Ako vás vytáčajú manželia?

janielikk
25. sep 2013

Prispejte svojou troškou, čím vás vie manžel vytočiť dozelena a s odstupom času sa na tom bavíte?

Môj má špecializáciu domáci vysávač. Keď je doma, je schopný vysávať aj 5 krát za deň a to nepreháňam, len preto, že "sa natrúsilo"
Raz som šla akurát s kamarátkou na Zumbu, prišla k bránke a pýta sa, že či manžel upratuje. A ja, že hej, už štvrtýkrát, som rada, že idem z domu, lebo už mi z toho vysávača hučí v hlave. 🙂

ivankaalenka
25. sep 2013

moj ma vytaca tym, ze si vsade zazina svetlo...aj ked netreba 🙂 a nechava neporiadok v kupelni. Ale ma tolko pozitiv, ze to je zanedbatelne 🙂 som rada, ze ho mam, chrobacika mojeho 😀

linda20111
25. sep 2013

@janielikk Tvojho by si mohla poziciavat na domace prace, ked tak rad vysava 🙂)) Moj ma vzdy vytoci ked nechava po sebe vsade oblecenie.. Na chodbe na vesiaku tricko, kratasy, mikina, na gauci v obyvacke tricko v ktorom spal, v kupelke pri pracke to ktore ma pracovne ale nemam to este prat lebo si to chce este obliect!!! A v detskej izbe ani neviem preco uz asi mesiac su jedne jeho teplaky, zatial som sa ich ani nedotkla, on ich uz hladal asi 3x ale nevie kde dal... Ale ja som sa rozhodla ze uz za nim nebudem upratovat, mam dost ked upratujem rozhadzane veci za malym, tak nech si to velky odprace sam... A ponozky!!! Boze moj to ani nehovorim,, tie nikdy neda do kosa na pranie ale vzdy polozi vedla.. Nechapem....

tenerifka
25. sep 2013

Vsetko nechava zapnute-rozsvietene svetlo v kupelni, zapnuty televizor v obyvke(a pritom tam nie je), zapnuty ventilator v spalni(a pritom tam nie je), ja len chodim a vypinam. Ale oblecenie si poctivo po sebe upratuje,s tym nikdy nebol problem, aj kupelnu udrzuje cistu, kedze mame kazdy svoju izbu aj kupelnu......

tenerifka
25. sep 2013

A este dodam, ze mna to nevytaca, uz som si zvykla

awalancha3
25. sep 2013

moj tym, ze "nechaj, ja upracem", odpocin si "ja to urobim", skratka on uprace, on navari, on da prat, on vyberie veci zo susicky a posklada...........chova si ma ako korunnu princeznú, a uz ma to trosku zacina stvat....... ano ma to vyhody, ale pre dusevnu psychohygienu to nie je vyhra....... najhorsie, ze aj ked ja upracem, tak to este "doupratuje" za mnou...... Nikde nemame ani zrnko prachu, z podlahy sa da jest.......... a tak malu nechavam sa vlacit aspon vonku po zemi....... 😀

mata1001
25. sep 2013

no baby moj ma vytaca tym, ze ked mu dojde hajzlak na wecku, tak ho vymeni a papierovy prazdny kotuc polozi vedla wecka...(ved niekto vyhodi ,no nie?) , fuuu to by som ho rozdrapila, ked to tam vidim...som mu raz ,povedala ze to potajomky budem zbierat a vysypem mu to do postele... 🙂

something
25. sep 2013

@awalancha3 to mas fajn, moj to povie ale nespravi, alebo spravi tak za 24hod...co uz ja s nervami upratujem

something
25. sep 2013

Mna vie, nie vytocit, ale do nepricetna nasrat 🙂 , ked polozi spinavy tanier 1cm od drezu..podotykam, ze mame umyvacku a vzdy sme spinave davali tam ked nebola akurat zapnuta . A este ked vari, ze vsetko hadze do drezu, supy od vajec, sacky z masa, proste vsetko...nemame recyklovac 😀

mirat
25. sep 2013

@tenerifka vy máte každý svoju izbu??? nemáte spoločnú?

mamainprogress
25. sep 2013

Ja "vytacam" svojho muza asi viac nez on mna, mrmle na mna ked mam vsade zapnute svetla, co je skoro stale, ale mrmle s laskou nastastie🙂 tiez sa pozastavuje nad niektorymi vecami ako ich riesim, to vychadza z nasej odlisnosti, ja som filozof, on strojar🙂 mne vadi akurat ked vecer zaspava na gauci a potom v tranze sa presuva do spalne kde si chce v obleceni v ktorom bol v praci lahnut do postele. to ma vie naozaj rozzurit a nie je schopny si to v tom polospanku uvedomit ze si ma dat dole tricko v ktorom cely den pracoval, chodil po sklade, sedel v roznych autach, stolickach.

