Ako získať priateľku naspäť?

martanko333
24. sep 2013

Dobry vecer damy. Prihlasil som sa sem,lebo potrebujem cisto zensku,objektivnu radu. Mam 22 rokov,priatelka,s ktorou sme spolu 3 mesiace,je odo mna o 4 rokov starsia. Mame krasny vztah,velmi ju lubim a mam pocit ze som konecne nasiel to co som hladal. (vybureny som dostatocne, chcem uz staly vztah 🙂 ) Vsetko bolo v poriadku aj ked jej rodicia nam nepraju a nedockal som sa pekneho spravania z ich strany. Aj ked mam stalu pracu,zarabam velmi slusne a snazim sa v zivote nieco dosiahnut. Bohuzial nastala situacia kedy som bol oficialne predstaveny na oslave,a jej otec si ma zobral bokom s tym ze jeho dcera nebude chodit s debilom ako som ja,aku buducnost uz jej len ja viem zabezpecit,porovnavanie s jej ex atd atd...Debata skoncila ale kedze sa pilo dalej,doslo k strasnej hadke medzi nami,nakolko s utocenim na mna neprestal. Bohuzial priatelka nic z toho nevie,prisla v momente ked sme s jej otcom na seba strasne kricali.Samozrejme je na mna velmi nahnevana,uz niekolko dni sme sa nevideli a nemam moznost jej to vysvetlit...Velmi ju lubim,mrzi ma ze som sa nechal vyprovokovat,a urobil by som cokolvek aby mi odpustila. Poslal som jej kvety,ale dako extra to nezabralo...Prosim Vas damy,co by na Vas zabralo aby ste dali chlapovy ktory Vas naozaj lubi a zalezi mu na Vas,sancu?Vopred dakujem za akekolvek rady

jajka71
24. sep 2013

@martanko333 ona je vlastne postavena pred otazku, budem verit otcovi, ("ktory mi chcel vzdy len to najlepsie a ma jasnu, presnu predstavu o mojej buducnosti a vie, co je pre mna dobre"), alebo chalanovi, s ktorym som stravila tri mesiace, ktory sa tvaril, ze ma ma rad a zalezi mu na mne a potom sa vykrici na mojho otca......
kvety to nevyriesia....ja som bola v podobnej situacii, dnes s dotycnym nie som, ale nie preto, ze sa pochytil s mojim otcom, to bolo komplikovanejsie....a podlla mna to kvety nevyriesia, ona potrebuje vediet, ze budes pri nej stat, a ze budes ju brat taku, aka je a lubit ju taka aka je,
v prvom rade si musite uvedomit, ze vztah je hlavne o tych dvoch, to, ci partner bude mat rad rodicov a bude s nimi vychadzat je otazne skoro vzdy, ale dolezite je vediet o tom druhom, ze mu na partnerovi zalezi.....a to zrejme ona teraz nevidi, musis najst sposob ako jej dat najavo co k nej citis a co pre teba znamena vztah s nou

sisaha
24. sep 2013

@martanko333 joj... 3 mesiace velmi kratka doba na to, aby si zistil, ze ona je pre teba ta prava.. Pises, ze mate krasny vztah.., zrejme uz asi nie..
Skor by ma zaujimalo ako prisiel jej otec na to, ze si debil..a na zaklade coho ta porovnaval s jej ex. Zrejme nejake informacie uz o tebe od nej dostal..
Viem, ze si zamilovany a tvoja priatelka je na teba nahnevana, ale zjavne maju jej rodicia nad nou velku moc a je zmanipulovana..S tym asi nic nespravis, pokial ona sama chciet nebude. Ak hadku vyprovokoval jej otec, mal si sa zdrzat a radsej z oslavy odist.. Skus ju pockat po praci a tam ju poziadat o rozhovor, ine ti poradit neviem.. Ale ani tam nemas zaruku, ze ta neposle do prdele..

