ahojte pred casom som pisala o tom ze sa stretavam s jednym dlhorocnym znamimm a ze neviem ako si ziskat jeho city nooooo uz to prislo priznal sa ze ma ma rad 🙂 som hrozne stastná a tesím sa len to ma dve chybycky :( ... prva ze povedal ze si nevie predstavit byt otcom mojej dcerky co je dost velky problem si myslim ... ze ešte nie je pripraveny na to starat sa o nu ako otec ... druhá vždy ked mu poviem ze ho mam rada sa usmeje alebo nieco no nikdy to nepovie spät tak neviem ci na neho moc tlacim alebo co .... neviem to vyriesiť hlavne to s tou malou :( poradite mi nieco ale ak nie je schopny byt pre nu otec nema to vyznam mam tomu nechat cas? ale rad ju ma aj sa s nou zahrá ale to je tak ze sem tam keby to malo byt na dennom poriadku uz by to bolo ine povedal ze si nevie predstavit mat rodinu .... neviem co mam urobiť dakujem za rady
@amy8 a kolko ma rokov?
@maciatkolulu cerstvo 27
@amy8 namiešaj mu nápoj lásky, čo iné ti zostáva... keby ťa miloval a chcel byť otcom tvojej dcéry a prípadne aj ďalších spoločných detí, tak ti to dá jasne najavo... teraz si preňho len vyplnenie voľného času, kým nájde tú, do ktorej sa zblázni... no a popritom sa pohrá aj s tvojou malou, keď už teda ju berieš so sebou...
@amy8 myslim, ze moc tlacis na pilu. najprv si hladala sposob, ako ho primät, aby ti prejavil city, lebo si citila, ze tam nieco obojstranne je. este ti len priznal, ze ta ma rad a uz riesis rodinu s nim. a riesis mierne sklamanie, ze to nie je tak, akoby si chcela.
takymto tempom a takymto spôsobom to cele skonci prv ako zacalo.
kam sa tak ponahlas?
uber a daj tomu cas.
tym, ze si budes takto nenapadne vynucovat istoty, to cele pokazis. a sklames hlavne sama seba.
no, môj názor je taký, že ak by ťa skutočne miloval, chcel by sa starať aj o tvoje dieťa, práve cez dieťa by na teba išiel...ale on ťa má rad. No nikde nie je napísané, že z toho raz nemôže byť veľká láska, to nikto nevie,čo bude do budúcna, ak ho ľúbiš, daj tomu šancu, ale mysli aj nato,že to nemusí dopadnúť podľa tvojich očakávaní. Vieš, možno sa len bojí prijať na seba zodpovednosť rodičovstva, keby to bolo jeho dieťa, či by už chcel alebo nie, automaticky by prevzal zodpovednosť a stal sa rodičom.( teda až na výnimky chlapov, ktorí nikdy nie su otcami, aj keď nimi biologický sú, ale to je asi iný prípad, lebo taký sa ani svojim deťom nevenujú)
a ešte ti napíšem, zo svojho života: som rozvedená a terajší manžel ma spoznal už so synom, vedela som,že ma naozaj ľúbi, lebo aj napriek počiatočnej nepriazne rodičov si ma zastal a ostal s nami, chcel byť otcom aj môjmu synovi. Ale ako ja vravím, môj syn otca má, no takže volá ho menom, a samozrejme mi pomáha s výchovou a so všetkým. Teraz už máme aj ďalších dvoch spoločných synov a určite je tá láska iná, ale nie menšia 🙂
preto aj tvoj priateľ nemusí byť hneď otcom tvojej dcéry...tak aj takto nad tým môžeš porozmýšľať 😉
dakujem baby
Ked nema rád tvoju dcéru podla mna nema rad ani teba....A prepač asi mi uniklo, kedy povedal vlastne že má rád aj teba??? Len sa usmial, to ti stačí?
Napisem ti vlastnu skusenost. Po prvom stretnuti s fajn chlapom mi prisiel vecer mail. Ze som velmi pekna a inteligentna zena, ze mu bolo strasne dobre ale ze nikdy nechcel a ani tera netuzi po vztahu so slobodnou mamickou. Tak som mu napisala ci tuzi po dalsom pive a pokeci so slobodnou mamickou a odpoved bola ze jasneeee v piatok koncim v praci skor 😀 a po roku a pol sme zacali spolu chodit a uz vyse dvoch rokov sme manzelia a moe/jeho dievcatko zboznuje a inak ju nikomu nepredstavi ako svoju dcerku 🙂 treba cakat co bude 🙂
@amy8 Ahoj, 27 rokov je ešte naozaj dosť málo pre niektorých chlapov, aby si "založili rodinu", v tomto ho tak trochu chápem. No na druhej strane si neviem dosť dobre predstaviť, ako Ti povedal, že "áno, mám Ťa rád, ale nechcem Tvoju dcéru???" veď musel vedieť, do čoho ide, že máš dieťa a to je u Teba na prvom mieste. Neviem, daj tomu čas, možno si potrebuje trochu zvyknúť na pocit, že bude mať dieťa, biologickí otcovia na to majú 9 mesiacov. 😀
no chlapi sa nevyjydria hned, to platí aj o nás, ženách, ide o to, kedy je kto jak pripravený...možno to príde hned, alebo o rok alebo nikdy...
@amy8 NIč. Buď to je alebo to nie je. Buď rada, aspoň Ti nedáva falošné nádeje.