Dobrý deň potrebujem dobru radu čo mám robiť začnem tam že snami byva moja mama a s manželom sa hádajú mame.stále mu vyčíta že je nemehlo čo mám robiť už nevládzem a hlavné teraz keď čakáme druhé babätko prosím poraďte už som zúfalá 😉
@lalia333 mama býva u vás alebo vy bývate u mamy? To je veľký rozdiel. Ak bývate u mamy pomôže jediné - odsťahovať sa. Čakáte druhé dieťa, už ste mali byť dávno preč a starať sa sami o seba. Pokiaľ mama býva u vás - treba jej jasne stanovať pravidlá a určiť hranice pokiaľ si ich nevie určiť sama.
@lalia333 podobny problem si riesila pred dvomi rokmi
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/manzel-a-moja-mama/
Uz vtedy Ti radili, aby ste sa odstahovali.
OMG.
Ako, denne je vas tu takých za vagón, ale aj tak sa mi vždy rozum zastaví. Čo chceš počuť, dajte sa konečne do poriadku, od sťahujte sa a mate pokoj nie? Či bývať zadarmo a deti robiť je lepšie však. V tom prípade znasaj takéto jednanie kým ti chlap neutečie za inou. Čo máš 12?
Ved sa uz konecne odstahujte a hotovo
“S nami byva mama..” alebo “my byvame s mamou..”?
@dskjhfdlkdjhl tak to obdivujem manžela, že stále čaká na zázrak a neodišiel od nich ešte 🤦🏼♀️😅
@alexandra2468 oni s mamou...už tu mala pred rokmi podobnú diskusiu.
@malasandrika ono je to mozno aj pre neho pohodlne, ze sa nemusi postarat o vlastne byvanie😕
@diewcatqoo a nemôže sa stať aj také, že sa nemajú kam a za čo odsťahovať?!😕
@pribinak Ale, áno...Niekde sú trošičku bez práv.ekonom. a soc. povedomia, s malým prijímom...Tam to pôjde zhusta...Ale, niektorí na to ozaj nemajú...Dnes sa žije niektorým mladým rodinám ťažko...Ja by som s mamou nežila, ani keby ma vyzlátili.Ale my, sme žili v dobe "treťohôr", kedy sme dostávali byty zadarmo, síce na ôporadovníkô, ale dostali.Tak mi ich je trošičku ľúto...😕😕😕
@natuska87 aj s malým príjmom s to da, aj ona moze priložiť ruku k dielu, to ze ma dieta ci je tehotna neznamena ze nemoze mat nejaku zárobkovú činnosť
Mladým rodinám sa vzdy bude zit tažko pokial budu len cakat co im spadne z neba
Uz v minulej diskusii jej radili nech sa odstahuje. Neodstahovala sa, caka dalsie dieta.
No co jej poradiť?
@pribinak nemnozit sa, postavit sa konecne na svoje nohy 🙂
@veronikaszabova poprosím Vás, pani Veronika, bez invektív a sarkazmu...Každý sme nejaký, že?!
@natuska87 ty mi radsej nekomentuj prispevky.
@veronikaszabova lebo ma zbijete, poškriabete maľovanými nechtíkmi?😅
@natuska87 ako pozeram tvoje komenty v diskusiach, tak mam dost. 🙂 🙂 🙂
@veronikaszabova napríklad? vyspíte sa vôbec? tak nepozerajte, úžasná, mladá pani!
@veronikaszabova ako pozeram tvoje komenty v diskusiach, tak mam dost. 🙂 🙂 🙂
@natuska87 byty zadarmo sa uz velmi davno nedostavaju a ludia s tym musia pocitat. Ked nepocitaju a len cakaju, kto im co da, tak sa im zije tazko a namiesto toho, aby nieco v svojom zivote zmenili, tak sa akurat stazuju. Ked si nevie zarobit na vlastne byvanie, tak potom nech pekne poslucha mamu, ked zije v jej byte/dome a nestazuje sa. Mala by ju na rukach nosit, ze jej poskytne byvanie, ked sama sa o seba postarat nevie.
Oneeee, este moze ist k svokre. Od matkinej sukne, ku svokrinej
Odstahovat sa od mamy