Ako zistím, či chlap klame?

3. júl 2021

Našla som si partnera sme spolu krátko lenže vsetci mi vravia ze mam dat ruky preč od odneho, ze vraj ma rad vela žien ale on mi tvrdí ze uz dlho žiadnu nemal ,som zmätená neviem komu mám veriť, nechcem byt sklamaná

gdpr
3. júl 2021

Tak to ty musíš vedieť ale asi až časom zistíš, kto má pravdu, či on alebo okolie. Ja by som dala na svoju intuíciu aj keď to nemusí byť vždy správne.

ckocka
3. júl 2021

Keď ty to nevieš poznať ako to máme vedieť my?

dzulli1980
3. júl 2021

Ľudia vedia toho narozprávať ... na druhej strane bez vetra sa ani lístok nepohne ... osobne by som mu šancu dala, snažila by som sa nejak moc na neho nenamotať, žena tak nejak intuitívne vycíti, keď jej partner behá za inými sukňami.

gabika0825
3. júl 2021

Skôr by som si overila že kto to hovorí či sú to nejaký jeho blízky ľudia alebo len nejaký neprajníci a aj to koľko ľudí to hovorí, ak to hovorí viac ľudí čo ho poznajú tak asi na tom niečo bude......ale uvidis sama ako to bude ďalej......no bola by som ostražitá.

alexandra2010
3. júl 2021

aj nas prehovarali ze z toho vztah nebude a je to moj naj partak uz 12 rokov. ked si stabilna osobnost, je ti jedno kdo co hovori. Ved mas pocity a intuiciu ked si snim.

jozefina68
3. júl 2021

Muži vždy klamu, su svine z mojich skúsenosti ://

trollfacewow
3. júl 2021

Casom zistis ci je na tom nieco pravda. Napriklad na zaklade jeho spravania.

janka_23
3. júl 2021

Treba dat šancu, ale zároveň si dávať pozor, počúvať svoju intuíciu a všímať si náznaky. Vieš ako sa hovorí, láska je slepá ale susedia vidia

andreatytler
4. júl 2021

Kto su to "vsetci" co ti vravia aby si od neho dala ruky prec?
Tvoji pritelia a rodina? Ak ano, ako to ze maju o nom informaci, ze je zaletnik a ty tie informacie nemas. Alebo mas a len odmietas si o nom urobit nazor na zaklade tych informacii a v podstate si zmazala vsetko zle co o nom vies a rozhodla si sa mu dat uplne novu sancu a verit mu.
Myslim, ze to nie je take zle. Dala si mu sancu a je mozne ze ty si ta prava a nebude mat potrebu hladat dalsie baby. A ak nie, tak to urcite skoro zbadas.
Urcite trvaj na tom aby pouzival kondom, kedze nievies co uz zazil pred tebou, alebo chodte spolu na test na pohlavne prenosne choroby.

monka105
4. júl 2021

Chlapi toho narozprávajú, keď chcú ženu dostať do postele. Len tak pre nič za nič ľudia nemajú takéto informácia. Dôveruj, ale preveruj