Ako takto žiť?

5. júl 2023

Baby, ako sa odpútať od manžela , ktorý Vás už VRAJ nemá rád, ale kvôli deťom ,chce žiť ako rodina ..?baby bez hejtov a týchto veci , naozaj nemám silu .

pribinak
5. júl 2023

Čo konkretne myslíš pod slovom odpútať sa ?

autor
5. júl 2023

@pribinak citovo , finančné to ZATIAĽ nepôjde , budem na Tom pracovať ale zo dňa na deň to nepojde

autor
5. júl 2023

@pribinak a zas netyra má,aby som musela utekať z domu..ide mi len o to momentálne aby som na ňom nebola citovo zavisla

gejb
5. júl 2023

Ja si myslím ze to príde časom, keď si začneš všímať jeho reakcie na teba, prestane ti dávať lásku a najde si milenku...a vtedy to ochladne aj u teba.
Pokiaľ teda na manželstve nechcete zapracovať...nemá len nejakú krízu ktorú by vám pomohli vyriešiť v poradni?

anjelicek26
5. júl 2023

Tak ja neviem, srdce boli, ale logika nepusti, kym sa postavis na vlastne nohy je toto najunosnejsia situacia, deti v pohode, vy rozpocet v pohode, ak fungujete ako rodicia a "partneri" vo vychove zajedno, tak to taka barlicka, kym sa osamostatnis.

Predpokladam, ze on uz nejaku bokovku ma, otazne je, ako to on chce riesit, ci chce tomu dat volnu ruku co sa tyka vztahov mimo domu, ci si aj ty podla neho potom akoze po rozchode mozes-mas najst priatela(?).

Ziadne hejty, toto je vacsinou krytie pre chlapov, co sa boja prijst o podporu a uctu vlastnej rodiny, prijst o polku domu, ist do striedavky a musiet tahat deti domov milenke, ktora na to nema ani chut a ani cas travit takto vikendy...

Kazdopadne porozpravaj sa o tom s rodinou, porozpravaj sa o tom s kamoskami, pomoze ti spracovat emocie o tom hovorit. A zvysok chce cas.

autor
5. júl 2023

@gejb môže byť že si nájde niekoho ,pretože ja sa mu nepáčim

mondolina
5. júl 2023

skús mu nastaviť zrkadlo a možno to prehodnotí.

anjelicek26
5. júl 2023

Plus prosim uvedom si, ze tym, ze mu budes nadalej prat, varit, obskakovat ho tu lasku nazad neziskas... takze toto proste prestan robit. Venuj sa sebe, venuj sa detom. Doslapni si na to, aby deti strazil, ty si dopraj kamosky, dopraj si fitko, dopraj si volnost...

martinkatinka
5. júl 2023

Tu si treba urcit jasne pravidla. Aby aj on travil cas s detmi a urobil aj nieco v domacnosti. Ked city idu bokom, treba mat system a rozdelene ulohy.
No ze sa mu uz nepacis? Tak si dopraj cas aj pre seba a pracuj na tom, aby si sa ty sama sebe pacila.

maminkadeticiek
5. júl 2023

Tak pokojne a s chladnou hlavou,vecne.Hlavne mu prestan varit,prat a nakupovat.Odteraz len ty a deti.

autor
5. júl 2023

@martinkatinka nie nepacim, povedal mi to jasne

autor
5. júl 2023

@maminkadeticiek toto pokojne bude u mňa dosť veľký problém

autor
5. júl 2023

@anjelicek26 áno ďakujem za rozsiahlu odpoveď ♥️

maminkadeticiek
5. júl 2023

Tym ze budes pokojna,vecna a nebudes s nim nic riesit len odpovedat na jeho vecne otazky,nebude mat viac manzelku a jej full servis ziskas najviac.Ber to ako prilezitost venovat sa sebe.Kozmetika,kadernicka,sama na kavu do mesta,sama na vylet.Sa pototo ked uvidi tvoj pokoj a nezavislost,ver mi.

danica2711
5. júl 2023

prestať mu variť, prať atď. je síce logická reakcia, ale veľmi sa to nezlučuje s tým, že kvôli deťom chcete udržiavať dekórum rodiny. Deti si to všimnú. Skôr by ste si mali dohodnúť zásady toho spolužitia, rozdeliť práva a povinnosti a dohodu dodržiavať. No a to ostatné... isteže občas vypeníš, ale to sa stáva aj v dobrom vzťahu. Tvoje city vyrieši čas, je to klišé, ale fungujte to - časom sa osamostatníš, citovo aj finančne

pralinka25
5. júl 2023

a co sa mu akoze nepaci? osobne si myslim ze ked chclap zacne takto tak to nie je preto ze by s sa mu nepacila ale preto ze uz stretol niekoho ineho. takmer vzdy to tak je.
ako ti tu dievcata radia postav si sama seba na prve miesto. zacni sa venovat sama sebe, nechaj nech sa o deti postara rovnym dielom aj on. a ked sa vyrovnas sama so sebou ked popracujes sama na sebe kvoli sebe nie nemu tak strtnes cloveka ktory za tvoju pozornost bude stat.
vsetko chce svoj cas. pracuj na sebe to ta zamestna. drzim palce. teraz je to tazke. chvilu to potrva ale nakonci to bude lepsie uvidis. drz sa.

