Ahojte. Som 18 ročný chalan ktorý sa naozaj snaží nájsť si vzťah, ale nevie ako na to. Som introvert, takže moc medzi ľudí nechodím, a vyskúšal som už viacero zoznamovacích aplikácii ale ani jedna nepomohla. Ja viem že 18 je asi trochu skoro na vzťah, no mne príde že jednoducho potrebujem niekoho na objatie a na vážny vzťah. Za každú radu/pomoc som naozaj vďačný!
@b_476 nemusíš chodiť po baroch, ale snáď v tvojom veku máš nejaké hobby - šport, zbieranie známok, knihy, čokoľvek... prípadne niečo, čo by si rád vyskúšal, ale nejako sa nevieš odhodlať. Tak si skús nájsť v okolí nejaký klub, krúžok zameraný na to, čo ťa zaujíma a zároveň tam stretneš osobu, s ktorou máte hneď na začiatok niečo spoločné.
Pravdepodobne ešte chodíš do školy, tak hádam nie na čisto chlapčenskú školu 🙂 onedlho ťa možno čaká vš, tam sa ti okruh možností ešte rozšíri 😀
načo ti je v 18 priateľka...zbytočná záťaž...ešte sa uč, získavaj vzdelanie a vekom prídu aj kámošky, priateľky, frajerky, manželka.
Ešte vyčkaj času ako hus klasu...
Hľadať niekoho nasilu, že "potrebujem vzťah" je to najhoršie, ako sa to dá robiť. A väčšinou to vedie k zlému výberu, v horšom prípade k navždy pokazenému životu.
A kamarátov, myslím kamarátov chalanov nejakých máš? Ak nie (čomu by nasvedčovalo to, že do spoločnosti často nechodíš), tak na začiatok kašli na ženy, najprv buduj menej hlboké vzťahy, a keď sa budeš s ľuďmi (rôznymi) cítiť dobre, tak sa aj nejaká žena "sama od seba" pritrafí. A nezabudni na osobnostný rozvoj - vždy je pre ženy atraktívnejší úspešný a schopný človek, či už to berieme viac povrchne (vypracované svaly a tlstá peňaženka, nikdy nie naopak 😉 ) alebo menej (schopný a ťažko nahraditeľný odborník, rozhľadený, hrdý, čestný a statočný človek).
@deti95060810 jasné, nech čaká do 30 mamičke pri sukni 🙄
kedy má spoznávať dievčatá keď nie teraz? má 18, nie 8, je to normálny mladý muž, hádam aj zdravý a v plnej sile, tak čo sa má šetriť do dôchodku? Tvoj muž dokedy čakal s prvou známosťou? 😀
@b_476 badoo je fajn stranka, kamarat si tam nasiel frajerku co nevedel roky najst ale baby ti neradia zle, nemas sa kam ponahlat a kasli na to co ti kamarati hovoria
@0kristina0 Práve aj Badoo som skúšal, lenže ja mám aj také “šťastie” že ma nechce ani registrovať na tej appke. (nejaká systémová vada ohladom lokácie)
Ostatné takéto appky sú buď na predplatenie alebo na falošné profily.
@b_476 tak kasli zatial nato, vysoka skola je idealne prostredie na zoznamenie sa
@b_476 no ale tak spolužiaci asi niekde tie baby predsa len stretli, nie? čo tak sa občas prekonať a ísť s nimi na nejakú party, lyžovačku, víkendovú chatu a dať tomu šancu? veď sa nemusíš opiť do bezvedomia a nemusíš ani každý víkend niekam chodiť, ale proste raz za čas, keď aj len na chvíľu, akože zo slušnosti. Omrkneš terén, ak tam nikto zaujímavý nebude tak môžeš ísť domov, alebo sa ti zapáči a zostaneš sa baviť.
Alebo teda fakt cez šport alebo iné záľuby, to je podľa mňa ideálna cesta.
@b_476 nenechaj sa kamarátmi v tomto ovplyvňovať a začni byť spokojný sám so sebou, spoznávaj baby a dievčenský svet, ale netlač sa do vzťahu. Môj manžel, mal tiež zadaných kamarátov a on bol sám, ale moc to neriešil a užíval si život a potom spoznal mňa a mňa oslovil. Tak by to malo podľa mňa byť netlačiť na pílu, ale učiť sa a spoznávať nových ľudí.
