Nevie niekto poradit..
Potrebujem zistit heslo na fb... Škušala som všetko nemožem sa nan dostat.. Manžel je neustale na fb a mne uz dosli nerwi chcem zisstit skim ssi piše...
Ďakujem
Skus ist na mail na ktory je registrovany na FB, tam chodia maily kto mu napise
Nerob to. Vies ako sa hovori, ked si strcis prst do zadku, neostane cisty...potom tam su len dve moznosti, bud tam nerobi nic...alebo nieco najdes a budes to musiet riesit.
@nkem 😂
Ak nema co skrývať da ti ho sam ale ked nahodou nevies tak uz vie ze, sa chces dostať do fb pride mu mail o nezhodnych heslach atd... A spravicky uz, su fuč
@twojaa a z kade chodí? Z mobilu? Pc? Ak je tam často iste má heslo uložené, najlepšie je teda ísť cez jeho mobil... A nemusí si písať s nikým.. ja som tam tiež furt a nič neriešim :D alebo sa ho opýtaj... Aj keď dobre to nemusí dopadnúť ak na to príde. Heslo príde na registrovaný email resp. Obnovenie hesla, ale na to pride. Už to nie je také jednoduché nabúrať sa hocikomu do FB, pokecu atď ako pred rokmi.
@twojaa mój manžel je tiež často na fb a vypisuje alebo je len na mobile... keď mi ne to podozrivé normálne sa ho spýtam, že s kým toľko "žhavý" (píše), či je to niekto koho poznám.. a sú len dve možnosti..
buď ti povie s kym a podla toho sa spýtaš, že a o čom sa toľko bavíte atd.. musíš sa ale pýtať kľudne so záujmom nie žiarlivo a podozrievavo 🙂
Alebo ti povie, že s nikým a bude sa vyhovárať.. tak sa spýtaj čo teda toľko vypisuje, či píše knihu alebo čo :D a uvidíš čo povie...
Ak sa bude stále len vyhovárať tak to bude asi jasné .. potom by som sa ho spýtala na rovinu o čo ide
ja môjnu nechodím ani do počítača, ani na mobil...Načo, máme spolu 3 deti, takže nech sa pekne stará ...🙂
Dakujem vam za poradenie... Mislim si ze ket to precitam.. A sa snim pohadam.. Možno si ma bude viac važiť ako doteras.. Mužovy nič nechiba iba fb ... Preto bi som chcela .. Skusit.. Sa snim pohadat preto ze si pise...
@romanovic podľa mňa je to fake profil vytvorený max.14rocnou/ročným..
@twojaa Poradim ti, ze ROVNO POZIADAJ MANZELA O HESLO. ABO MU POVEDZ CO SLUBOVAL NA SVADBE. SPOLU V DOBEOM A ZLOM.
POVEDZ MU ZE KED JE TVOJ MANZEL, TY MAS PRAVO VEDIET ESTE PRED SVADBOU VSETKO O NOM INAK JE MANZELSTVO NEPLATNE. A ROVNAKO AK MA TAJNOSTI AJ TERAZ, NECH SA ZBALI A VYPADNE.
ABO SA ZBAL TY A ODID.
TOTO TI NESTOJI ZA NERVY.
BUD MATE SA RADI, STE SI K SEBE UPRIMNI, BUD MU PRESTANES VARIT A STARAT SA O NEHO A ZACNES SA VIAC VENOVAT SEBE, kedze on je stale na fb a neplni si manzelske povinnosti a odobera ti prava.
ZBAL SA A ODID NA PAR DNI KU ZZNAMYM, A KED MUZ SA NESPAMETA, TAK SA NAN VYKASLI, A POTIADAJ O ANULACIU AK JE TO NOVY VZTAH.
ON TEBE NEVERI, TAJI, TAK PRECO TY ZISTUJES V COM TI NEVERI.
TO JE ODPOVED- ZE ANI TY MU UZ NEVERIS A IDES K ZNAMEJ.
ZENY SA SPAMWTAJTE A ZACNITE BYT NIE LEN UCTIVE K MUZOM, ALE AJ ZENAMI A VAZTE SI AJ SEBA.
@twojaa mozno ked si zdokonalis pravopis, bude pisat aj tebe...... 😝
a fakt, najlepsi sposob, ako si ziskat vaznost, je pohadat sa s manzelom..... jeziskove huslicky, ty mas kolko rokov????
@obsadenemeno TY SI PRIPAD. NIE KAZDA ZENA MA NERVY CAKAT KEDY MUZ PRESTANE TRUCOVATN
LUSTROVANIE FB, NIE JE O LUSTROVANI ALE SKUSKA ZE KED JE OCHOTNI JEJ DAT HESLO, VERI JEJ, S DOKAZE JEJ ZE NEMA CO TAJIT... TO JE VEC PREJAVU LASKY. TRAOOSKA.
JA NEMOZEM ZATO ZE NIEKTORE ZENY SU KONZERVY, CHLAOSKE, CGLADNE TYPY CO VEDIA MAT VSETKO NA HAKU.
@zinew eh? Ako tvoj prispevok reaguje na to, co som napisala????
A vypni si tie capslock, neda sa to citat.
Len na okraj. Nevera nie je trestný čin, ale porušovanie tajomstva prepravovaných správ áno (§ 196 TZ, sadzba až 3 roky).
@muz123456 ano, je to tak, čo oči nevidia, to srdce nebolí,
ALE ked mu prelomíte účet a ak sa dozviete že má frajerky, , budete iba trpieť a zožierať sa....A aj tak to nezmeníte, naopak VY sa možete dostať do problémov aj s políciou, ako správne podotkla táto žienka,, stojí to za to ?
NIE ? NESTOJÍ....👽
to je z 8. februara, už sa to vyriešilo? strčila si prst do zadku? :D
@nkem ona ASI CHCE NIEČO S NÍM RIEŠIŤ, KEĎ SA NUDI 😀😀😀 ALE KEBY JU MANŽEL NEZANEDBAVAL URCITE BY NIČ NERIEŠILA! PODĽA MANZELSNÉHO SLUBU BY JU BUT PUSTIL PREČÍTAŤ SI CO TAM ROBÍ KEĎ JU ZANEDBAL*ČÍM V NEHO STRATILA DÔVERU A PATRÍ SA OBNOVIŤ DÔVERU KTORU JEJ VZAL , KEĎ TO TAKTO RIEŠI. SEGRA MALA TAKÉ HO FRAJERA, DOKONCA JEJ OZNÁMIL ZE SA IDE STRETNUT Z JEDNOU BABOU. NEVIEM CI MU UZ .. ..ABO BOL Emocionalne postihnutí
....ze ....JA BY SOM bud odisla od takeho muza kde zlihava laska, dovera, toperancia a ČAKALA ČO MUŽ SPRAVÍ.NEOPLATI SA BYT S MUZOM CO SI MYSLI ze manzelstvo je holubnik. CAS BY VYRIEŠIL CI ZIJU SPOLU ALEBO LEN VEDLA SEBA. VEĽA MANZELSTIEV JE SKOR O TOM DRUHOM.
@twojaa A stojí ti za to - silou mocou vedieť??? Čo keď niečo zistíš - rozvedieš sa?? Si na niečo také pripravená? Niekedy je lepšie nevedieť.