Ahojte,
idem sa trocha vyrozprávať, mám taký problém , že za väčšinu veci, za kt. ani nemôžem sa obviňujem.
Privydala som sa do rodiny, kde vzťahy medzi súrodencami nie sú dobré,je to ako na hojdačke, ja sa snažím s nimi vychádzať , aj sa mi to darí, ale potom napr. nastane situácia, že sa mi niekto z nich začne vyhýbať, alebo neodzdraví a ja sa začnem obviňovať, že čo som zase urobila.V duchu hľadám príčiny, pritom ten človek mohol mať len zlý deň. Celkovo mám nízke sebavedomie, manželova rodina ma veľmi neprijala a hľadajú na mne chyby, často som bola svedkom posmechov z ich strany, tak možno preto. Manžel na to všetko len povie, že som domýšľavá.
Prosím čo by mi pomohlo, rada by som žila svoj život. Možno to pramení aj z detstva, kde rodičia tiež zo všetkého väčšinou vinili mňa.
Ďakujem za vypočutie.
Ak mas nizke sebavedomie, tak treba na nom popracovat, ak to sama nezvladas hladaj pomoc u odbornikov. Takto si sama nicis zivot. Ak si budes sama sebou ista, tak sa nebudes trapit recami inych.
@colsami ďakujem
@viestta ďakujem
Si so svojim manzelom a jeho rodinu zober jednym uchom dnu a druhym von, vobec ti nemusi zalezat na ich nazore.
Sama poznas odpoved. Pracuj na svojom sebavedomi, celkovo.
A ak je to ozaj pravda co hovoris hoc manzel vravi ze si domyslas... Ak Ta neprijali a este mali z Teba posmech, obmedzila by som navstevy a stretnutia z Tvojej strany, kym to nie su prilezitosti kde je treba sa premoct (svadba, krst, atd).