@777januska777 skús sa aj ty vžiť do kože 18ročného mladého zdravého muža, ktorému sa, slušne povedané, zapaľujú lýtka, všade okolo seba má kamošov, ktorí si užívajú so svojimi priateľkami a ty mu poradíš "nauč sa byť spokojný sám so sebou". veď on je so sebou spokojný, len by si rád našiel priateľku, ja nechápem, čo tu na tom niektoré nechápete a posielate ho venovať sa škole, učeniu a samému sebe 🙄
@sissy27 a čo mu mám radiť? Človek rokmi zisťuje a učí sa na chybách svojich či druhých. Chalan sa pýtal na radu, tak som mu poradila. Poznám pár takých čo sa im zapaľovali lýtka a hľadali priateľky silou mocou a dopadli tak že sa po 30 rozviedli alebo v lepšom prípade ich ta "priateľka" opustila a podviedla a až vtedy konečne začali uvažovať. Ja mu radím rozmýšľať a nie robiť silou mocou niečo čo mu v živote nepomôže, ale skôr uškodí. Keby bol chalan so sebou spokojný, tak neverím tomu, žeby tu vypisoval ako si ma nájsť priateľku, lebo by mal vo svojom okolí baby a z nich by si vedel vybrať priateľku.
@777januska777 neviem, čítanie s porozumením nič? snaží sa zoznámiť, hľadá nejaké rady ako a kde. nehľadá radu, ako sa zmieriť s tým, že nikoho nemá. chalan je introvert, chodí na školu kde baby nemajú, tak je jasné, že ich okolo seba veľa nemá.
Netlac na silu na pilu...I ked zas,urcite nebyvas na opustenom ostrove.Mas kamaratov,spoluziakov..ti maju priatelky?vies,ze by ta niekam chalani s frajerkami dakam vytiahli,disco,drink.Tie priatelky kamosov maju urcite svoje kamosky,"volne" a jeden nikdy nevie ...Nejdes sa predsa hned najblizsiu sobotu zenit 😉
@sissy27 kde si vyčítala že má čakať do 30 tky? nič také som nenapísala....mm známosti pred manželstvom. som nikdy neriešila - nevidím dôvod....🙄
načo sa hrnúť nasilu do niečoho čo časom príde samo?
@sissy27 skôr si myslím že ty nečítaš s porozumením, a nie my ostatní...😉
snažíš sa tu presvedčiť všetkých o svojej pravde a svojom názore....😉
@deti95060810 načo ti je v 18 priateľka, uč sa, študuj... to sú tvoje slová... a na čo má čakať? na zázrak? veď si chce nájsť normálne babu tak ako chalani v jeho veku, akurát by bol rád, keby to nebolo len na jeden dlhý zimný víkend, čo mne osobne príde fajn. veď sa nemusí hneď v sobotu ženiť. skús sa spýtať muža alebo nejakého kamaráta či kolegu, kedy mali prvú známosť, schválne či niekto z nich čakal, kým doštuduje...
jasné, ja každého presviedčam o svojej pravde... ale že vy ho tu hromadne presviedčate, že v 18 priateľku nepotrebuje, to je úplne ok 😂
@sissy27 no čo vám poviem ja čítam s porozumením, ale vy chápete o čo v tomto príspevku ide? Chalan chce babu, lebo kamaráti majú, tak aj on chce. My ostatní mu radíme, že priateľka pride, keď bude pracovať sám na sebe (šport a nwm aké záujmy), že sa má skôr zameriavať na seba a nie hľadať priateľku, to je to najhoršie čo môže spraviť. Veď ak napríklad chalan nikdy nešportoval, avšak na základe tvojej rady pôjde hľadať babu do telocvične, tak to bude strata času, keďže žiadna baba čo športuje by s ním nešla, lebo chalan by o športe nič nevedel. Ale my ostatné mu radíme, že sa má napríklad zamerať na šport a vzdelávať sa v tom a neskôr možno stretne v telocvični babu s ktorou sa bude mať o čom baviť. Ak sa chalan nebude zameriavať na seba a na svoje záujmy, tak nebude poznať ani babu.
Ďakujem všetkým čo si našli čas mi odpovedať, všetky rady si beriem k srdcu a som naozaj vďačný, len sa tu prosím vás nehádajte.
