Ako zabudnúť?

20. apr 2022

Randila som s chlapom, do ktoreho som sa zaľúbila. O mojich citoch nevedel, no keď som sa ho na rovinu opýtala ako to so mnou mysli, povedal že chce byt kamarat. Na to som mu povedala, že ja to ako kamarátstvo neberiem a nedokážem sa s ním už bavit. Poprosila som ho, nech mi nepíše .. a aj tak mi kazdy deň napise. Ja sa neviem prekonať a neodpisat mu. Mám mu napisat spravu, že nech to neberie v zlom, ale musím si ho bloknut pretože ho lubim a on mna nie? Znie to zúfalo? Nedokážem byt nad vecou, aj keby som chcela.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ja_nika
20. apr 2022

..ked ti jasne zadefinoval,ze chce byt len kamarat,tak ti nezostava nic ine,nez to respektovat.. Viem, ze prave toto nechces pocut/citat.Nerobila by som si na tvojom mieste ziadne iluzie. Viem,ze ta to bude boliet..ale skor by som investovala svoj cas a energiu do niekoho/niecoho perspektivnejsieho..

dzulli1980
20. apr 2022

Fakt to znie zúfalo ... píše Ti zrejme len preto, že si na Tebe masíruje ego ... už raz si ho poprosila, nech Ti nepíše ... píše ďalej? ... bloknem, osobne by som necítila potrebu opäť mu vysvetľovať prečo.

ja_nika
20. apr 2022

Mas nejaku svoju hrdost aj dostojnost.. Ked mu vylozis karty na stol..podla mna..bude sa s tebou hrat ako macka s mysou... a po tomto hadam netuzis..

zuzanazu85
20. apr 2022

No keby mu poviem,že ho ľúbim a on odpovie,že len kamarát,už v tom momente by mi napadlo,tak dovi,dopo kamarát 😏. Blokni,nič nevysvetľuj a rozmýšľaj dopredu nad niekým iným, ktorý nebude chcieť byť len ,, kamarát". Neponižuj sa!