Takže keďže je tu super tém namierených proti mužom, tak aj ja prispejem vodičku...
Chlapi čo Vás se..e, štve na Vašich polovičkách?
Mňa vytáča moja drahá svojim nezáujmom o poriadok 😅 klasicky sklopená misa a milion inych veci...
@tatko_bebe hehe, dobrý fóóór
@sisaha myslím, že si sa dala nachytať,@tatko_bebe to, podľa mňa, myslel ironicky 😀
myslis wc dosku? Ked ano, ak je tak ako ma byt to je neporiadok ci si len chcel nieco silou mocou nandat aj vice versa? 😀 No nezadarilo sa. 😀 😉
@tatko_bebe tiez si myslim, ze ostanes asi osamoteny, prip. Ti tu budu vypisovat namosurene polovicky 😀.
Ale inak dobry for 🙂.
A btw, ja tiez nechavam dosku na wc dole 😕
Ja osobne by som privítala takúto diskusiu..vždy sa dá niečo vylepšiť..niekedy chlapský pohľad na vec ukáže niečo, čo by sme si my ženy nikdy nevšimli..ak by tu bolo viac chlapov, tak by som si to prečítala..určite by to bolo okrem iného aj vtipné.. 🙂 😉
Tiež vítam túto diskusiu 😀 . No hádam sa nejaký oteckovia zapoja.
som rad ze sa Vam moj for paci ale nieje to for ale realita 😉 moja draha absolutne nechce upratovat, takze upratujem ja 🙄 mam z toho nervy a stale sa kvoli tomu hadame, takze uz som sa s tym zmieril a upratujem sam a nehadam sa 😅
ona je skorpion takze vie byt pekne zakerne presna 😀
@tatko_bebe ...pořádek je pro blbce,inteligent zmatek zvládne 😀
@janinah je bordel a bordel nebavi ma furt niekde hladat nejaku knihu pol dna- v celej kniznici a potom po celom byte... 😔
hlavne nenavidim ked sa mi same presuvaju moje veci. Ja si ich polozim na konkretne miesto a ked o par hod idem na to miesto tak tam zahadne nie su. Najskor som si myslel ze asi mam uz Parkinsona alebo sklerozu a som uplne v hajzli. Zacal som pochybovat o sebe ze neviem co robim.. a po case som zistil ze moje veci sa same prenasaju rukami mojej drahej na ine vhodnejsie miesto kt ja samozrejme nikdy neobjavim 😀 (hura som zdravy)
@tatko_bebe aha,takže položíš použité ponožky na podlahu k posteli a oni sú zrazu v koši na špinavé prádlo? 🙂 ..robím si srandu,....len si myslím,že ak by ste boli dobré manželstvo,tak tu toto neriešiš 😒
chcela ti tým tvoja drahá naznačiť, že ak sa nevieš trafiť do WC máš si sadnúť..... 😉
@janinah nie ja to tu neriesim ponozky si viem zahodit do kosa aj sam, ale asi si nepochopila preco som tuto temu zalozil 🙄
Asi ostaneš nepochopený 😅 si na stránke, kde je 95 % " účasť nežnejšieho pohlavia a teda tým pádom aj poriadkumilovnejšieho a ver mi , že sa to obráti proti tebe. Buď silný!!!!
@tatko_bebe nie,nechápem chlapov na ženských forach,nechápem chlapov,ktorí na nete nadavajú na svoju ženu/ale aj opačne ženy,ktoré tu riešia svojich chlapov/,čo dáš na net to je tu navždy,nechápem prečo si to neriešite doma vy dvaja,či rozhovorom či nejako inak...čo my tu s tým?nepoznáme teba ani ju,možno je ozaj lenivá a to nezmeníme,možno robí kadečo iné / deti rozvaža po kružkoch,robí na zahrade,varí a pečie atd/ a na upratovanie jej neostáva čas ani energia...teda ak "len" upratuješ a nevaríš,neperieš,o deti sa až tak nestaráš,v zahrade nemakáš,tak si na tom celkom dobre...uhol pohľadu...alebo inak,v dome,byte žijete dvaja/deti nespomínaš,tak neviem/ takže aj na domace práce máte byť dvaja,nie? či chceš povedať,že ona nerobí celkom nič doma?
