Ahojte, ako ste zvládli sťahovanie s deťmi? Máte nejaké tipy, triky ako sa z toho nezbláznit? Mám tri deti, najmenšie má takmer rok. Deti nemá kto strážiť. Davali ste ich počas sťahovania sa do školy?
@bluka2 v noci? 👀
Sťahovali sme sa s troma deťmi, najmladšie malo mesiac, starší mali 3 a 7 rokov. My sme bez hanby poprosili o pomoc moju mamu, svokrovcov a jedného kamoša. Dali sme celý byt do domu za jeden deň. Dodnes nechápem, ako sa nám to podarilo 🤷♀️. Všetci makali nenormálne.
No ako? S nimi. Krabicu vzdy naplnit a hned zalepit. Kup si krabice. Kasli na krabice od bananov a kade coho. Kup krabice na stahovanie a ukladaj na seba. Take krabice sa dobre stohuju a nepadaju ti. Zacni v dostatocnom predstihu. To co by si zvladla sama za tyzden, s detmi za 3. Zo skolky som ho odhlasila. Mala som ine starosti nez vstavat ku chorym detom a este sa aj sama nakazit. Stahovali sme sa cez cely stat.
V pohode, to sťahovanie je vždy stres, ono sa to zdá vždy viac ako to nakoniec je, najťažšie je začať. Ja som sa sťahovala veľa krát, naposledy s 4 ročným dieťaťom a tehotná 2 týždne pred termínom 🤦 a v pohode, balila som si pomaly týždne pred sťahovaním a keďže ja som bola na nosenie nepoužiteľna tak sme mali firmu, prisli ráno a za 4 hodiny bolo všetko prenesené v novom byte
@ptvw ďakujem za označenie 😊
napíšem len jedno - zvládli sme😊 ja som vtedy bola dokonca s Alžbetkou tehotná, denne nevoľnosti, schudla som od jula-septembra 8kg, brúsila som skrine, natierala, nosili sme to aj na poschodie(nemali sme to tu pripravené, že skrine a len vykladat)
Ale zvládli sme to. Nikto nám nepomáhal, nebol pri deťoch. Zvládli sme to len ja a manžel. Tak nejak som neriešila ako to dáme. Vedela som,že to nikto za nás dvoch nespraví. A aj napriek tomu,že to bolo 720km sa to dalo zvládnuť
Stahovali sme sa. Prisli pomoct dedovia, kamarati a partia ciganov nakladat kamion. Vykladali sme uz bez ciganov 🤣
Cca tyzden dopredu som balila veci, ktore som vedela, ze ten tyzden nebudem potrebovat..kazdy den nieco..poslwdny vecer pred atahovanim si pobalili deti svoju izbu a ja zbytok..rano sme sa najedli zbalila som kuchynu, periny a vsetok zbytok, dosiel brat, rodicia, kamosi a vsetky krabice a nabytok sme ponosili do auta..na mieste sme ro ponisili do noveho bytu - kazdu krabicu podla popisu a potom som vykladala podla priorit..vecer bolo vsetko vybalene, krabice zlozene..
@dadis wau
My sa stahujeme pravidelne, asi kazdych 5-7rokov. S detmi nikdy nebol problem. Pri poslednom stahovani som bola tehotna s najmladsou a nebolo mi velmi dobre. Bola som strasne unavena. Takze som makala rano a po obede len odpocivala. Balila som do krabic/vriec, hned vyradovala veci co netreba a postupne sme nosili do noveho. Deti radi pomozu.
Nejakých veci sa zbaviť a zvyšok v noci porobis 😄