zotrvávaš v nefunkčnom vzťahu.

barborachors
13. mar 2022

@esmeronka Ak sama nevies byt, tak si najdi ineho a na tohto klamara sa vyser, je to kurevnik a podvodnik, ale asi je pekny tak mas na neho slabost. Esteze si ho odhalila vcas. A najdi si nejakeho menej pekneho, mozno sa bude menej *urvit. Zial, dnes sa vsetci urvia: aby zabudli na exku' tak zranene ego riesia urvenim sa horóm dolom. Ty si len mala kapka v jeho mori, ser na neho' este daco chytis.

annamarin
13. mar 2022

@esmeronka Budem asi za zlú, ale podľa mňa ti mohol vtedy povedať pravdu a teraz už možno na ten vzťah ready je. Ak sa nespráva podozrivo, tak by som sa skúsila cez to preniesť. Záleží ale dosť od okolností. Ako sa spraval ked ste sa prvý krát dali dokopy a ako sa správa teraz? Citis z neho viac, že je úprimne zamilovaný?