Ako ste zvládli rozchod počas tehotenstva?

10. aug 2024

Baby len ktoré ste si tým prešli, rozišla som sa s priateľom a čakáme dieťa je to pre mňa náročné a nechcem ho ani v rodnom liste uviesť ako otca. Ako ste to zvládli ? Mám ešte 3 ročnú dcérku, prosím je to ťažké momentálne takže nemám ani moc chuť tu udávať dôvody. Proste v skratke klamstvá podvod, agresia, a manipulácia, ďalej nevladzem tak odchádzam.

evcagabi
10. aug 2024

Nezazila som ale drzim palce ❤️

danielahamar
10. aug 2024

Nezažila som, ale nepotrebuješ alimenty? Treba naozaj porozmýšľať a konať s rozumom, nie v zúfalstve.

pink_lady
10. aug 2024

Drzim palce, presla som si tym, rozisla som sa v 6tt, nic lepsie som urobit nemohla...Po roku od narodenia sa otecko rozhodol zapisat do rodneho listu.l Ale ako otecko sa moc nesprava 😂

petronelka47
10. aug 2024

@danielahamar tých pár € čo jej odklepne súd??

elizea
10. aug 2024

Ak ho neuvedieš v rodnom liste, nebude ti musieť platiť výživné. Peniaze budeš potrebovať. Dieťa musia živiť dvaja rodičia. Rozmysli si to.

mimir22
10. aug 2024

Prežila som ,bolo to hrozne ťažké. Psychicky. Plakala som každý deň v tehu. Je aj v rodnom liste. Záujem žiadny. Peniaze aspoň posiela.

danielahamar
10. aug 2024

@petronelka47 my nevieme kolko dotyčný zarába

autor
10. aug 2024

Ja neviem či chcem tých pár eur čo by mi dali na súde a aby si potom vsetkom robil nároky na malého, som totálne vyčerpaná psychicky a odzrkadľuje sa ho aj fyzicky. Moja mama povedala že ho roztrhá ako žxabu aspoň to ma rozosmialo, najviac ma dostáva že odišiel z bytu za kamarátmi tak som sa pobalila zavolala bratovi a odišla on ani nemal námahu mi napísať či som v poriadku. Takže tam som si povedala že je toto definitívne, je mi zle z neho chcem plakať ale hrdosť že kvôli takému chrapúňovi sa mi to neoplatí a moje dieťa by tým trpelo keby to zo mňa citi a tak isto aj dcérka.

petronelka47
11. aug 2024

@danielahamar napíše že zarobí minimalku...keď dotyčnú klame,podvadza...tak to aj tak bude

elizea
11. aug 2024

Ale to si súdy zisťujú koľko zarába a keď vidia minimálku, tak mu povedia, že je zdravy, mladý a má si hladať lepšie. Nebude mať na starosti dieťa, môže sa venovať práci. Chápem autorku, že chce mať pokoj. Ale keby tých pár dní so súdom vydržala a nenechala sa zastrašiť nejakými rečami od bývalého, tak aj potom s peniazmi by podla mňa mala od neho pokoj. Veď starať sa o miminko - to podľa mňa on robiť nebude. To je ťažké aj pre ženu. Ale záleží to od teba, či ti tie peniaze za to stoja. Mne by stáli. Veď všetko je drahé a ešte k tomu by som si povedala, že mu tie peniaze nedarujem. Ešte sa poraď aj s mamou a premysli to.
Je to dospelý chlap do kelu. Dieťa je jeho zodpovednosť - povinnosť. Ty ho odbremeníš a urobíš mu láskavosť.
Ja som si tiež pred rozvodom hovorila, že mu kadečo nechám lebo som chcela mať pokoj. Ale jedna kamoška ma prebrala, keď mi povedala: “A čo si ty je….á?” 😀