Ako trávite večery s manželmi?

tehulka_mk
28. nov 2012

Chcem sa len dozvediet,co vsetko robite po veceroch,ked sa vasi muzi vratia z prace.
1. Kedy dojdu z roboty, 2. co robite,a 3.kedy idu spat.Zda sa mi,ze aj ked mm je doma vecer,ze sa mi venuje malo a pritom chodi spat dost neskoro a tvrdi,ze jeho TV a spolocne "gaucovanie" len unavuje...Tak hladam,co ostatnych muzov bavi.Dakujem za odpovede.

turistka
28. nov 2012

zalezi podla toho, aku smenu ma, ak rannu tak cca okolo 16.00, ak poobednu tak okolo 21.30. po rannej väcsinou ide s dcerkou von a pokial sa osprchuje, naje a ide spat a zaspi (dcerka) je zhruba pol desiatej, takze maximalne 1 nenarocna domaca cinnost - umytie riadu, vecera ,cca na pol hodinku telka a ide sa spat, kedze zaspava uz pri telke. takze na nejaku extra zabavu ani nie je cas...nato aby sa mi mal este kedy aj venovat..... zalezi to aj od narocnosti dietata, kedy chodi spat a zaspava, pozeram ze vy mate este mensie dietatko, tak by sa dalo toho stihat ovela viac.

galaxy
28. nov 2012

Rutina - dojde, napapá sa, kukáme spolu noviny, Sprcha, spoločne Panelák, sex, spolu ďalšie dva seriály a ide sa spať 😀.
Alebo trávime spoločne večer u švagra doma s jeho rodinou

aduskatt
28. nov 2012

po prichode dame kavu, ak treba, tak na nakup, najeme sa, pozrieme si spravy, hrame sa na PC, debatime, popri tom kavickujeme, pozerame oblubene serialy, okolo deviatej, ked uz maly zalahne, dame si pohar cerveneho vinka, poslednu kavu a pred polnocou ideme spat

staniacik
28. nov 2012

🙂 tak môj manžel chodieva z práce domov okolo 16.00 hod., osprchuje sa, naje sa a hrá sa s malým, potom ho spoločne okúpeme, pohráme sa, dáme spať a buď pozeráme telku alebo sme v spálni 😉 . Občas aj výjdeme spoločne niekde do obchodu alebo niekam na návštevu (to sa však stáva skôr výnimočne 😒 ).

andiekens
28. nov 2012

pre nas je gaucovanie relax 🙂 nastastie mame podobne zaujmy aj pracu, takze ak nic nejde v telke, tak sa rozpravame. kedysi sme hravali hry ako scrable, ale uz sme na to lenivi 😀

edita84
28. nov 2012

manžel dojde domov niekedy o 15 tej alebo 17 tej hrá sa s deckami a potom ked ich konečne dáme do poriadku a šupneme spinkať zalahne na gauč k netu a ja sadnem ku gauču a kukáme telku a kecáme pre mňa je toto dokonalý večer 🙂

lubkasofia
28. nov 2012

moj starý chodí domov okolo 20:00, naje sa,pobaví sa s deckami, zalahne na gauč a hotovo......on v obyvačke ja v spalni 🙂 dennodenná rutina 🙂

lin123
28. nov 2012

domov pride ako kedy, ma nepravidelny pracovny cas, niekedy stihne uz okolo obeda, niekdy o 17tej +-, niekedy az o 20tej...
prezlecie sa, okupe sa, podebatime, najeme sa al. on sa naje, da kavicku...niekdy aj spolu kocikujeme, alebo ide sam, niekdy ma robotu aj na doma, tak pracuje alebo mu dam maleho, nech sa venuje, prebali a da spat. 🙂
Ak vladzem, pozrieme nieco v TV, zväcsa nic nedavaju, tak sadneme k PC, ja idem spat so sliepkami a muz o hodinu dve neskor..vraj je tiez unaveny, ale chce byt este hore, tak si cita spravy, je maniak na spravy vo svete...niekdy ide na pivo, len tak vypnut. 🙂

