Ahojte. Zaujima ma, ako to mate vy :D bola som konfrontovana jednym muzon tym, ze nie som dost spolocenska, lebo netravim piatky a vikendy v baroch s kamaratmi :D viac aktivnejsieho cloveka, ako ja nepoznam :D chodim stale po vyletoch, turistika, co ma aj najviac naplna a neviem si predstavit ist taka unavena este niekde do podniku sediet a vykecavat sa do druhej v noci. Je pravda, ze nikdy som nemala extremne vela kamaratiek. Skor to boli len take casove kamosky. Pocas strednej, vysokej, ale kedze uz mam po 30tke, tak uz nie je tolko ludi, co by s tebou nejako ,,zurovali". Ale ma to zarazilo, ze niekto povazuje niekoho za nespolocenskeho, lebo nechodi cez vijendy po podnikoch :D ja si predstavujem formu socializacie aj to, ze idem na hory, pokecam tam, idem do kina, divadla :D ci som mimo ?:D
Nechápem prečo sa zamýšľaš nad tým, čo si myslí nejaký týpek....
take travenie bolo super pocas skoly a nie v "dospelackom" zivote :D raz za cas (raz za polroka :DD) preco neist pokecat do baru s kamaratmi ale kazdy vikend si tymto zabit.. fuuh :D .. akoze nech si kazdy spravi ako mu vyhovuje, ale osobne by som nestracala cas s takym muzom...
Mne príde, že on je decko a len to chce otočiť, že chyba je v tebe, skôr než na to prídeš. 😄 A to mám o pár rokov menej.
Ako mna to len zarazila, lebo uz som sa viackrat stretla s takym nazorom a su to muzi praveze po 30tke :D ako jasne, ja sa s takymi zapodievat nemienim, ale trosku som sa zamyslela, ze ci nie som nejaky asocial, ked nemam partie kamosov okolo seba. Ako, chapem, ze chlapi maju dlhodobe kamaratstva a ked maju partnerky, tak vytvoria nejaku spolocnu komunitu, s ktorou travia cas, ale co s tym, ked mas 2 kamosky a obidve maju aktivity so svojimi priatelmi :D s kym ma taky clovek chodit a robit nejake aktivity :D
Ja si napriklad myslim o kazdom cloveku 25+, ktory ma potrebu byt kazdy vikend pravidelne v piatok, aj v sobotu v bare s kamaratmi, ze je divny 🤷♀️
Byť spoločenská neznamená byť každý víkend ožratá v bare. Myslím, že sa dosť socializuješ tymi aktivitami, čo si opisovala.
A keby si aj bola asociál, tak čo? Každý si žije SVOJ vlastný život, každému vyhovuje niečo iné. Píšeš, že sa ním zapodievať nemieniš a aj tak to tu riešiš 😀 Vypusť ho z hlavy.
A prečo ti teda vadí čo si on myslí? Ty máš iné aktivity ako On, a socializácia nie je sa ožrat piatok sobota
Uprednostnit turistiku, kino, divadlo pred ponocovanim v bare je normalne a je prejavom toho ze si inteligentna a dospela zena so spravne nastavenymi prioritami pre zivot.
Posli ho do kelu a najdi si turistu ktory nepotrebuje spochybnovat tvoje sebavedomie takymi kravinami
So zazitkami z baru mas spolocenske uplatnenie iba take, ze zabavas spolocnost na svoj ucet zazitkami, ako si sa ty ozrala a robila blbosti, alebo este horsie, ohovaras a strapnujes druhych (vacsinou nepritomnych) opisovanim ich spravania, ked sa ozrali.
Ako, ludia sa na tom radi zasmeju, ale je to ubohe.
Takze jeho forma socializacie je na nizsom stupni ako tvoja. Nema sa cim chvalit, ani vyvysovat.
Ty mas aspon o com zaujimavom s ludmi hovorit bez toho, aby si davala dole seba, alebo znamych.
aj môj ex bol taký … jeho život bol o práci (lebo musí), spaní a kamosi večer v baroch. Nikde sme nechodili. Výlet cez deň, prechádzka, dovolenka, večere nič. Jedina socializácia bola pri alkohole s kamošmi od 20:00. Mňa toto extrémne ubíjalo. A to mal už 28+. A mne hovoril, že nikoho nemám a pri jeho partii sa neviem uvoľniť. Samozrejme, moji kamaráti boli na úplne inej úrovni. On nechápal čo je to ísť s kamošmi na výlet, zašportovať si, len tak sadnúť na kávu, zmrzku, koláč. Oni ťahali celé noci do rána. Ja som pre neho bola čudná, že v sobotu cez deň chcem niekam ísť. To sa nezmení. To sú tak životne nastavení ľudia.
Nejde o miesto. Ide o ludi.Chodis na turistiku sama? Partia? Mas kamaratov? Viete sa stretnut spolu?
Spolocensky clovek je taky, ze ma rad spolocnost ludi, chodi na akcie a nikto nepovedal, ze to musia byt bary. Tiez si myslim, ze to tak v mladosti po baroch kazdy vikend...vekom pridu ine priority.
Je to len jeho nazor a ten Ti moze byt ukradnuty...kazdy zije tak ako mu vyhovuje.
žúrovať ma bavilo tak to dvadsaťtrojky 🙂 teraz si tiež neviem predstaviť, že by som vysedávala niekde po baroch, o desiatej sme už s mužom väčšinou v posteli :D ale chodíme s kamarátami na chaty, robíme grilovačky, chodíme na túry, do čajovne, na víno, hrávame spoločenské hry, dosť cestujeme, občas ideme na nejaký koncert, festival, do kina.. úplne mi to stačí, viac k životu nepotrebujem. a komu príde divné, že nevysedávaš po tridsiatke do ranných hodín v podnikoch je asi dobrá trubka :D