jofradiga
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
24. sep 2013

Napis jej mail s vysvetlenim. Ak tebe nieco citi, mozes sa spolahnut ze ho precita, aj ked neodpovie. Ale precita.
Ak ho zmaze, tak jej daj cas a skus to znova. Ak ani to nezaberie, tak zial si vas vztah ako nejaky a krasny videl iba ty. Ona az tak zalaskovana nebola.

katka1981
24. sep 2013

@martanko333, neviem, kedze si sa spraval maximalne nevhodne...., mal si vypyte, alebo si nepil? Skoda, ze si sa nezdvyhol a neodisiel si. Vies, je to o tom, ci je na strane svojho otca, alebo na tvojej strane. Ak ma s otcom dobry vztah, mas to o to tazsie. Ak zly, mas vyhrate. Ale tu to skor vyzera v tvoj neprospech. Zamysli sa nad tym, ci chces ist do rodiny, kde ta jej otec nemusi. Moze to trvat roky, kym to prekusnes a rataj s hadkami. Viem o com hovorim. Prezila som si nieco podobne. Len s tym rozdielom, ze moj manzel bol VZDY na mojej strane. Keby tak nebolo, nie som s nim.

katka1981
24. sep 2013

@jofradiga, co to tu je dnes dokelu spamovaci vecer, ci co?!!!

lauricka
24. sep 2013

presne, nie je normalne, aby len tak niekto na niekoho vyletel s tym, ze je debil.....dovod? a ten email s vysvetlenim nie je zly napad a tiez je pravda, ze po troch mesiacoch pravdepodobne nemozes vediet, ci je niekto pre teba ten pravy, to je prilis kratka doba a hlavne, clovek zvykne mat pomutenu hlavu hormonmi, nie?

petinka18
24. sep 2013

mam kamarata ktory na takuto situaciu zle doplatil... zobral si za manzelku zenu co jej tatko do vsetkeho pindal a snazil sa byt velmi mudry ,a daval jej strasne kaleraby do hlavy,po 8rokoch to mojho kamarata prestava bavit pretoze jeho manzelka nevie povedat do oci svojmu ocovi nech sa nestara do veci do ktorych nema...to bola len rada pre buducnost 😉 ...ale keby ta tvoja priatelka lubila,zalezalo jej na tebe,tak si ta vypocuje ...skus jej napisat smsku ze sa snou potrebujes stretnut,alebo jej to vysvetli cez sms vlastne co sa tam stalo... no ak by si snou uz fakt mal ostat..tak budes mat zleho svokra,nato sa priprav 😒

jajus28
24. sep 2013

@martanko333 Stretni sa s nou a porozpravaj, vysvetlite si vsetko, ospravedln sa, popripade ju silno obim, urcite jej daj nalavo, ze je pre teba vsetkym, no ak ta lubi da ti sancu a ver, ze keby to je prava laska a citi to tak aj ona postavi sa aj rodicom a bude si ta obranovat pred nimi, pokialnnie je nimi az moc ovplyvnovana. Prezila som si podobne, viem, ze aj po mesiaci moze clovek vediet, ze nasiel lasku svojho zivota som jasny priklad, po dvoch sme uz planovali babo a podarilo sa a do teraz sme stastny, so svokrou som mala peklo, ale nevzdavala som sa vzdy som sa k nej spravala pekne, a ked videla, ze drahy je so mnou stastny a ze nam to funguje, casom pochopila a zmierila sa s tym, ze prisla o svojho milacika, a teraz si spolu tykame a mamhu moc rada. Vela stastia a daj potom vediet ako si dopadol budem drzat palce a mozno pomoze, aj ospravedlnenie a chlapsky rozhovor s jej otcom kto vie.