sirinka
28. nov 2012

Moj vacsinou chodi okoľo 19:00 niekedy skor niekedy neskor. Takze sa spolu navecerame, jeden z nas okupe deti, mame tri male a on ide uspat dve vacsie a ja jednu mensiu. Potom sa stretneme v obyvacke a dame vinko, syry, ropzpravame sa, planujeme, milujeme sa, obcas aj telku spolu pozerame. Cez vikendy zajdeme k susedom na vecerne posedenie aj s diekami, pripadne oni k nam. Spat on chodi trosku skor ako ja, ja vacsinou az po polnoci. Pocuvame spolu hudbu, dame si navzajom masaz...
Uz nastal cas, kedy chcem zohnat pre dietky opatrovatelku, aby sme mohli ist sami dvaja spolu niekam, ci do wellnesu, do kina alebo do podniku.... Ked deti zaspia, snazime sa byt opat jeden druhemu partnerom, nie sme len rodicia.
A najnovsie si dokonca obcas zahrame otazky a odpovede.
Ked je unaveny a nema na nic chut, pozera net alebo telku, ja sa venujem sebe a proceduram, ktore nestiham pocas dna. A obcas ideme aj skor spat 😀

adeli79
28. nov 2012

Ulozime spolu vecer deti okolo 20 tej, potom ak ja sedim pri PC,tak on pozera TV alebo jpracuje na druhom PC, ale vacsinou okolo tej 22hod zatvarame pocitace a ideme spolu do spalne, pozerame vacsinou TV alebo sa rozpravame. Cez den sme vela v kontakte telefonicky. A cez vikendy, ak nepracuje, sme spolu vsetci styria.

sakura77
28. nov 2012

moj pride z prace okolo 18tej a az do vecera su na nom nalepene obe deti,takze ja mam nohy vylozene🙂 po uspati deti klasika,gaucova kultura spolocna kde si povieme co bolo cez den a vegetime🙂

ingrid16
28. nov 2012

tak ja pridem domov okolo 18. treba navarit , potom sa najeme , trosku popozerame telku a so synom idem o 21 hod. spat. manzel pride za nami o 2 hodky. takze toho vela nerobime. tiez sa mi to velmi nepaci. to je zivot? len robota a robota. a ked o tej 19:30 sadnem, tak sa mi aj tak uz nic nechce.

mima4
28. nov 2012

ked prideme z prace domov, najeme sa. Mavame studenu veceru, kedze teply obed mame v praci a nemame ziadnu kucharku doma 😀 takze chlebik nejaka pomazanka k tomu..kecame... rozpravame sa. Telku nemame, takze dost vela preberame vselico...
Resp. ideme este vonka sa prejst, niekde na cajik, do kina, divadla, niekam s priatelmi sa zabavit... alebo len doma, tak ze kazdy "osvee", net, knizka, ucenie sa....

bets
28. nov 2012

domov chodi rozne, snazi sa neprichadzat po 20.00. inak ked pride, naveceria sa, malokedy stihne spolocnu veceru. poriesime deti a ked sa deti ulozia, tak mame cas na seba. zvykneme sa potom vela rozpravat, bud si k tomu otvorime cervene vino, alebo ideme na kratucku prechadzku. pozeranie TV zacina byt zriedkavostou, lebo sme narocnejsi a napriek mnozstvu programov si nevieme nic najst.(spravy o 19.00 zvykneme pozerat). ked si vytipujeme film, tak nahrame a potom spolocne pozrieme - toto sa podari max 1x za tyzden. tesne pred spanim zvyknem citat, takze ked skonci rozhovor a ine venovanie sa jeden druhemu, tak si idem citat a manzel zvykne pri mne len tak lezat, alebo cita auto casopisy, alebo si zapne sport v TV (sport nepozerame spolocne), alebo najnovsie relaxuje, ze si hra na basgitare. v sobotu mavame hraci vecer, hrame so susedmi spolocenske hry, ked deti zaspia... obcas si vecer zahrame aj sami nieco, vychadza to tak raz za dva tyzdne.

osemsmerovka
28. nov 2012

......no večeri trávim tak,že uložím deti aj s manželom spať a surfujem do rána...no nie,tetky?...

