Ako to urovnať?

16. jan 2023

Ahojte. Ja ani neviem co mam napísať, v podstate sa len vyrozprávať. S priateľom sme spolu už nejaký ten rok. Včera sme sa pohádali kvôli úplnej banalite. Dnes som to chcela takticky urovnať a hodiť to za hlavu, ale on očakáva odo mňa ospravedlnenie. Ja nechápem akože za čo. Vždy toto robí. On je strašne tvrdohlavý. Neustupi a ja tiež nemienim ustupovať. Niesom predsa handra s ktorou sa hrá. Momentálne som na začiatku tehotenstva a fakt sa mi nechce takto dotahovat ale ani nebudem ustupovať. Mate aj vy tak tvrdohlaavych chlapov ze si dokazujú len svoju pravdu a žiadna iná neexistuje? Ako to urovnať bez toho aby som ustupovala zase len ja? . Ďakujem

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eeffka
16. jan 2023

A nie je sa za co ospravedlnit?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
16. jan 2023

@nikto2234 pohádali sme sa lebo som ho poprosila aby zbehol do obchodu aby bolo pečivo na raňajky a on sa na to vypadol. Nakoniec som musela ja vypnúť žehličku a ísť sama a on sa urazil lebo ja som sa nahnevala. No banalita. A potom sa to už nabalovalo. Ja som to chcela dnes hodiť za hlavu ale on nie.

@eeffka nemyslím si ze sa mam za čo a takisto nemyslím ze sa ma on za čo. Jednoducho mi to príde banálne a nie aby sa človek so mnou nebavil.

autor
16. jan 2023

Ešte poviem ze je nachladnutí a ja som ho len o toto poprosila lebo som mala kopec ďalšej roboty ako upratať a navariť. Nič viac som nechcela

eeffka
16. jan 2023

Nikam si nemusela ist, mala si dozehlit a otvorit si jogurt.

autor
16. jan 2023

@eeffka boli urobené parky. A pečivo sme potrebovali aj na druhy deň. Takže sa mam ospravedlniť ja?

eeffka
16. jan 2023

Rob co chces, ak ziadas takym prskajucim sposobom ako reagujes tak vam prajem vela stastia. Mna by ani nehlo ist po pecivo.

vorkola
16. jan 2023

No ked to nie je prvykrat a je to stale,alebo casto ,tak draha moja, cakaj krizovu cestu.v tomto pripade s tymi rozkami si mala pravdu ty, a mal sa on ospravedlnit, vzhladom k tomu ,ze si este aj tehotna,,poznam to ja mam podobneho.Os sameho zaciatku nedaj zo seba robit handru.Povedz mu ,ak to tak bude dalej aj s novonarodeniatkom odchadzas, mne to pomohlo,aspon trochuale potom som naozaj musela z bytu k rodicom

autor
16. jan 2023

@vorkola stále si potrebuje utvrdil svoju pravdu. Niekedy sa s mnou nebaví aj 4 dní. Kým ja neprídem. Ja ani nepotrebujem ospravedlnenie lebo podľa mňa je to somarina. Ale takto ma to tiež nebaví. On je inak super chlap aj sa postará aj všetko len jeho tvrdohlavosť.

sense
16. jan 2023

Nehadala by som sa a pečivo by som kúpiť nešla. Pre seba by som si na zajtra kúpila po ceste do práce aby som mala co jest
A na to ci sa ospravedlniť? Nie ne ospravedlnila by som sa

autor
16. jan 2023

@sense on sa v podstate zdul tam ani nejaká extrémna hádka neprebehla. Len už začal otáčať a teraz sa nebaví. A ja za ním nemienim tiež ísť. No musela som mam aj syna a fakt nebolo na raňajky ani na ďalší deň. Ďakujem za názor.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
16. jan 2023

@jj298 ja sa necítim ako hadra len konštatujem ze so mnou nebude zametat. Ako hovorím on je skvelý aj sa postará ale jeho tvrdohlavosť je kríž.

