Ako znáša váš partner vaše tehotenstvo?

kukujka
10. okt 2010

ahojte ako znasa vas partner vase tehotenstvo.ten moj sa mi zda az prehnane starostlivy.stale ma obskakuje a vsade chce ist so mnou aby sa mi nahodou nic nestalo.je to normalne?prejde ho to?viem ,ze by som mala byt rada,ze je taky,ale uz to prehana

kitchima
10. okt 2010

ahoj, presne, bud rada 🙂 moj muz obe moje tehotenstva bral ako vec fyziologicku, uplne normalnu... nesetril ma vobec v nicom. ani co sa tykalo upratovania, zdvihania tazkych veci a podobne. Iba obcas pohladkal brusko, dal mu pusinku a tym to koncilo. Nikdy masaz chrbta, ani ze chod si skor lahnut... 😠 Ale ak je jeho starostlivost pre teba az neunosna, tak sa s nim porozpravaj 😉 drzim palce a tiez prajem prijemne tehulkovanie 🙂

kukujka
autor
10. okt 2010

@kitchima ahoj no ked sa nad tym zamyslim tak mozem byt rada,ze sa ten moj o mna stara

katecameron
10. okt 2010

vaz si to nie vsetci chlapi su taky moj pri prvom tiez sa spraval ok ale pri druhom to bolo akoze samozrejmost ze si vsetko spravim sama 😒 fakt vaz si to

kitchima
10. okt 2010

@kukujka aj ja si myslim 😉 mne ten moj este aj sceny robieval v obchode, ked som cokoladu chcela 😀 ze vela priberiem, ale tak kedy uz mam priberat, ked nie v tehotenstve 😀

kukujka
autor
10. okt 2010

no zas ked si ja zmyslim,ze mam na nieco chut tak mi to hned prinesie
@kitchima

kukujka
autor
10. okt 2010

@katecameron po to co tu pisete si ho vazim a lubim este viac

kitchima
10. okt 2010

@kukujka a musim sa podelit s vami este o jednu perlicku od mojho manzela. cakala som nasho prveho synceka, mala som asi mesiac do porodu. Podarilo sa mu privriet mi prsty vo dverach. V momente mi az slzy vyhrkli, mala som dojem, ze mi dolamal prsty. A on namiesto ospravedlnovania sa, alebo lutosti, sa ma iba opytal: " Boli to?" ja som vladala akurat tak prikyvnut a on na to. "TAK SI ZVYKAJ". (to uz ako narazal na bliziaci sa porod)
takze aj taki dokazu byt chlapi ixxixixi ak ta chce teraz tych 9 mesiacov nosit na rukach, tak mu to dovol 🙂

kukujka
autor
10. okt 2010

@kitchima jaaaj by som mu to tymi dverami vratila keby mi to urobil.a pri porodoch bol,ci nie?moj chce byt a asi s tym budem suhlasit

kitchima
10. okt 2010

no, asi som to mala urobit aj ja 😉 pri prvom porode bol a bol mi naozaj oporou, hoci jeho hlaska po porode, ze "ja som neveril, ze ho porodis..".. 😔 ale som rada, ze tam bol. pri druhom nebol, lebo odcestoval do zahrania za pracou, tak od 7-meho mesiaca som bola sama so synom, teraz sme uz mesiac traja. tatinko pride az v polovici novembra. snad sa bude teraz spravat inak. ale som rada, ze teraz pri porode nebol, boli komplikacie a neviem akoby sa tam spraval. aj pri prvom tam robil poriadky s personalom a to ako vsetko islo ok. sluzbukonajuci porodnik ma vtedy kvoli nemu odmietol odrodit a na poslednu chvilu sestricky zhanali druheho lekara. teraz by ich tam asi pozabijal
@kukujka

kukujka
autor
10. okt 2010

@kitchima moj je kludny typ poriadok tam urcite nebude chciet robit ale personal urcite bude mat dost jeho otazok,lebo jeho vsetko o babenku zaujima a stale sa na vsetko vypytuje