ahojte, dlhsie som tu nebola (asi polroka) ale opät tu pisem. v poslednom case na mna silno dolahlo to, ze som sama. kedysi som mala dlhodobe vztahy (6 r, 2 r.), bohuzial sa obe skoncili, ale s odstupom casu som v tom prvom dlhsom bola stastnejsia. ten druhy sa skoncil, bol to vztah s hadkami a neskor agresiou, takze to som rada, ze som ukoncila. no ten prvy vztah mam stale v pamäti, uz je to dlho a ja vlastne od konca druheho vztahu som stale sama, no myslienkami sa obcas vratim do prveho. rozisli sme sa mladi, lebo som mala sny a ciele, myslela som, ze ten vztah mi v tom brani. co cert nechcel, paradoxne ten druhy vztah potom mi v tom branil o dost viac. teraz je cas aj na sny, aj na ciele, a ja si ich plnim, niekedy je toho az nad hlavu. no neviem, ci ste to zazili, ale lutujem moje kroky v tom, ze som ten prvy vztah vtedy ukoncila... trapi ma to velmi, nehladam si nikoho, upinam sa na len na seba, lebo sa bojim, ze zase to bude len zle v dalsom vztahu. na jednej strane som stastna, robim, co ma bavi 🙂 ale na druhej strane, ak pride vecer a chvilka casu na premyslanie... neviem, zazili ste to? niekedy si poviem, ze asi to tak malo byt,....
Jasne, zažil to určite každý z nás, ale netreba žiť minulosťou ani ľutovať svoje rozhodnutia. Keď si ich robila považovala si ich za správne
dobre rano, dakujem za prispevky, ktore som si tu nasla od vas 🙂 myslim, ze mate pravdu, venovat sa sama sebe je super, vzdy som to chcela, aj to robim... len obcas sklznem k tym myslienkam na ten prvy vztah, boli sme spolu velmi dlho a viem, ze doteraz nikoho nema, a preto premyslam asi, ze... proste preco sme sa vtedy rozisli. ale je pravda, ze vtedy som to tak chcela, bola som s rozhodnutim spokojna a teraz neviem, preco prehodnocujem 🙂 teda premyslam ze, co by bolo keby...
to, čo bolo už nezmeníš, keď sa tým zaoberáš, nevedie to k ničomu, iba ťa to oberá o energiu. A báť sa popredu, že ďalší vzťah nedopadne dobre, to ti len zväzuje ruky. A keby aj nedopadol dobre, čo sa stane? No nič, budeš tam, kde dnes, maximálne bohatšia o nejaké skúsenosti. Len málo ľudí našlo toho pravého v prvom, druhom vzťahu.