@janinah Boooze no vidis ako si sa rozohnila ale pointa Ti usla 😅
Toto je zenske forum? ok tak asi by mali zakazat registraciu muzom 😨
Ta prispejem aby tu chalan nebol sam 😀
Mam vyhodu ze zijem sam tak si poriadok-neporiadok riesim podla potreby,teda ked chcem vytrem podlahu a ked nechcem tak nie,spinave veci hadzem do kosa v kupelni,operu sa ked sa kos naplni,varit nevarim,takze tych par tanierikov od chleba sa umyje tiez tak raz za tyzden,okna neumyvam,vonku sem-tam aj prsi,doska na zachode je stale zdvihnuta a nikto sa nestazuje ... takze celkovo je to na chlapa myslim ze v pohode 😎
@tatko_bebe tak ti odpisem za mojho muza: vytaca ho, ked sa nevyjadrujem zrozumitelne (podaj mi toto odtial - odkial???), prosim si to - co???, ze nechavam veci pri posteli a odnasam si ich az rano, ked idem do pracovne, ze neodkladam veci na spravne miesto, ze mam chaos na pracovnom stole, ze rozpravam nahlas (obcas), ze nie som ochotna po dlhej ceste este vykladat batozinu, ale necham si to na rano. a takto by som mohla pokracovat donekonecna.... ale asi to nebude az take dolezite, kedze je so mnou uz 19rokov 😉
@tatko_bebe chlapi? si si pomylil forum......
@tatko_bebe ohoo,moje rozohnenie vyzerá celkom inak 😉 a ani na jednu otázku si mi neopovedal..čo teda robí tvoja žena,ak u vás upratovať musí chudák chlap?
@janinah odpovedal som Ti ale moja odpoved Ti unikla
ako ta moze vytacat tvoja polovicka? Ak ano, ktora ta rozculuje? Prava alebo lava?
Baby, náhodou mne sa páči, že na tomto fore je aj chlap. nemyslíte, že svojim tvrdením o ženách by mohol byť nejakým spôsobom užitočný? Najlepšie by bolo, keby ich tu v tomto fore bolo viac. nepáči sa mi ako na neho útočíte, šak on má tiež právo ako aj vy ženy povedať, čo sa mu páči a nepáči na tej svojej. my si môžme huby na mužov otvárať a on nie? Prečo? 😲
Nie som sice chlap, ale diskusiu v ramci rovnopravnosti vitam a pridavam sa sebakriticky 😉
Mojho manzela na mne vytaca, ked mu nieco hovorim, kde co ako je, a pritom som podla neho nepresna v popise... Podotykam, ze moja praca je technicka dokumentacia, kde ide o presny popis 😅 Ale je mozne, ze moj mozog doma prepina, ze sa dost namordoval pri robote 😉 😀
Alebo je nieco zacnem rozpravat, na co som prave myslela, teda pre mna je to logicke a v kontexte. Ale pre neho je to len tak zrazu "bez pripravy" nieco povedane 😀 😀 😀
@ichbinich tak preto su tie technicke popisy take tazko citatelne 😅 lebo ich pisu zeny
@tatko_bebe:
(ma nes*r 😉)
Nie, preto, lebo to prekladaju cinania z japonciny do korejciny a potom do anglictiny, bez akejkolvek znalosti tychto jazykov 😉 😀
takze mna dvomi vecami.......
technicke veci ako mobil, pocitac, televizor a podobne..... proste navody necitaju a potom tie hlasky co im tie pristroje vypisuju..... to som v zivote nevidel ani som sa s tym nestretol lebo take poradie funkcii ma ani nenapadlo robit........ ale to je problem zien vseobecne..... maju take magaticke pole ktore kazi elektroniku.... 😠
a potom podpisovanim sa pod vsetky peticie........ napr. tutok
http://spravy.pozri.sk/clanok/Medzinarodne-doho...
viem ze tie peticie vacsinou niesu hovadiny ale bohuzial skoro vsetky nemaju ziadny ucinok......
@tatko_bebe obavam sa, ze tu budes so svojim prispevkom osamoteny 😀 😀. btw. odkedy sa berie zdvihnuta wc doska za poriadok? spravne ma byt sklopena, ci?