Zaujima ma ako ste zistili ze ma o vas chlap zaujem? Hlavne taky s ktorym ste sa az tak dobre nepoznali. Ze ste sa stretli raz za cas napr v praci alebo tak? Dufam aj v normalne odpovede. Dik 😀
Môže byť taký, že sa ", motá okolo" vždy ta osloví, trebárs je usluzny viac ako k iným, môže to občas priniesť drobnubpozornost, ako keksik, kavu, bude sa snažiť byt ti nápomocný (vlastná skúsenosť), pripadne ta pozve na tu kávu, na obed. Záleží od typu vašej práce a ako často ste spolu.Ja som pracovala na veľkej klinike, bol to kolega-ošetrovateľ, teda, sme boli na jednom oddeleni. Jednoducho to budes vnímať, to žena vycíti 🙂🙂🙂
@anja27 gay nie je "normálny" chlap 😂😇
@janickacrazy preco gay nie je normalny chlap?
@anja27 to jedine ta v mojej odpovedi zaujalo?
@makova333 pretože "normálny" chlap normálne bali baby, ja tiež nebalim baby, keď som na chlapov, logické, nie?
@anja27 ale on si z nich nerobi srandu, on je k nim velmi mily a tym, ze je velky fesak, tak baby sa namotavaju. Asi tak nejako ako ty. Tym nehovorim, ze ten tvoj fesak je gay, len to, ze ked je k tebe niekto mily uz sa namotas.
@anja27
@janickacrazy ja myslim, ze homofobia by v 21 storoci by uz nemusela byt. Bohuzial, stale sa nejaki medzi ludmi najdu.
@beata_k aky pan bozsky? 😀 je to super clovek velmi sympaticky ale ja nemam zaujem o vztah ani o nic s nim len ma zaujima ci je mozne zistit ze niekto citi nieco inak ako ten druhy a ci moje pocity mozu byt spravne ak si myslim ze som mu sympaticka viac ako mozno kamaratka..mozno ma nepochopis ale to nevadi 😂
@makova333 ja proti nim nič nemám, ale nepáči sa mi to správanie, ktoré si opísala, to podľa mňa ok nie je
@anja27 tvoje pocity hovoria o tebe, nie o tom druhom. Ak by to cisto teoreticky aj myslel inak (nie na zaklade tvojich pocitov, tie nic nevypovedaju o nom), tak by sa nejako vyjadril. Ak som na niekoho mila a druha strana to inak pochopi, vysvetlime si, ze "prepac nie" a ide sa dalej. Vobec sa nad tym nebudem zamyslat. Tym, ze sa zamyslal, nieco od toho ocakavas. Uz len ta veta: " on mi pride celkom iny ako vacsina chlapov" je dost vypovedna o tvojich pocitoch.
@janickacrazy co je zle, ze je mily, prijemny, zovialny? Okrem toho, ze sa dievciny namotaju. Co teda fakt nie je jeho chyba 😀 Ja som to uviedla ako skalu co vsetko za spravanim autorkinho fesaka moze byt.
mne to muz povedal na rovinu 😀 neviem keby som si mala nieco domyslat a podobne 😀 to asi by sme nikdy spolu neboli 😀
To, ze sa chlapovi pacis zistis rovnako ako to, ze je niekto vegan alebo ze ma iPhone. Povie ti to 😀
@anja27 mozes sledovat jeho neverbalnu komunikaciu, ci sa usmieva, ci sa ta obcas letmo dotkne, ci napr jeho nohy smeruju na teba, ci po tebe opakuje gesta, postoj - tzv.zrkadlenie.. bezne by som napisala aj napr ci sa chyti na tvoju navnadu ( v rozhovore nieco spomenut - film, koncert, nova restika....) a uvidis ci sa odvazi a pozve ta aleee ak s nim nic nechces tak to asi ozaj nema vyznam + teraz korona..
Jeden mi to povedal priamo ze sa mu pacim atd a ze ci pojdem na kavu. Isla som ale nechcela som ho 😂