anjelik2509
28. nov 2012

my tak, že manžel chodí domov z práce o 17, a buď ideme nakúpiť, alebo sa muž hrá s malou a ja robím večeru...Potom sme spolu v izbe, zabávame sa s malou, potom ju ideme okúpať, uložíme ju hajať a my potom pozeráme telku a kecáme popri tom o celom dni a o nesmrteľnosti chrústa 😀

lea641981
28. nov 2012

my ideme kocikovat malu alebo do tesca alebo na veceru alebo klebetime 😀 😀 😀 😀 😀

michaelamilan
28. nov 2012

Ja zatiľ mm nemám, sme ako druh a družka.......z práce chodí ako kedy......v podstate je sám sebe pánom, ale pondelok a stredu má dlhé dni.......inak chodí cca okolo18stej a piatok aj okolo 16stej.......Večer trávime spolu, zväčša ideme spolu na nákup, navečeriame sa, dáme spoločnú kúpel, vínko a potom postelná kultúra.......Raz začas ideme do kina, na prechádzku apd.......Ale uvidíme ako sa nám to zmení, keď príde na svet bábätko 🙂

sophia2606
28. nov 2012

Po mňa manžel chodí o štvrtej, vyzdvihne ma v práci, ideme spolu po malú do jasličiek, potom nákup, alebo rovno domov, kedy ako. Niekedy návšteva. ale väčšinou sme spolu hráme sa s malou, niečo uvaríme a o siedmej ju uložím spinkať. Keď mám večer prácu, alebo sa musím učiť ( somvo 4 ročníku Stavebnej fakulty ), tak trávime večer každý sám. aj on dosťveľa pracuje po večeroch. KeĎ máme voľnejší večer pozeráme spolu telku a porozprávame sa čo je nové, niekedy keď nezaspím už o pol deviatej dáme sex a tak 🙂... Myslela som si že je to rutinna nuda, ale vidím tu na diskusii,že takto funguje veľa rodín. Niekedy sa mi zdá, že sa neprispôsobujeme dieťaťu, ale práci, len neviem ako to v tejto ťažkej dobe vyriešiť. Zato víkendy sa snažíme tráviť spoločne a halvne von.

katka1191
28. nov 2012

toto som riešila aj ja, lebo u nás to bolo tak že ja po robote pre malú, do obdchodu potom von a nakoniec navariť. Môj chodí cca 17-18:00 ľahne si - že je unavený a o 19:00 vstane a trochu povenuje mne a deťom. V každom prípade som mu povedala že sa mi nepáči poobedný spánok a tak teraz chodíme porobotke spolu do obchodíku, von.... . Večer keď sa dajú deti spať tak klasika gauč a pozeráme TV popritom sa rozprávame čo sa udialo ( niekedy zavrhneme TV a len si lahneme na gauč al. do spálne a rozprávame sa). toto do cca 22:00 a potom hajde do postielky 🙂

egyptanka
28. nov 2012

ma smenovu prevadzu, ale ked nema nocnu tak cca o 20,00 je doma. Najeme sa, pokecame o tom co den dal, a poto, uz len gaucovanie pri telke (spolocne sledovanie futbalu) a potom do hajan.

wena
28. nov 2012

1. Z práce príde medzi 16,00 - 17,00, ale do práce chodí len 2 dni v týždni, ostatné dni pracuje doma a vtedy končí s prácou okolo 15,00.
2. Veľa sa rozprávame, ideme sa prejsť, ideme na večeru, na kávu a koláčik, na víno, na drink, do kina, varíme spolu, pozeráme film...samozrejme, nie všetko naraz v jeden večer 🙂
3. Spať chodíme spoločne okolo 23,00, ale ešte sa v posteli rozprávame, takže zaspíme tak o hodinu.
Ešte dodám, že TV nemáme, takže spoločné pozeranie telky na gauči u nás nehrozí.

