Ako vyriešiť spor mamy s manželom?

lalia333
21. jún 2019

Dobrý deň potrebujem dobru radu čo mám robiť začnem tam že snami byva moja mama a s manželom sa hádajú mame.stále mu vyčíta že je nemehlo čo mám robiť už nevládzem a hlavné teraz keď čakáme druhé babätko prosím poraďte už som zúfalá 😉

diewcatqoo
21. jún 2019

Odstahovat sa od mamy

alenah31
21. jún 2019

@lalia333 mama býva u vás alebo vy bývate u mamy? To je veľký rozdiel. Ak bývate u mamy pomôže jediné - odsťahovať sa. Čakáte druhé dieťa, už ste mali byť dávno preč a starať sa sami o seba. Pokiaľ mama býva u vás - treba jej jasne stanovať pravidlá a určiť hranice pokiaľ si ich nevie určiť sama.

dskjhfdlkdjhl
21. jún 2019

@lalia333 podobny problem si riesila pred dvomi rokmi
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/manzel-a-moja-mama/
Uz vtedy Ti radili, aby ste sa odstahovali.

dopolbokaodrata
21. jún 2019

OMG.
Ako, denne je vas tu takých za vagón, ale aj tak sa mi vždy rozum zastaví. Čo chceš počuť, dajte sa konečne do poriadku, od sťahujte sa a mate pokoj nie? Či bývať zadarmo a deti robiť je lepšie však. V tom prípade znasaj takéto jednanie kým ti chlap neutečie za inou. Čo máš 12?

veronikaszabova
21. jún 2019

Ved sa uz konecne odstahujte a hotovo

0silvia0
21. jún 2019

@lalia333 keď tvoje bábätká vyrastú, možno si prinesú tiež partnerov k tebe domov, a možno tí partneri nebudú podľa tvojho gusta a ty si to budeš môcť vyskúšať z druhej strany na vlastnej koži - aké to je zvykať si vo svojom dome na cudzieho človeka...

alenah31
21. jún 2019

@0silvia0 k nej domov? Pokiaľ bude takto zodpovedne pokračovať a nepostavia sa aj s mužom KONEČNE na vlastné nohy tak si tie bábätká privedú partnerov k babke domov....a budú žiť pohromade ako jedna veľká šťastná rodina😀

0silvia0
21. jún 2019

@alenah31 no veď tak som to myslela, k mame domov 😂😂😂 Dúfam, že autorka pochopila, čo som tým chcela povedať, alebo možno ani nie...🤒

nistika
21. jún 2019

@lalia333 ak si už pred dvomi rokmi toto riešila, prečo si sa stále neodsťahovala? alebo čo si si zobrala z tej diskusie vtedy? veď napíš niečo viac, ako je tvoja mama chorá? imobilná potreuje vás tam? lebo dva roky je veľmi dlhá doba ak stále riešiš dookola to isté

alexandra2468
21. jún 2019

“S nami byva mama..” alebo “my byvame s mamou..”?

malasandrika
21. jún 2019

@dskjhfdlkdjhl tak to obdivujem manžela, že stále čaká na zázrak a neodišiel od nich ešte 🤦🏼‍♀️😅

alenah31
21. jún 2019

@alexandra2468 oni s mamou...už tu mala pred rokmi podobnú diskusiu.

dskjhfdlkdjhl
21. jún 2019

@malasandrika ono je to mozno aj pre neho pohodlne, ze sa nemusi postarat o vlastne byvanie😕

natuska87
21. jún 2019

@diewcatqoo a nemôže sa stať aj také, že sa nemajú kam a za čo odsťahovať?!😕

pribinak
21. jún 2019

@natuska87 podnájom? Jej muz pracuje. Treba sa na cas uskromnit

natuska87
21. jún 2019

@pribinak Ale, áno...Niekde sú trošičku bez práv.ekonom. a soc. povedomia, s malým prijímom...Tam to pôjde zhusta...Ale, niektorí na to ozaj nemajú...Dnes sa žije niektorým mladým rodinám ťažko...Ja by som s mamou nežila, ani keby ma vyzlátili.Ale my, sme žili v dobe "treťohôr", kedy sme dostávali byty zadarmo, síce na ôporadovníkô, ale dostali.Tak mi ich je trošičku ľúto...😕😕😕

pribinak
21. jún 2019

@natuska87 aj s malým príjmom s to da, aj ona moze priložiť ruku k dielu, to ze ma dieta ci je tehotna neznamena ze nemoze mat nejaku zárobkovú činnosť
Mladým rodinám sa vzdy bude zit tažko pokial budu len cakat co im spadne z neba

Uz v minulej diskusii jej radili nech sa odstahuje. Neodstahovala sa, caka dalsie dieta.
No co jej poradiť?

veronikaszabova
21. jún 2019

@pribinak nemnozit sa, postavit sa konecne na svoje nohy 🙂

natuska87
21. jún 2019

@veronikaszabova poprosím Vás, pani Veronika, bez invektív a sarkazmu...Každý sme nejaký, že?!

veronikaszabova
21. jún 2019

@natuska87 ty mi radsej nekomentuj prispevky.

natuska87
21. jún 2019

@veronikaszabova lebo ma zbijete, poškriabete maľovanými nechtíkmi?😅

veronikaszabova
21. jún 2019

@natuska87 ako pozeram tvoje komenty v diskusiach, tak mam dost. 🙂 🙂 🙂

natuska87
21. jún 2019

@veronikaszabova napríklad? vyspíte sa vôbec? tak nepozerajte, úžasná, mladá pani!

veronikaszabova
21. jún 2019
natuska87
21. jún 2019

@veronikaszabova ako pozeram tvoje komenty v diskusiach, tak mam dost. 🙂 🙂 🙂

dskjhfdlkdjhl
21. jún 2019

@natuska87 byty zadarmo sa uz velmi davno nedostavaju a ludia s tym musia pocitat. Ked nepocitaju a len cakaju, kto im co da, tak sa im zije tazko a namiesto toho, aby nieco v svojom zivote zmenili, tak sa akurat stazuju. Ked si nevie zarobit na vlastne byvanie, tak potom nech pekne poslucha mamu, ked zije v jej byte/dome a nestazuje sa. Mala by ju na rukach nosit, ze jej poskytne byvanie, ked sama sa o seba postarat nevie.

beky1813
21. jún 2019

@nistika riesis to dookola, preco ste sa neosamostatnili?

amelia000
21. jún 2019

@lalia333 tak jednoducho..riesila si to ked si mala jedno dieta zeny ti poradili odstahuj sa. Nikam si neodisla a byt je mamin, tak jednoducho ako sa hovori drz usta a krok a bud rada ze mas strechu nad hlavou.

pribinak
21. jún 2019

Oneeee, este moze ist k svokre. Od matkinej sukne, ku svokrinej

marika142
21. jún 2019

@lalia333 ved a preco s vami byva mama? Ved to je jasne, ze je zlo ak je mama taka povaha...