Ahojte baby ,idem si pre radu ..mam priateľa ktorý ma dcérku..ja mám synčeka no a rozhodli sme sa ,že už by bolo pekne aby som spoznala ja jeho dcérku a aj on môjho malinkeho..jeho dcérka ma 7 rôčkov a môj maličký ma rok ..rozhodli sme sa že na to pôjdeme postupne a že prv spoznam ja malu a tak oni môjho malého ❤no chcem sa poradiť mam strašný stres či sa jej budem páčiť..bojim sa ako sa ozvať aby videla ,že vážne mám záujem aj o ňu 😊chcem jej doniesť bábiku a nejaké čokoládky myslite že tým nič nepokazim?
najlepšie ti snáď poradí jej otec, my nevieme, čo ju baví, aká je povaha a ako na čo reaguje
@jana182929 vieš čo je podľa mňa ideál, necpat sa jej do zadku, nebyt prehnane milá, bud taka ako vždy, akoby sa nič nedialo, to co ma rada a nie, si zisti u priateľa. Ako dlho ste spolu?
@martinmmartin presne! Moja malá si momentálne fičí na rozprávke Miraculous. Priateľ, keď k nám prišiel prvýkrát na kávu, si akože všimol plysaka. Snažil sa nadviazať rozhovor, ale dcéra sa na neho len podozrievavo pozerala (4 roky). Nakoniec si to spolu zapli v telke. Priateľ ovládal všetky mená (poctivo doma naštudoval😅). Potom šiel akože po telefón do auta a vrátil sa s Barbie v štýle tej postavičky a sponkami do vlasov. Povedal jej, že "aj ja mám rád lienku, ale nemám ani vlasy a ani čas na barbie, môžem si to u teba nechať? Dáš mi na to pozor a budeš sa s tým hrať?" Dcéra bola v ten moment najšťastnejšia a poctivo sa už pár mesiacov s bábikou hra. Sponky nosí každý deň.
Radšej by som volila náhodne stretnutie, niekde vonku, v herni pre deti, potom na druhý raz herňa plus čajík a koláčik.
Postupne nenásilne, nevtierat sa darčekmi, Max drobnosti,
Tiez by som to nejak nesilila. Mozno by bolo fajn sa stretnut len ,, nahodou" niekde v obchode. Na dalsi krat, nech sa jej spyta, ci nechce ist s tebou aj s nim napriklad do ZOO. Alebo do kina. Je to uz dost velke dievcatko, s mensimi detmi je to ine. Jej by som sa uz moc netlacila. Moj manzel sa zo synom zoznamil ked mal 3 roky. Vlasntne sme ho zo synom spoznali spolocne. Ale ked sme sa dali dokopy zacal ziarlit. Zabralo, ked si s nim zacal citat knizky, lepit nalepky... Aj u teba by skor zabralo nieco taketo. Zahrat pexeso, karty, precitat knizku, spravit ulohy neskor...
suhlasim s ostatnymi, aby si si najprv zistila, co sa jej momentalne paci, ja mam tiez 7-rocnu, a babika by ju nepotesila
To je už školáčka, mám vnučku 7,5 ročnú a teraz fičí na legu s Harry Poterom a Jurský park. Bábiku by hodila do kúta.
@jana182929 najskôr zisti, čo má rada. Mám 7 ročnú a najviac by ju potešilo napr lego alebo lak na nechty. Bábika je už dávno minulosť. Môj priateľ priniesol mojej dcére na prvé stretnutie policajnú vestu a putá, keďže je policajt 😆 doteraz sa na Tom smejeme. Buď hlavne sama sebou, na nič sa nehraj. Nájdete si k sebe cestu. Držím palce 🙂
7 rockov 🙂 toto uz nie je dietatko. vyzisti akych youtuberov pozera, ake apky v tablete ma, co hrava. jo na 90% bude fanusik harryho
@jana182929 prosím ta, to sa ako stretávate, keď tvoje dieťa ms rok a nepozná priateľa? Inak tvojmu malému to je úplne fuk, to snáď vieš.
@jana182929 ako si ju získaš? V prvom rade bude musieť chcieť ona. Ak nebude chcieť, môžeš sa aj na hlavu postaviť. Neziskas si ju 🤷🏼♀️. Čiže buď alebo. Nezáleží to len od teba, v podstate je to len o nej a nezmenis to.
Najprv zisti ake ma mlada pani akurat obdobie - dinosaury, vampiry, zvierata, jednorozce....babika to mozno nespravi. Ak budes mat zarucene info cim si mlada akurat prechadza tak jej to ale tiez nedaj prvoplanovo pod nos. Ovela lepsie by bolo keby sama nejako akoze"nenapadne nahodou" zistila ze aj ty mas zalubu v niecom do coho je ona momentalne tiez paf....