Ahojte, mala by som takú otázku na vás, aké máte vztahy so súrodencami v rodine ? Ako s nimi vychádzate ? U nás je to dosť o závisti a rodina na "oko len"
ahoj nijak nestretavame sa nekontaktujeme nebavime sa u mna je to rovnako
Kým žila mama bolo to omnoho lepšie... Ešte žije otec, ale keď sa on pominie tak to už bude asi ešte horšie...
@sigynka dost zle stale nejako neviem prist nato ako sa vyrovnat s takou rodinou. Prerusila som momentalne kontakt s kazdym. No mama chyba. Surodencou by som okaslala to nejako dobry vztah nemame nechybali by mi nejako velmj extra. Skor mi chyba predstava rodiny ako takej co je fakt rodina.
@fialka1318 My sme všetci v okolí jedného menšieho mesta a oslavy máme, ale sú len na oko, keď som ochorela, bola v nemocnici, tak ma ani pozrieť vlastný brat neprišiel, býva možno pár km od nemocnice a nerobí nikde mimo, pritom on zase moju sestru ohovara ako des a chodíme ku nej na oslavy akoby nič, fakt toto neznášam, tieto oslavy na oko, kde sa len chvália a pritom medzi sebou sa ohovárajú, aspoň ja som bola svedkom minimálne u brata až som čumela, a je keď nie som včerajšia a viem akí sú ľudia, a nie som naivná.. Pre mňa je bližší nerodinný človek ako vlastná rodina, okrem rodičov, tých mám fajn. Chápem ťa, na druhej strane, načo sa snažiť o niečo, kde to nejde a radšej si vážiť tých pár ľudí, čo za to stoja a vieš, že ťa podržia
@deti95060810 Áno, niekedy sa to udržuje keď sú ešte rodičia a potom prídu majetky, rozkol a neuprimné vztahy sa ukážu pekne...
@fialka1318 a prečo ty nezavoláš svojej mame.....
@sigynka u nás ani nie majetky....skôr každý bývame inde, každý má svoje deti, starší súrodenci sú už starí rodičia....proste každý si žije svoj život...
My si tiez sem tam zavolame, raz za cas navsteva. Kazdy mame svoj zivot. Ale vzdy sme pripraveni jeden druhemu pomoct.
@eperia nekomentujem ...je to moja osobna vec ..ja viem preco a teba do toho nic
My mame celkovo vzťahy v rodine dá sa povedať dobre, ak odmyslím jednu sestru. Sme veľmi veľká rodina a po určitom obdobi sa vždy stretneme, niekedy je nás aj 100, tety ujovia sesternice bratranci netere..... len z jednej strany mám 35 sesternic a bratrancov , každý má tri -4 deti , pospomíname na detstvo deti sa poznajú a šantia spolu , pribúdajú ďalšie občas niekto zomrie..,..
nijaké, sme 3 súrodenci, každý máme svoj životy, úplne odlišné, nezávidíme si ale ani spolu nejako nekomunikujeme. Vlastne vôbec. Ešte so sestrou si sem-tam zavoláme , s bratom vôbec. Je medzi nami 10 ročný rozdiel a už od narodenia to bolo cítiť. A neboli sme nejako ani vedení k tomu aby sme nejako udržiavali vzťahy. V posledných rokoch som sa aj snažila, volala mu, ale vidno že nie je záujem z jeho strany, tak som to nechala tak. Načo zbytočne niečo siliť. Ak by prejavil záujem, bola by som rada, ak nie, už som si zvykla.
Kazda rodina ma nieco, neake problemy alebo starosti. U nas to tiez nie je ruzove. Sestra ma par krat podrazila ale tak, ze jej jednoducho neverim. A aj ked sa snazim to zmenit vzdy sa mi potvrdi ze sa jej verit neda.
@sigynka my si vychadzame uplne super. tym, ze sme rok po roku, tak sme cele detstvo a aj v dospievanie spolu prezili a teraz, ked sme uz dospeli, tak sa sice stretavame menej ale stale tie vztahy su fajn.