Ahojte, môj muž býva cez víkend neprimerane agresívny v prejave a nadmieru nervózny. Dlho ho upodozrievam, či niečo neberie. Kedykoľvek sa vytratí a často chodí na potulky do okolitých lesov. Ako zistím či nedroguje, čo berie?
iba cez vikend ? vsimaj si spanok, pohyby, oci, orientacia v case a priestore, preco ti hned napadli drogy ? moze sa prejavovat aj nejake ochorenie
No vies kúpiť aj test z ekárne, ktorý ale zisti drogy z moču 🙂každopádne ak máš podozrenie tak ho otestuj, kým nieje neskoro a nepadne do toho ešte viac.
@domi2425 to som skopírovala, nie som odborník na drogy. Len si neviem predstaviť, že agresívneho človeka obviní z brania drog a bude žiadať od neho aby sa otestoval. Neviem koľko stojí vyšetrenie z vlasov, ale vie to vyšetrenie urobiť tak aby o tom nevedel a podľa výsledku sa zariadiť.
@sterea som skôr za vlasy. Ide mi viac o osobné skúsenosti ako ste zistili a tak.
Môže sa potom človek ktorý droguje cez týždeň prejavovať aj tak, že je zabudnutý, má spomalené myslenie a reakcie?
Drogy ma napadli, lebo veľa peňazí míňa a celé to okolo toho.
Zle to nahralo, poradie opačne 3.2.1
moze, aj ospalost alebo nadmerna spavost je tiez priznakom
@daniela2202 och sa mi vidí že máva zväčšené až tak 😰.
@domi2425 skôr je nabudený.
A tipovanie nemajú cez víkend nejaké akcie v tipose či v nike, že by toto robil viac?
Tak to bude péčko a asi aj mariš
cez tyzden alebo cez vikend je nabudeny ? ak si cez vikend nieco da tak cez tyzden by mal prist potom utlm, jedine ze by si daval aj cez tyzden.. z tipovania nebude mat taketo zrenice😏aj ked ono to vacsinou ide ruka v ruke spolu, kludne moze byt aj oboje naraz
Bola tu nedávno téma :"Môže sa agresívny muž liečbou zmeniť?", prečítaj si, poprípade kontaktuj autorku.
@sterea vôbec ma tá téma nezaujíma, lebo pre mňa skončil. Chcem zistiť pravdu.
@daniela2202 máš skúsenosti?
@domi2425 mám podozrenie na oboje naraz.
Ja nie, kolegyňa takto zachytila syna, skúšali v partii
@daniela2202 je to všade.
nevies ho nejako odsledovat kam chodi ? co a ako plati ak mate spolocne peniaze ? davaj si pozor a neprovokuj ho ani otazkami/recami ked je v tej agresii, ja s takymi ludmi pracujem a im je v takychto stavoch uplne jedno co robia
Ale tie žranice má naozaj takéto. Aj sa mi zdalo moc, no už si budem detailne všímať.
Budeme ako v Amerike, to nech dajú do telky ....
@daniela2202 uz sme bohuzial.. len v telke je minimum pripadov
@domi2425 presne takto extrémne sa chová cez víkend. Je mu úplne jedno čo spraví, povie. Vyvoláva konflikty až vyslovene hľadá dôvody vyť nervózny a agresívny.
@domi2425 sme. Nechaj ich, nevidia to, nechcú? Strašne veľa toho svinstva všade je.
Testovanie drog z vlasov
Testovanie drog z vlasov je v súčasnosti najkvalitnejší, najefektívnejší a najpresnejší test na prítomnosť drogy v organizme.
Základné informácie o testovaní drog z vlasov
Testovanie vlasov je proces, pri ktorom sú vzorky vlasov analyzované na prítomnosť ilegálnych drog. Pri príjme drogy do organizmu dochádza k jej šíreniu krvným riečiskom a k vzniku špecifických metabolických produktov. Pri analýze vzoriek vlasov je izolovaná nielen samotná droga, ale aj jej metabolity. Každá vzorka prechádza zrýchleným skríningovým enzymatickým vyšetrením, pri náznaku pozitivity je výsledok potvrdený vysokoúčinnými laboratórnymi technológiami: plynovou chromatografiou a hmotnostnou spektrometriou.
Prečo využiť testovanie vlasov?
V porovnaní s ostatnými formami detekcie drog (v moči, krvi, slinách), poskytnú vzorky vlasov informáciu o užívaní drog v najdlhšom časovom horizonte. Napríklad, analýzou moču sa stanoví užitie drogy v predchádzajúcich 2-3 dňoch. Po tomto období bude užívateľ bez stôp drog v moči, testovanie preukáže negatívny výsledok. Väčšinou sú si potencionálni užívatelia vedomí blížiaceho sa testovania a preto užívanie drog pred samotným testom obmedzia. Okrem toho je výsledok testovania moču možné sfalšovať pridaním chemických látok do vzorky, prípadne zámerne nahradiť (zameniť) vzorku moču. Pri analýze vzoriek vlasov je jediným limitujúcim faktorom dĺžka vlasu. Bežným štandardom je analýza vlasov o dĺžke 3,9 cm, v takomto prípade test stanoví užitie drogy za obdobie predchádzajúcich 3 mesiacov. Jediným testom sa stanoví prítomnosť na Slovensku najbežnejšie užívaných drog: marihuana, kokaín, pervitín, extáza, heroín... Nestanoví sa iba prítomnosť danej drogy, ale aj jej koncentrácia, ktorá naznačí, či ide o užívanie zriedkavé, príležitostné alebo bežné.