Mám dieťa s priateľom a aj bývam unho 2 roky..Pred ním som bývala sama pár rokov a popravde viem si budúcnosť predstaviť aj bez neho.. Občas aj premýšľam že odídem naspäť pretože tu kde bývam nepoznám nikoho a on nemá ani moc priateľov a ani rodičov iba detí s predošlého vzťahu.. Cítiťe to občas aj vy tak vo vzťahu či?
Nie necítim. Neviem si predstaviť, že by som odišla bývať sama. My sme sa presťahovali z Bratislavy do Stockholmu kvôli mužovej práci. On pracuje, ja som doma, nikoho tu nepoznám a aj tak viem, že ani si všetkými kamarátmi a s celou rodinou by som nemala to, čo mám s ním.
@ivangeline byť závislý nie je v poriadku. Ale nie je v poriadku ani s niekým žiť a mať s ním dieťa a mať pocit, že v pohode od neho odídem a pôjdem bývať sama. To asi ten vzťah nie je ten správny.
Tak to sú veľmi divné dôvody na odchod od neho.
Príspevok som čítala niekoľkokrát, ale skutočný dôvod na odchod si nenapísala. Ten je tam len medzi riadkami. Nemiluješ ho.
Máš s ním dieta, tak sa nad takými hlupostami nezamyslaj.
bez kazdeho sa da zit ... matka prezije aj stratu dietata .. xy zamilovanych az po usi su dnes rozvedeny a na noze ,... xy ludi sme stratili milovanu osobu raz a navzdy ... to ze si vies bez niekoho predstavit zit je realita ...
Viem, ze ak by sa nieco stalo prezijem aj bez neho, postaram sa aj o dieta aj o seba. Ale odchadzat len preto, ze nemam kamaratky, rodinu poblizku mi pride divne. Obzvlast ak tam je dieta a nie su nejake ine zavazne dovody
@viestta Mám ešte 15 ročnú dcéru ktorá ostala bývať u ex pretože ona nemieni prísť o kamošky a aj (frajera)a ide do vedľajšieho mesta na strednú takže tak a predtymyako som sa odsťahovala tak sme ju mali na striedanie po 2 týždne
A nechyba Ti teda skor dcera?
Toho sucasneho partnera lubis? Lebo ak nie, vies si predstavit zivot bez neho mozno dost jednoducho.
@rosavia Mám priateľa rada e viem si to predstaviť aj bez neho a áno chýba mi aj dcéra
Mas vediet zit aj bez niekoho ale mas chciet byt s nim. :D Zavisly vztah nie je dobry.