Ako zistiť komu patrí telefónne číslo

aalzbetkaa
9. dec 2018

Ahojte baby..viem ze to sem nepatrí, ale neviem kde to môžem písať. Neviete niektorá že ako by sa dalo zistiť niecije telefónne číslo. ? Stále mi niekto vypisuje a aj sa vyhráža a neviem cije je to číslo. Bola som aj u operátora ale oni mi nechceli poskytnúť také info. Na políciu zatiaľ ísť nechcem. Nejako cez internet alebo ako ...ďakujem za každú jednu odpoveď.

sissy27
9. dec 2018

@aalzbetkaa nezistíš. A možno ani polícia nezistí - zistiť môžu akurát tak na koho je písaná sim-karta, ale vyvolávať ti môže niekto úplne iný.
Porozmýšľaj nad tým, čím sa ti tá osoba vyhráža a myslím, že aj sama prídeš na to, odkiaľ vietor fúka.

aalzbetkaa
autor
9. dec 2018

@sissy27 vôbec nemám šancu kto by to mohol byť. Píše od veci somariny úplne, ze ma zničí ..ze zdochnem a tak

pajinka91
9. dec 2018

@aalzbetkaa zablokuj číslo a máš pokoj. Asi sa nejaký puberťák nudí.

aalzbetkaa
autor
9. dec 2018

@pajinka91 myslíš že nezačne písať z iného čísla?

sissy27
9. dec 2018

@aalzbetkaa bývalý frajer? Bývalá frajerka tvojho súčasného partnera?
Môže to byť kľudne omyl alebo len niekto, kto sa nudí. Zájdi s tým na políciu. A zablokuj si v telefóne to číslo.

alex49
9. dec 2018

chod na políciu, podaj trestné oznámenie, že sa bojíš o život, niekto sa ti vyhráža, doložíš smsky, oni si zistia na koho je písané číslo a budú riešiť dalej

nini1010
9. dec 2018

Vies to zistit jedine tak ze podas trestne oznamenie.v tom pripade to zistia a preveria.cez operatorov nemas sancu,nesmu ti poskytnut takuto informacie

chcemradu
9. dec 2018

Zabolaj na to číslo z ineho cisla. Hocikedy cez den, mimo casu, kedy ti vypisuje. Alebo daj niekomu cislo, nech zavola akoze ponuka produkt alebo neviem. A mozno povie meno. Alebo aspon budes vediet. Ci muz alebo zena.

lenka0033
9. dec 2018

@aalzbetkaa obtazujuce cislo môžeš zablokovať v mobile, tuším, ze aj sms sa daju takto zablokovať. Druhá možnosť je zmenit telefónne číslo , ak menit nechceš tak trestné oznámenie , obťažovanie

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nataliaviktoria
10. dec 2018

Chod na políciu alebo si zmen telefónne číslo

mirola
10. dec 2018

Je taka aplikacia CIA, ta mi pomohla odhalit dost cisiel. Plus mozes ho skusit hodit na fb, tam niekedy spatuje s profilom, alebo su platene stranky, kde ked zaplatis 3 eura ti poslu meno majitela, ta bola spolahliva uz niekolko krat, ale meno majitela neznamena, ze ho pouziva on. No su aj cisla ktore nenajdes. Zavolaj na to cislo z ineho mobilu. Kto zdvihne, ci muz zena, ci nespoznas hlas. Alebo nech zavola niekto iny, ze ako omyl.

aalzbetkaa
autor
10. dec 2018

@mirola stiahla som tu apku ale mi vyhodilo ze neznáme cislo. Aj som skúšala volať z troch iných čísel, ale stále je to vypnute....skúšala som aj keď poslalo sms a hneď volať ale vypnute bolo. Na policiu zatiaľ ísť nechcem, predsa sa troška bojím.

juliet86
16. dec 2018

@aalzbetkaa prave preto ze sa bojis by si na policiu mala ist....

horror
6. mar 2020

Ci to nebude nejaká SMS brána ak to ešte funguje. Kedysi na Orange také bolo že si sa prihlásila na stránku pod svojim číslom a mohla si z PC posielať SMS a mobil si kľudn e aj vypnúť. Preto sa nedovoláš ani tesne po tom ako príde SMS. Pokiaľ si obyčajný človek a nemáš nepriateľov tak to bude len nejaké nidiace sa decko a nevšímať. Ak si žena politika či niečo také tak rieš s úradmi ako ti radia.

micusa2222
29. nov 2022

@aalzbetkaa vymeň sim kartu, príp.požiadaj operátora o nové číslo..ale keď sa ti niekto takto vyhraža, musíš tušiť, o čo ide....