Ako vysvetlím chalanovi, že s ním nechcem mať vzťah?

24. apr 2021

Mam 19rokov a pred približne 10 mesiacmi som spoznala muža, odvtedy sme kamoši a on mi dával viac krát najavo ze sa mu páčim a ze by ma chcel lenže ja ho nechcem, a už som mu to aj povedala a chvíľu si dal pauzu ale potom zas začal o mňa bojovať, to čo sa mi zdalo ako už moc bolo keď mi zazvonil pred domom a dal mi Kyticu a moja mama si myslela ze je to môj frajer. Ako mu jasné vysvetliť ze sním nechcem vzťah? A chcel ma raz zoznámiť aj so, svojou mamou ale ja som odmietla, ved nemusím poznať jeho mamu keď sme len kamoši nie?

sona96
24. apr 2021

Nekamosit sa s ním. Prečo by si sa chcela priateliť s niekým kto nerešpektuje tvoje rozhodnutia a vytvára situácie, ktoré sú tí nepríjemné?

22abigail22
24. apr 2021

Ak je možnosť tak s ním prerušiť kontakt = nestretávať sa s ním, zablokovať číslo, neodpisovať na smsky. Alebo jeho správanie proste totálne ignoruje a prestane mu to baviť.

autor
24. apr 2021

Ďakujem baby, tak som ho Zablokovala 🙏

nika82
24. apr 2021

jako jedine zablokovat co si aj urobila, ale co ztoho ked vie kde byvas

moonlight1210
24. apr 2021

Ziadne priatelstvo.
Povedat razne nie, poziadat, aby si dal odstup a respektoval tvoje sukromie. Darceky neprijimat a vracat, ak ich trebars posle po niekom.

Zablokovat. Neodpovedat na odkazy, spravy, nic.
Informovat znamych, o tom co robi, aby mu neumoznivali pristup k tebe.
Informovat rodicov.

Pre zaciatok by to mohlo stacit. Bud sa stiahne, alebo ak sa to bude zhorsovat, zacat zbierat dokazy o obtazovani.
Ak na ne reagovat, tak iba jednoznacne: medzi nami ziaden vztah nikdy nebol a nie je, nemam o teba zaujem, nekontaktuj ma.
A stale ta ista sprava znova na vsetky jeho pokusy. Jednoznacna, jasna.
Ziadne pokusy ho odpalkovat sarkazmom, vysvetlovat, presviedcat, ci pustat sa do diskusii.
Ak by zlou nahodou dosli niekedy veci az k nejakemu oznameniu ci vysetrovaniu, ty budes mat jednoznacny dokaz, ze si ho nechcela. Nic, co by sa dalo pouzit proti tebe.

birika
24. apr 2021

normalne, otvorene a hlavne v jazyku, ktoremu rozumie 🙂

syslik81
24. apr 2021

no blokacia nieje riesenie... napisat mu jasne a strucne ze onho zaujem nemas a ze zial kedze to nerespektuje a je ti to uz neprijemne bolo by lepsie prerusit kontakty .. ak ti bude vypisova tak ignoracia.... a blokazia az potom .. aj on si zasluzi vysvetlenie skor ako to uplne utnes ...

syslik81
24. apr 2021

a hlavne neprijimat kytice a ani nic podobne .. vsetko hned vratit