S mužom sme rozideni. Nefungovalo to. Ostal bývať pri 72 r. mame ktorá mu vari. Teraz je chorlava a nevládze. A on začal robiť výčitky ze si vzal zlu ženu. A zarazila ma veta načo som sa ženil keď sa teraz o mňa musí starať matka? Rozmýšľam nad tou vetou. Takto on vnímal manželstvo!? Aby sa žena o neho postarala? Ja rozumiem ze sú muži co vedia uvariť len parky a praženicu ale aj tak vyznelo cudne. Co vy nato?
Nemusí,môže ho kopnúť do riti,jej problem
nato sa človek žení? aby sa bolo oňho postarané? 🙈a ja že z lásky k partnerovi…
Keby matky vedeli,ako vychovávať mužské plemeno,bolo by menej nešťastných žien.
Keby nebol hňup, tak by sa ženil z lásky, nie za ,,kuchárku,, 🤦
Chcel sluzku ktora by mu skakala okolo riti. Chmulo, bud rada ze si sa ho zbavila
Ze sa ozenil, aby sa mal onho kto starat.
Voľakedy ženy žili s tým, že sa majú postarať o muža ako o nesvojpravneho. Dokonca mu aj do skrine jeho oblečenie odkladali, akoby mal 5 rokov
Ze je blbec a radsej by mal mame pomahat
Ako dobre, že odisiel. Spravil Ti vlastne láskavosť. On berie ženu, ako stroj na domáce práce. Omyl. Sám sa má spolupodieľať na chode domacnosti.
A predpokladam,že mamička ho celý život ofukovala, tak sa dožila toho, že si hada na hrudi pestovala. Je to neschopný egoista.
Ze je to traged a mozes byt rada, ze ste sa rozisli 😊
Keby nebol somár, tak varí on mame, nie ona jemu. Už keď mu nechutilo u teba 🤣
a ako si sa dostala k tej vete? ked ste rozideni?
@reanda mame dieťa bral ho von
Nechápem čo riešiš. Veď ste mimo seba. To podľa mňa, neznamená absolútne nič. Hovorí z neho len zatrpknutost a hnev. A podľa mňa ano, mal by clovek uvažovať aj tým smerom, či sa bude vedieť oňho postarať partner keď ho bude potrebovať. To je v podstate istý rozmer lásky.
Tá veta by bola možno k veci, keby ste ešte boli spolu. Ale keď je preč, úplne postráda logiku, nech by bola akokoľvek mylná. Kašli na to. Zranení ľudia toho nakecajú, že až.
Nezaoberaj sa hlupostami co z neho vypadnu, uz to nie je tvoj problem ale jeho
Mozes byt rada, ze ste rozideni...
Že je fustrovany a srší siru🙂
Veď si mal zaobstarať bývanie nemusel ísť k mame.Nema rodinu a ešte ma aj mamu chorú.To je jeho hanba, že mu matka vari má ju obskakovať on
Vôbec nerozoberaj ako to myslel
On sa o teba stará?
To jak moj dedo, tiez ma zeny za sluzky v domacnosti a chlapi su partaci, sefovia a soferi..ma 86 narodil sa mojmu bratovi chalan (ja mam dve baby) a veta: no konecne ma bude mat kto odviezt do kostola..urcite dedo, urcite :D
@zmrzlinka2021 ...tak ja mojmu veru oblecko odkladam 😁 ...poviem mu, ze je nesvojpravny, lebo mu aj varim 🤣
No, smutné...hladal druhu mamu a nie manzelku...
tak chudera mamka no...vratilo sa jej to neschopne poleno, co vychovala....
a urcite boli aj s tatom hrdi, ked sa chlapcek s gulkami narodil, tak ho ofukovali a vychovali, ze je z neho nanic trulo....rozvedeny zatrpknuty trulo
Oj ja by som po tejto vete buchala sampano a kupila dortu len pre seba. Ako oslavu, ze som sa takeho kkt zbavila! Ako si si mohla takeho priblba vobec vziat za muza?? Si dufala, ze sa zmeni?
Taky potrebuju zenu sekeru a mrchu aby ich dala do laty ked to rodicia posrali.
Nieco podobne som mala tiez, ale len pokial som neprecitla. Po rokoch u inej sa uz asi "napravil" ako ma byt 😁.
Ty pekne oslavuj, ze uz nie si sluzka poddana.
Vyzera to tak, ze chcel aby si ho obskakovala.
Že dobre že ste rozideni