Ako vysvetliť členovi rodiny, že sa s ním nechcem stretnúť?

28. máj 2023

Ahojte baby som úplne nešťastná neviem ako vysvetliť členu rodiny že sa s ním nechcem stretnúť nechcem to rozpisovať do podrobna keďže si myslím že aj dotyčný má účet na MK proste mi nesedí dotyčného správanie názory atď.... .
A nie jediná mám taký názor nechcem daného človeka ani uraziť len sa chcem vyvliecť z danej situácie prosím dajte rady ako to spraviť daná osoba je dosť dotieravá a neodbytná ďakujem za všetky dobré rady

reanda
28. máj 2023

najlepsie je nic nevysvetlovat.. vysvetlovanim sa do toho zapleties.. dana osoba ti moze protirecit a presviedcat ta.. staci 'nie' a koniec.. potom nech si uz trebars aj vedie monolog, ale ked sa toho nebudes chytat, tak nic nezmoze..
ale necakaj, ze ta pochopi a nebudes za zlu 😀 to vobec nie je iste 😝 .. ale to ti moze byt jedno

mirro
28. máj 2023

Nestretnúť sa a nevysvetlovať prečo.

jaskolka
29. máj 2023

A čo, alebo kto vás núti sa stretávať? Však sa nestretávajte..

danica2711
29. máj 2023

po slovensky? Prepáč, nechcem sa s tebou stretnúť - a vybavené

wiw8
29. máj 2023

Tak bud mozes hladat vyhovorky, alebo narovinu povedat, ze nemas zaujem o stretnutie, ze sa nechces stretat.

kristinapetronela
29. máj 2023

Nevysvetlovat ,nestretnete sa ,neriešiť .keď sa opýta dajme tomu že povieš o čo ide ale sama od seba nie ...

katkami123
31. máj 2023

A ako veľmi je doterna tá osoba? Píše ti, vola alebo sú to náhodné rodinne stretnutia?

buxus24
7. jún 2023

Mali sme niečo podobné.Najprv som sa prekonavala.Teraz sa už nestretneme. Skôr sa vyhýbam.Nema význam sa stresovať koli tak ľudom

karolinakr
8. nov 2023

Chcela sa ti vnutit na svadbu a založila o tom diskusiu na 155 stranach hehe?

autor
8. nov 2023

Na akú svadbu z niekým si ma mýliš situáciu som už dávno vyriešila mám od danej osoby pokoj.

princezna_bosorka
2. apr 2024

mala som nieco podobne, ze sa mi niekto pozyval na navstevu do bytu. Vytrvalo som hrala hluchu a sedela s usmevom pri nom. Po case to nechal tak. A ak ti vypisuje, vymyslaj si neurcite vyhovorky - nemam cas, mam vela prace, teraz sa mi to nehodi, uz mam iny program...