A toto je druhá rada, baby sa dokážu pohádať pre všetko a urážať sa za všetko. Prečítaj si pár tém na tomto modrom koniku a uvidíš aké sú baby v skutočnosti 😀
Najlepsie niekoho najdes, spoznas cez zaluby, rozne zaujmy. Ja som si muza nasla na joge :D urcite sa vo volnom case nepoflakuj, rob daco zmysluplne a ono to pride. Mozno spoznas najskor len kopu kamosiek, nebud hned hr s prvou do vztahu, mozno tou pravou bude raz kamoska kamosky 🙂 nic nie je menej atraktivne ako chalan, ktory hned ide po prvej sukni co sa zjavi v okoli 🙂 to len taky tip odo mna ;)
Ja som si mojho nasla v 19tich, teda nejak si ma on nasiel 😀 nikdy nevies kedy stretnes tu pravu 🙂 niekto v 18tich, niekto v 30tich😀 pride to, ked to budes najmenej cakat
...hlavne bud sam sebou
@b_476 si vezmi, ze ked si pozeral 7.rad serialu Sex ve meste po 14.casti, tie baby sa vedeli zoznamit s chlapom doslova hocikde a vedeli vytazit z kazdej situacie. Pozreli sa na seba, usmiali a už to išlo.Ono to nemusi byť len fikcia.V zahranici je normalne,ze cudzi ludia komunikuju.Na Slovensku to nie je moda.Ja ked som mala 17, bezne ma muzi oslovovali, trubili ci usmievali sa.Tak ked si introvert, neviem ako na to, ale od teba ako chlapa sa caka nejaka miera sebavedomia a dobijania.Ja som sa vacsinou 90% zoznamila tak, ze chlap ma oslovil prvy..
Ja mam v tvojom veku syna. Tiez nema a nikdy nemal priateľku. Nebolo kedy a kde sa zoznámiť. Ani v škole. Bud sa mu nepáčila žiadna alebo on zrejme. A dnešné dievčatá v tvojom veku sú na starších chalanov, cize ty by si mal mat mladšiu priateľku a to ešte nejde lebo ti to jej rodičia nedovolia 😊 🌹, proste si zrejme treba ešte počkať. Aj moj syn je smutný a ja ho ale podporujem a chápem a raz určite niekoho stretne. A aj ty. Asi aj na tej výške. Len neber hned prvu co ti pride pod ruky, vieš radsej si baby najprv okukavaj. Radsej kamarátky.. môže aj z kamarátky byť raz priateľka..
Ja by som ti neradila zoznamovat sa cez appku hoci je to v dnesnej
Dobe normalka .. Ved svet je plny žien. Mas oci uši usta pouzi ich. Mozno je to pre teba tazke oslovit dievca ale to chce prax skusat a skusat. Nemas co stratit maximalne ti povie nie. Nemam zaujem. A netreba si to brat osobne dovodou moze mat 100. Nechce nikoho niekoho uz ma alebo je na niekoho namotana nepacis sa jej nie si jej typ nema v tom momente cas na reci nieco ju trapi atd atd. Najprv skus nadviazat konverzaciu a podla reakcie uvidis ci pokracovat. Ak budete mat spolu rozhovor o vselicom nakoniec si vypytas jej cislo.. ak bude hnet odmietava odpovedat iba ano nie .. Tak ju nechas tak. Mozno sa to zda viac namahy ako klikat na klavesnici .. no tam zas je vselijaka falos a nevidis reakcie toho druheho nepocujes tòn hlasu proste nie je to ako rozhovor z oci do oci. A proste naživo sa vidiet je naj celeho cloveka bez filtrov vyžarovanie neverbalna komunikacia. ( zozen si into o signaloch tela- ked sa zena hra s vlasmi usmieva alebo klopi oci atd) ked pride jar oslovis dievca na lavicke v parku alebo ked bude mat psika a bude sa ti pacit tak mozes zacat rozhovor na temu “pes” neubudne z teba ked Ta 9z 10 odmietne . Len zistis ze to Nie je tazke nadviazat komunikaciu s hocikym. Ale hlavne nebud s niekym len aby si niekoho mal, hladaj nieco viac ..
Prosím ťa, len nehľadaj priateľku, spoznávaj baby a pozoruj ich ako sa správajú a keď ťa nejaká zaujme, tak tú oslovíš. Ak budeš hľadať a silou mocou nejakú chcieť, tak garantujem ti, že normálna baba to nebude. Nauč sa žiť sám so sebou a so svojimi záujmami a baby samé budú chcieť byť v tvojej blízkosti.