autor
5. júl 2023

@pralinka25 áno nepáčim sa mu, nepriťahujem ho ..tak mi povedal a myslel to vážne .že som si nedala na seba pozor, že sa nepekné obliekam , že som pribrala , proste celé zle , tak ako som nepáčim sa mu v podstate cela

blancheporte
5. júl 2023

Začať sa starať o seba a deti.Kadernicka, kozmetička a vypadnúť bez manžela s deťmi na výlety.Urcite neprať mu,neuvarit a pod.Ved od ženy, ktorá sa mu nepáči,mu to predsa nebude príjemné.

komplikovana
5. júl 2023

Tiez si myslim, ze si treba sadnut a dohodnut pravidla. Ako spolubyvajuci- kto co bude mat na starosti. Ak to chcete vyriesit v klude, bez cirkusu. Co sa tyka citov, bude to tazke, ale asi len akceptovat situaciu, ze ta manzel uz nemiluje. Mozno casom to bude menej boliet.

autor
5. júl 2023

My tie domáce práce máme v podstate napoly, ja mu operiem , on mi navarí ,len mne samostatne do práce napr,v tomto problém nemame, takto to je v podstate odjakživa

gejb
5. júl 2023

Pri takýchto rečiach už pravdepodobne ma nejakú inú. Ze chce zachovať rodinu je síce pekne, ale len preto lebo mu vyhovuje fullservis od manželky. Začala by som ho brať už len ako spolubývajúceho a opatrovatela mojich detí. Žiadny sex, varenie, pranie...
A páčiš sa ty sama sebe?

syslik81
5. júl 2023

zacni robit daco ine co nema suvislost s domacnostou ... najdi si kurz co ta bude bavit , zacni cvicit,zamakaj na sebe-zmen uces oblecenie etc.. venuj sa sebe a nie 100% rodine ... ak nemas pracu najdi si daku aj ked len brigadu .. vikendy sa striedajte a ked budes mat volno chod s kamsmi von-babska jazda alebo k rodine..

autor
5. júl 2023

@gejb ale fullservis nemá , on musí veľmi veľa veci robiť doma,vari len on poväčšine, a tieto veci , nie je to o Tom že všetko robím ja..ale rozumiem čo chces povedať, napríklad u našich robí moja mama slúžku ocinovi

martinkatinka
5. júl 2023

A to teda spolu nespite ani v jednej spalni?

autor
5. júl 2023

@martinkatinka v jednej spálni áno, s malým uprostred..ale to je toto u nás novinka tak uvidím ako čo

autor
5. júl 2023

@martinkatinka ja som nie s tým vôbec vysporiadané

pralinka25
5. júl 2023

ved dobre chapem ale vacsinou toto chlap zacne riesit ked stretne niekoho ineho.
skus sa o seba zacat starat. nie kvoli nemu ale kvoli sebe. ber to ako sancu zacat znova. nie s nim ale s nikym inym. casom. mas super moznost. nevyhodil ta. podrzi ta. mozete byt rpiatelia ale na vztah si ty casom tiez najdi niekoho ineho. ale este rpedtym najdi samu seba. ide to.

liljana
5. júl 2023

Manzelstvo sa nekonci narodenim deti, ze vsetko okolo deti, mama prestane o seba dbat. Deti vyrastu, odidu, budu mat vlastny zivot a zostanes sama. Zacni sa o seba starat, strava, fitko, oblecenie. Obcas s niekym zaflirtuj a potom sa mozno v manzelovi ozve ziarlivost. Ziskas minimalne stratene sebavedomie. Ani tebe by sa nepacilo, ze si zoberies sikovneho pracoviteho fesaka a zrazu mas vedla seba tucneho lenivca vecne s pivom na gauci pred tv. Chces toho, co si si vzala, nie jeho opak.

ankare
5. júl 2023

On si už niekoho našiel, keď má takéto reči. A dobre mu tak. Ty si zaslusis lepšieho.
Ak máš kam ísť, odíď hneď. Takéto spolužitie Ťa bude len deptat.
Držím palce!

autor
5. júl 2023

@pralinka25 ďakujem dúfam že to pôjde , musím si to nejak vtlct do hlavy