Chcem sa opýtať žien. Ako mám brať vyjadrenie mojej ženy na otázku "Prečo chce byť so mnou" ( sme 24 rokov spolu ). Jej odpoveď bola, že kvôli tomu, že viem zabezpečiť rodinu.
Sex " máme" možno v priemere raz za mesiac, ju zaujíma len mobil a kamarátky, ja som niekde na konci. Máme spolu deti (10-17). Citovo som voči nej úplne vychladol a až tak, že ten sex pomaly ani nemáme, keďže mi prestal fungovať.
Povedali by ste niekedy chlapovi pred sexom, že "postav si ho"?
Mám dať žiadosť na rozvod, už ma to prestalo s ňou baviť.
Nepíšeš o žiadnych vážnych dôvodov. Jednoducho, vzdialili ste sa, vychladli..no, na tom sa dá popracovať. Pozvi ju na rande a otvor túto tému, pousiluj sa ty o zmenu, aspoň malými krôčikmi...ak uvidí snahu, pomaly sa pridá. Ste 24 rokov spolu, je to prirodzené, že ak nepracujete pravidelne na vzťahu a prestali ste sa snažiť, vášeň vyprchá, ale dá sa opäť zahoriet, len treba chcieť...Urob všetko pre záchranu vášho vzťahu, odísť sa dá aj potom...
Uplne bezne po tolkych rokov. Zena je s tebou uz len z praktickych dovodov, tam uz city nie su ani z jednej strany. Ona je s tebou lebo si jej penazenka a ty si s nou preco?
na vzťahu nepracujete....
sme s mm tiež pekne dlho - máme deti vo veku tvojho st. dieťaťa, ale sex min. raz do týždňa musí byť...
skús ju pozvať na večeru, choďte spolu potom do kina, divadla, na koncert, alebo zatancovať si do baru - proste robte spolu niečo čo vás baví..... možno sa ešte večer ku tebe pritúli.
@alipasa áno. Urcite.
No ja sa Ti nečudujem, že Ti prestal fungovať, keď Ťa má ako banku a toho čo zabezpečí rodinu a nie ako chlapa. Tu musíte obaja chcieť zmeniť postoj jeden k druhému. Lebo ten výrok Postav si ho! sa tiahne asi celým vzťahom. A Ty si si ju bral za manželku prečo, keď ona Teba preto, že sa postaráš o rodinu? Tam by som začala. Ona už možno nie je tou ženou čo si si ju bral, ľudia sa menia. Len sa čudujem, že si si to predtým nevšimol, že sa vydala za banku a teraz to z nej tak veľmi cítiť. Ak nebude chcieť pracovať na vzťahu, nič nenarobiš. Vie, že o deti sa postaráš aj tak. Pri jej prístupe sa o ňu starať už chuť nemáš. Pochopiteľné.
Rozduchaj vasen. ;D Pozri si film Waterproof. Obaja ste na seba zjavne zabudli...