Ahojte žienky poraďte co mam ďalej robiť ja už som zúfalá.. Naposledy nám prehrabavala skrine a to bolo to posledné.. Veľmi ma to ponizilo a ja neviem ako ďalej.. Je mi do plaču.. 😥😥 Aké máte vzťahy zo svokrou ako ste to riešili
Ak byvate spolu, tak cim skor do vlastneho.. Ak bola u vas na navsteve, tak by som jej jasne vystizne povedala, aby s tym prestala, lebo viackrat "doma nebudete" svokra, mama, babka, dedko.. So mojho sukromia sa mi nikto babrat nebude!
@bezmena18 bolo by velmi zle kebyze pridem domov a svokra mi prehrabuje skrine.
@kikuska555 baby moje verte mi ze mi bolo ja som išla s chalupy do lesa a tam som asi hodinu plakala na zemi co som už nevládala nič bola som ponuzena keď som videla moje veci porozhadzovane kde mam všetky úspory a zlato proste všetko..
Toto by som neznie šla ihneď u zamknúť spálňu a vynadat jej nech si vraví co chce a co najskôr ísť odtiaľ prec ak sa bude dat
@bezmena18 ona ťa okradla? Vôbec nerozumiem tomu čo píšeš?
@bezmena18 prečo zamknut iba spalnu? By urobila toto a uz by viac neprekrocila prah mojho domu...bavka nebaka...
Urob si fotky a úkaz to rodine, že čo vystrája. A Ja by som všetko zobrala a povedala mamička keď ste to vyhadzali tak to aj vyžehlite veď vy to viete najlepšie 🌝.
@vinkel otcovi som to vravela a mal riadne nervy lebo jediná dcéra 60 kilometrov ďaleko a vidí že som z toho nešťastná tak si ma bráni a toho bolo viac co spravila už aj peňaženku snúbencov otvorila o pol 10 večer a skriekala po mne prečo mu nedávam peniaze a ze chodí jak bezdomovec.. Otrhany a neviem co všetko
Myslim ze toto je otazka na tvojho muza,co s tym chce robit?ze to uz nikdy viac neznesies.ako sa vam vobec dostala do domu?ak ma kluce poziadaj muza aby jej ich ihned zobral a aby jej ihned urcil hranice. mas velke stastie ze je na tvojej strane,nie je to bezne.toto je nieco co musi vyriesit on,len aby mal na to gule.mamka je mamka...
No tak toto sa stať mňe tak idem do lesa na lov užoviek a narvem jej ich na oplátku do jej vlastnej skrine nech si užije...aby ma takto niekto terorizoval...
@bezmena18 No uz chapem.nuz toto nevyriesis ty.musi zasiahnut a velmi razne tvoj muz.proste sat jej ultimatum.toto nie je neznesitelna svokra.toto je absolutne cez ciaru.a ak ti nepomoze tym ze ai neporieai mamku dala by som.aai uz zo zufalstva ultimatum aj jemu.Bud sa bude chovat ako navsteva a navstevivat starku len ked budete doma,alebo cau.neviem naco su jej vobec kluce.nech pouziva zvoncek,drzana nevychovana.alebo vies co?urobte jej to iste.nech zazije,pochopi.tvoj muz ma od nej isto tiez kluce,tak nech jej vyhadze skrinu.
A preco sa neodstahujes prec? Nie na jednom dvore, kľúče jej dat a podobne. Odist uolne inde, co ti pomoze, ked budes utekat z domu?
@bezmena18 Ja by som si zamykala spáľňu a na plnú hubu by som pri každej príležitosti vykrikovala, že akú nevychovanú a drzú svokru mám, že nevie rešpektovať súkromie a preto sa musí zamykať a čím viac svedkov, tým väčšia hanba. Možno by si uvedomila, aké je to byť ponížená. Prípadne by som sa pred viacerými svedkami spýtala: "Mamička a čo také ste mi v skriniach hľadali, keď som nebola doma? Peniaze? Nemáte a potrebujete požičať? Stačilo povedať a nie sa mi hrabať vo veciach. A ten bordel, čo ste po sebe zanechali, no hanba pre Vás ako ženu."
Žiadne utekanie z domu Ti nepomôže, nauč sa byť asertívna,
@bezmena18 byvate s nou ci ako?? A co si jej nato povedala a ona? manzel tvoj???