Ja som spokojná, milujem svojho partnera aj náš život 🙂

danielitka26
28. nov 2012

moj chodi domkov z prace okolo 17:30 - 18 hodi si sprchu napapame sa spolocne potom mu urobim masaz (kazdy vecer) ked sa mu chce urobi aj on mne , lahneme k telke a bud sa rozpravame alebo pozerame telku alebo sa mojkame, zaspime a rano vstavame spolocne o 5tej uvari kavicku donesie mi ju do postele, pozrieme telku, znova sa rozpravame a potom ide kazdy do prace...a takto dookola.....vynimka je jedine vikend

ginger_fox
28. nov 2012

pohádam sa s mužom, on zahlási, že ide spať k milenke a ja o polhodku zavolam jeho mame, ci dorazil v poriadku a cely vecer stravim na MK 😉

lucka1987
28. nov 2012

moj chodi domov tak na 3 dni v tyzdni asi.. ked pride z prace mu necham trochu kludu nech sa aklimatizujem kedze beha po zahranici.

inak klasika.. vecer sa kupe s drobcom ( s marekom ,aby sme sa rozumeli 😀 ) , potom ho ulozime spat, a my si ideme kuknut spravy navecerame sa, kukneme panelak, dame nejaku rychlovku, otvorime vinko a kukame a sexujeme..
na dalsi den to iste vez vina,pripadne kecame o blbostiach, raz za mesiac, obvykle tesne pred mojou menstruaciou sa pohadame.
vecer okolo polnoci ideme spat +- 1 hodina,
v dalsi den si zavolame k nam kamosov , alebo proste niekoho, s kym si objedname pizzu a pokecame a zabavime sa.. a potom zas ide mm do prace

simca06022011
28. nov 2012

no u nas je to tak, pride z prace, beha po byte ako sibnuty.. sadne za pc, urobi bordel v kuchyni.. sadne pred tv... ide spat... co to je spolocny program? ked si vedla neho k telke sadnem tak nic... ked si nesadnem tiez nic.. ale tie relacie co on pozera su na mna silne kafe - kazdy vecer nejaka reality show, spevacka sutaz.. sami Voice, Megastar (madarske.. ), ano krasne spievaju.. no ale to co je za program celovecerny/celovikendovy? 🙂)))) cize nic.. ja si svoje, on si svoje... 🙂

kabelka11
28. nov 2012

v poslednom case sa hadame 😀 😀 😀 😀

cabby88
28. nov 2012

Hmmm,ako to tak citam,tak my sme s tym mojim vlastne vobec neni spolu :-/ pride okolo 15:00-16:00,vatcsinou sa ani nenaje,rovno si oblecie monterky a ide robit-ukladat drevo,robit sadrokarton v dome,vycistit kotol,upratat dvor,upratat garaz,opravit hento,urobit toto..proste furt nieco...pride dovnutra o siedmej vecer,chvilu sa zahra s malou,naje sa,pozrie farmu a vatcsinou o deviatej max.o desiatej spi...spolocny program nemame ziadny..ani cez vikend ani cez tyzden.. Uz je co povedat ked ideme spolu kocikovat...myslela som,ze cez zimu bude mat menej roboty,ale figu...on si vzdy nieco na robotu najde ☹

danusskaaa
28. nov 2012

moju chodi domov okolo siedmej, napapa sa, venuje sa malej, kukneme serialy, nieco napiseme na nete a ideme spat. niekedy si dame vinko, niekedy len tak sedime a kecame... ako sa komu chce! ale do tej 22 sa venuje najviac malej, aby som ja stihla nieco do skoly.

sunflower87
28. nov 2012

No tak môj manžel robí na smeny,je kuchár na jednom hotely, robieva aj 3 dni v kuse,aj viac podľa toho ako treba, ale nespáva doma vtedy. Takže keď príde domov tak som šťastná 🙂 teraz čakáme bábo každú chvíľku tak uvidíme ako to bude, ale veľmi sa teší. No teda keď je doma, tak buď ideme čosi do mesta vybavovať...na nákup...raz za čas do kina ideme...alebo si doma pozrieme nejaký film...večer si pustíme hudbu v spálni, čítame knižky...elebo sa len tak rozprávame...teraz mi dosť doma pomáha, navarí...aj uprace...povešia prádlo....no je to moje zlato 🙂 Ale zase sa mu snažím nechávať aj voľný priestor, nech si robí čo chce - to je väčšinou TV, alebo PC....nech sa proste odreaguje.... Ako to bude keď sa bábo narodí, tak to uvidíme 🙂