Ahojte. Ked som mala niekoho v priateloch a uz ho nemam a nemozem ho ani najst to znamena ze ma zablokoval?
Neda sa to niekde pozriet ze ci ma zablokoval? Dakujem
Pravdepodobne ta blokol, ked niekto zrusi ucet tak tam vidis meno a bez profilovky. Lebo Facebook natrvalo ucty odstranuje az po pol roku.
@nevludna nemam spravu na msg. Ale neda sa mi ho najst ani v priateloch mojich priatelov ktorych mame spolocnych. A ked mu akokeby chcem napisat na msg tak mi ukaze ze boli ste priatelia na fcb. Ale nenajde mi ho nijako. Aj ked kliknem na kamosku co ho ma v priateloch tak najde vsetkych iba jeho nie.
tak v tomto pripade ta ma isto v bloku :/
Blokol ta.
Ved popros niekoho, nech sa pozrie, ci mu ho vyhlada cez jeho profil. Ak hej, si bloknuta
@veronikaszabova nasla som ho medzi mojimi priatelmi bez fotky
A ked kliknem na jeho meno tak ukaze ze ucet je deaktivovany
Tak zrusil ucet na FB
Nehnevaj sa, ale to ozaj toto riesis? Ved ak si s tym clovekom mala predtym vybudovany nenaky vztah akehokolvek druhu, tak sa ho proste opytaj, kde je problem. Ak si nemala, tak nestalkuj 🙄
Deaktivoval si ucet, neblokol si ta.
@lindusss2016 ale praveze ma poziadal vcera o priatelstvo a dnes ho nemozem najst
Kasli nanho mozno ta len chce poštuchat a zas zmiznut.
Je mozne, ze ta zablokoval. Ale co si z toho robis? 🙂
Ak si ho nasla ako ucez deaktivovany tak siv pravdepodobne facebook zrusil :O
@mladenca to je blbosť 😺ja som si zrušila a nenašlo áno moje meno noc😺a vymazalo mi skoro5000fotiek🙀
Tak ťa zrejme zablokoval.
Skus pozriet ci nemam s nim spravu v msg, ak hej, skus napisat a ono ti to napise, ze si bloknuta. Ale nemusel ta bloknut, mohol zrusit ucet. Nech niekto iny skusi pozriet na profil