ayanamirei
16. jan 2023

Za mna je to smiesny konflikt, ani by ma nenapadlo sa hadat na takej banalite a ked je taky jesitny ako vravis a vies,ze mu staci ku spokojnosti,ze sa ospravedlnis, tak sa ospravedln. Navyse je chory a to je u nas no go zona na akukolvek aktivitu, chory ma oddychovat.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
16. jan 2023

@jj298 😅😅😅😅 nabudúce to tak urobím. Len teraz uvažujem že ako to urobiť lebo ma takáto domácnosť nebaví momentálne. Dnes išiel spať už o 7 preistotu. Som mu povedala keď som sa s ním snažila normálne debatovať a on začal s tým ospravedlnením ze sa nemam za čo. Tak je asi ešte viac zduty.

autor
16. jan 2023

@ayanamirei aj podla mňa je to úplná blbosť.

lukbe
16. jan 2023

Podľa mňa ani nejde o to,že je to banalita. Ide o to,že sa správate obaja ako malé deti. Áno,on ti nešiel kúpiť rožky, teba to naštvalo,tak si šla sama. Pre toto sa on nemá čo urážať, má sa skôr on ospravedlniť.Ale zase,ak on bol trochu chorý,tak by som ho do obchodu neposielala. Toto by ma na jeho mieste skôr štvalo,ako nezmyselné ospravedlnovanie, ktoré od teba čaká. A keď sa hrá na urazeneho pre čosi,čo si ani nevie vykonzultovat,tak to je už naozaj cez čiaru.

ukulela
16. jan 2023

Nebolo to sprevadzane slovn6mi nadavkami? Urazkami?

zanka777
16. jan 2023

Ešte povedz že je v znamení býka tvoj muž a potom presne viem o čom hovoríš 😏

lunademonica
16. jan 2023

Mas pravdu, mal zdvihnut rit a nie aby tehotna hladna vsetko robila. No podobne sa oduval moj foter, aj na tyzden, budes trpet cely zivot, je mi to luto. Neospravedlnuj sa, nemas za co, nech si nezvyka, odfuci sa aj sam, uvidis ;)

lunademonica
16. jan 2023

@zanka777 alebo skorpion ;)

lunademonica
16. jan 2023

Nechapem zeny co ho tu obhajuju ked je len trochu chory...kokos, sak autorka ho neposiela do vojny, ale kupit debilne pecivo a ona je tehotna, tiez tak trochu choroba....co matky samozivitelky ked su chore tak nechaju deti tydzen-dva o hlade, lebo sa im nechce nakupit? Zaznem....

autor
17. jan 2023

@ukulela nie. My sa tak nerozpravame.
@zanka777 ano. 🙈

autor
17. jan 2023

@lukbe ja som to chcela hodiť za hlavu a keď som prišla z prace tal som sa s ním normalne milo rozprávala. A on mo do toho povedal ze čaká ospravedlnenie. To som už len tak pozerala. A povedala som teda ze sa nemam za čo a nech sa teda zduva ďalej.

pragmaticka
17. jan 2023

Podľa mňa, sa tebou snaží manipulovať a stve ho, ze ho neposluchas, ze neskaces ako on píska! Otras!!! Neustupila by som a už vôbec by som sa na tvojom mieste neospravedlňovala-nemas sa za co!!!
Pri jeho zdutych dňoch by som ho komplet ignorovala a robila si program sama s deťmi.Nech vie, ze sa mas dobre aj bez neho.

A keď budete mat opäť dobrú chvíľku, tak by som sa s ním snažila normálne porozprávať, ci chce takto riešiť všetky vaše životné banality s ci nepreháňa z pohľadu nato aky je ten život krátky a vzácny.

autor
17. jan 2023

@pragmaticka ďakujem pekne za tvoju odpoveď. Určite to tak spravím. Teraz práve ráno vstal aby mi prišiel povedat ze ja som ta zla. A on nič nespravil.

amiaja
17. jan 2023

Absolutne sa nemas za co ospravedlnit. Ty si ho poprosila, on nesiel tak si isla ty.. za to sa mas ospravedlnit?? Panko je nejaky mimo, jak male decko

danielinaa
17. jan 2023

Škoda, že si tehotná. Ja by som z takého vzťahu odišla. Len teraz už to ťažké s babom