jabadaba
24. sep 2013

@martanko333 hm, tento vztah nema buducnost. Akokolvek zle Ti to znie. Ste spolu velmi kratko na to, aby tvoja priatelka volila teba namiesto otca. Pre nu signal, ze tu to dobre nebude, rodina je zjezena a podporu u nej pre vas nenajde. Nem dobre pre prijemne fungovanie vo vztahu. Otazkou tiez je ci chces byt sucastou zivota niekoho koho rodina Ta totalne zaznava? Citil by si sa takto dobre? Ak vies, ze nie si debil, mas potrebu to neustale niekomu dokazovat? Niekomu kto o tebe pochybuje hned od zaciatku? Uprimne - mna by to nebavilo. Pozri, mozes napisat co Ta tazi, podat svoju verziu incidentu aj s vysvetlenim ako k nemu doslo a uz to nechaj na priatelke ako to spracuje. Ale nadeje a iluzie si nerob, bude to tak lepsie. Minimalne budes mat kludnejsie spanie, ze si sa dostal k slovu. Na tahu bude priatelka. Nie Ty a to je lepsia pozicia. A najdi si dievca, pre rodinu ktoreho budes fajn a budu Ta respektovat so vsetkou slusnostou. Nema zmysel stavat vztah na obhajovani sa co si a co nie si. Snad si sam seba vazis, nie? Rodinka nech si trhne s oteckom na cele. Bab dost. 😉

kiki68
24. sep 2013

rodicia sa casto pozeraju len na prachy a nevidia,ze ten,co pride sice s kopou penazi,tak to moze byt prave ten debil.Neviem ci to ma zmysel,nakolko ona asi nezachytila to cele,co sa tam dialo od zaciatku. Hlavne v pritomnosti rodicov pijem minimalne,lebo clovek nikdy nevie,co sa moze stat. A svokrovci su vzdy skryty nepriatel.

tykat
25. sep 2013

@martanko333 Prečo si jej otec myslí že si debil? toť základná otázka prečo sa o tebe na prvom stretnutí vyjadril tak ako sa vyjadril...tým že si na neho kričal si asi aj tvoja priateľka myslí že s debil. No nebudeš to mať ľahké aby uverila že ty si ten dobrý.
Zabudni na kvety tie sa nosia max tak. po opici alebo len tak z lásky. To už radšej otcovi pošli fľašku s ospravedlnením, bez ohľadu na to či sa k sebe vrátite alebo nie. Priateľke napíš mail, netlač na ňu len vysvetli situáciu z tvojho pohľadu ale zas nie tak že ty si ten dobručký zlatučký chudáčik vyprovokovaný a ten hnusák otec je ten kto za to môže, hlavne sa vyvaruj akýchkoľvek osočovaní alebo nadávok na jej otca. Píš neutrálne, tak ako sa to stalo.

severanka96
25. sep 2013

no môj otec nebohý bol presne takýto...nikto nebol vhodný pre mňa,všetci boli debili a to ich ani nestihol poznať.niekedy je to ťažké a niekedy ten otec aj mal pravdu,ale proste baba ktorá si ani nedá námahu aby ti dala šancu a vypočula si ťa,kašli na ňu.tiež prečo by si sa mal plaziť pred ňou nechápem?ak cítiš že máš pravdu prečo by si to robil len za to že si mladší?za to že je to jej otec?nezabudni,podobné hádky by mohli nastať aj v budúcnosti a furt ty budeš ten kto sa bude kajať?nájdi si babu,ktorej rodina ťa bude mať rada a pre ktorú budeš naj,predsa budeš žiť s ňou a nie s jeho otcom,i keď rodina v pozadí je stále,ale ak pre ňu nie si dobrý teraz,asi sa to nezmení.ja som sa otcovi vždy vzoprela či mal pravdu alebo nie,ale ked niekoho ľúbim a predpokladám trvalý vzťah tak nebudem len na strane rodiča ale vypočujem si obe strany.alebo konfrontovať...čo mu dáva právo takto ťa posudzovať???zamysli sa