@tenerifka fuuuuha oddelene spalne..ako vam to funguje? Nikdy nespite spolu? Ak sa mozem opytat je to kvoli chrapaniu alebo preco? Mam kamosku oni to tak maju, ona je slaby spac a on silny chrapac tak maju kazdy svoju spalnu.

mrka2
25. sep 2013

@mata1001 bud rada,ze ti aspon ten toaletak vymeni. lebo ja ked siahnem po toaletaku,tak tam najdem prazdy kotuc. nevymeneny samozrejme. 🙄 a to zakazdym 😠 😝

miku1
25. sep 2013

@awalancha3 Nemáme toho istého muža? 🙂 Môj je taký istý. Jediné čo som doteraz ešte ako tak robila bolo žehlenie, aj to už pred asi mesiacom začal skúšať, akurát to prádlo potom skladám, lebo to nerobí tak ako ja 🙂 Ale v podstate ma vie občas vytočiť už len tým, že vojde do miestnosti 🙂 a keď zbadá môj pohľad, akurát tak vzdychne a skonštatuje, že "no čo miláčik, už máš zase tú svoju samonasieracu náladu? " 🙂 No nevymenila by som ho za nikoho iného na tomto svete 🙂

koniarova
25. sep 2013

6 rokov majú decká rovnako uložené veci v skrini aj v komode. Zakaždým, keď ich má obliecť sa ma spýta, kde majú ponožky, či slipy. 😠 😠 No, kde asi, v kuchynskej linke?? 😠 😠

silvinuska
25. sep 2013

@koniarova teraz som sa posmiala 😀 dobrééé 😉

kikatko
25. sep 2013

@mata1001 vyhodit? ved to su najlepšie hračky pre deti- ja z nich stavam dráhu pre auto, robota, manušky, hrad a kopu dalších vecí. ked mala pokazí, len vyhodim a postavím nové

miku1
25. sep 2013

@ivankaalenka Môj robí presný opak, všade zhasína, však treba šetriť 🙂 Ešte aj v zime, keď zájdeme k našim (bývajú o 4 poschodia pod nami) sa oni z nás smejú, či sme prišli k nim, aby sme ušetrili za elektrinu 🙂

mata1001
25. sep 2013

@kikatko poslem ti ?oddnes zacinam zbierat 😀 😀 😀

kikatko
25. sep 2013

mna vytáča že ešte vždy dýcha 😀 ale inak len tým že miluje jedenie v posteli a nie že by prázdne papieriky od čokolády, bonbonie a pod. hodil do koša ale pchá ich za postel

kikatko
25. sep 2013

@mata1001 mne už zbiera skoro celá rodina 😀 ale ozaj su s toho lacné a dobre hračky

katkasofi
25. sep 2013

Toaletak keď minie, nechá tam, nevymení :( a papuče! Tie furt nedá na miesto! Večne sa o ne potkýňam! ;) ale to sú banality..

miku1
25. sep 2013

@kikatko Môj síce v posteli neje, ale prázdne obaly od sladkého, slaného,....nachádzam bežne v skrinke, kde tie veci držíme 🙂 Vytvára ilúziu toho, čo fajné tam máme, a keď po tom siahnem, akurát mi pod rukami zašuští prázdny obal a mňa ide poraziť 🙂

ewellina
25. sep 2013

@kikatko Daj foto. 😉

kikatko
25. sep 2013

@ewellina odpadkov či hračiek? 🙂 jasne , idem niečo kuknut či mam nafotené

bronia13
25. sep 2013

@awalancha3 wow trosku ti zavidim, moj manzel robi vsetko ale nevari co mi nevadi lebo to je moje hoby nastastie, robi riad, vyklada mycku (co ja neznasam, nalozit ju nalozim), perie, sklada pradlo, kupelku uprace lepsie ako ja, ani neviem ako nas vysavac funguje 😵 ked ho to chyti tak to robi aj 4 hod a ja zatial zoberem deti ku sestre, do parku, ku kamoske,kniznice 😅 ale to nerobi az tak precizne ale to neva aspon nemusim nechat vlacit lozit deti po zemi v parku, staci doma 😉 nevravim ze by sa nevlacili lebo ich to bavi tak sa vlacia 😅 ale ma vytaca ze furt hundre...

myska_lili
25. sep 2013

@mata1001 toto robim aj ja 🙂 prave dnes sa ma priatel pytal ze ci mam neaku uchylku to tam vzdy nechat 🙂

martinka_martinka
25. sep 2013

@bronia13 @awalancha3 kde ste tkých našli ???? :P

bronia13
25. sep 2013

ja na CS diskoteke v Chicago - vyhodnara 😉

aneri66
25. sep 2013

mňa vytáča obkecávaním...čo ja by som povedala jednou vetou stručne a jasne on je schopný rozprávať aj 15 minút a pointa uteká...niekedy si fakt nepamätá o čom rozprával na začiatku....čiže nevie čo má byť na konci 😒

aneri66
25. sep 2013

zdvyhnutá doska na záchode 😒

jabadaba
25. sep 2013

@miku1 😀 nemame toho isteho doma? Presne toto ta moja priserka robi. Prazdne obaly nevyhodi. Ja idem do chladnicky ci do spajze a cvak na prazdno. Ale to aj v kupelni flasku od samponu ci krabicku od pasty. 😀 Inac je dokonaly.Ale tak ja mam tiez svoje neduhy, nech sem radsej ani nepise. 😀 😀