Prosím vás, ako spoznám dobrého psychológa. Už dlhšie cítim, že nie som psychicky v pohode a uvažujem nad ním. Mám však strach. Ja som v mladosti urobila hlúposť, veľkú hlúposť a bojím sa aby som sa na tej križovatke neocitla zas. Zároveň sa bojím, že ak natrafíme na zlého, odsúdi ma a bude to horšie. Netuším ako to prebieha. Pocit, že niekoho potrebujem je čím ďalej silnejší, sama to nezvládnem a bohužiaľ, od manžela pomoc už nečakám. Už viem, že som na to sama. Ale ako hovorím, sama to nezvládnem. To viem už tiež.
Psychológ nie je sudca, neodsudi ta, nech by to bolo čokoľvek. Jeho úloha je hľadať cestu ako sa vysporiadať aj s minulosťou aj s chybami a zlyhaniami v nej
Psychológ nikdy nesúdi.Dobreho nájdeš tak, že budeš mať v ňom dôveru a povieš mu najtajnejšie veci a odhalis svoje vnútro.Urcite nie na 2 sedení.Hladaj psychoterapeuta nie psychologa
odkial si? mozno budem vediet nejakeho kolegu odporucit
Taký dobrý psychológ už počul a videl vo svojej praxi toho dosť, takže nie si ani prvá ani posledná, ktorá má strach, čo si o nej pomyslí. Je tu najmä od toho, aby ti pomohol, usmernil ťa. Súdiť ťa nebude.
Ja som mala takú arogantnú psychologičku, ktorá mi hneď pri dverách povedala, keď som prišla s trochu inými vlasmi - to chcete zaujať?
No a už som sa tam nikdy neukázala 😀
@dori2 Považská Bystrica, ale kľudne aj Žilina, Púchov, bližšie okolie.
@janickacrazy
@viestta
@luccija
@vsauce_ veľmi pekne vám ďakujem za rady a záujem. Určite si z nich niečo vezmem.
@dori2 ďakujem
@victoriab urcite petra kluberta https://psychoklinik.sk/o-nas-psycho-klinik-s-r...
napíš odkiaľ si a možno ti niekto niekoho odporučí