Ahojte. Neviem, prečo to tu píšem. Zase to na mňa doľahlo. Mám 26 rokov a žiaden vzťah. Nikdy som ani nikoho nemala, ak nerátam dva vzťahy, ktoré sa ani rátať nedajú. Viem, ja to poznám. Som mladá, mám čas, niekoho si nájdeš, užívaj si. Ale mám už 26 a vždy som túžila potom mať deti. a teraz neviem. Vždy to na mňa doľahne. Ako čo mám robiť, chodiť po ulici a niekomu sa prihovoriť, či fakt hľadať na nete, to mi nikdy neprišlo ono. Niekedy je to v pohode a poviem si, že ani nikoho nechcem, načo by mi bol, len problémy a stačí mi môj 19 ročný brat, o ktorého sa starám a potom príde tne stav, keď si pomyslím, že už nikdy nikoho nebudem mať a nebudem mať deti a rozplačem sa.
A príde to vtedy, keď to nebudem čakať, ale ako, zazvoní mi pri dverách elektrikár? :D ako už by mohol :D
Už fakt neviem. Len som to potrebovala zo seba dostať.
Kludne skus net. Dnes normalna vec, pokecas, odreagujes sa. Hlavne sa nenechaj odradit. Ber to tam s nadhladom, ides sa zabavit, nie hladat hned potencialneho otca. To pride neskor. Neporovnavaj, neselejtuj, dam tomu sancu, aj ked nesplna na 100% tvoje poziadavky. A chod na platene zoznamky, nie pokec
@catherinah to sú ktoré platené? len zase vyhadzovať peniaze za zoznamky? :D
@zuzik140 partnerinaurovni.sk
Mas tam mensiu sancu na psychopatov. Chalanov je vela, len to ozaj neber tak steasne vazne. Bud vtipna..
@zuzik140 na platenych zoznamkach su vacsinou ti isti muzi ako na badoo, pokec...moja skusenost. Zbytocne vyhodene peniaze. Skus nieco so svojom zivote zmenit, najdi si konicek, prihlas sa na nejaky kurz, fitko, autoskola...niekto sa najde.
Ahoj😊 viem ako sa cítiš, bola som na to podobné až jeden večer som si povedala že žiadny chlap toto leto nechcem mať zlomené srdce a tiež som nevedela kde hľadať keďže študujem mám prácu aj iné koníčky takže možno je veľa...no a v ten večer ako blesk z jasneho neba som sa s niekým zoznámila, takže počkaj mesiac dva pracuje na sebe čo ja viem nauc sa piecť nový koláč, som na masáž, na nechty ku kaderníčke proste robí v sebe ženskosť a inak súhlasím s tebou ce net si partnera už nikdy hľadať nebudem, ale skúsiť môžeš ako píšu baby zo srandy😊 čo tak skúsiť nejaké dobrovoľníctvo? Držím palce!!
@zuzik140 chápem, že túžiš po vzťahu, ale niektoré veci sa neoplatí siliť... niekedy fakt treba počkať na tú správnu chvíľu, situáciu. Možno keď nasilu k sebe budeš chcieť niekoho pritiahnuť a ulepíš sa na nesprávneho, možno práve vtedy prejde okolo teba tvoja spriaznená duša, ktorá sa nebude môcť kvôli s tebou zoznámiť...
@zuzik140 zuzulik ten net by som nezatracovala..ja som toho priklad....cakala som dlhe hodiny u lekara a tak som sa nudila na pokeci a tak som spoznala mojho uzasneho manzela... pricom brala som konverzaciu prirodzene nenutene. naozaj odviazane a hlavne na nic som sa nehrala..a aj nasledne potom brala som to ako kamaratstvo a zabavu a nakoniec sme skoncili ako manzelia...a vies co mi muz nakoniec povedal? Ze jeho dostalo prave to ze na rozdiel od inych zien co spoznal ja som nebola tak upäta nebrala zivot smrtelne vazne neriesila blbosti tesila sa zo zivota taky aky je a aj ak bola negativna vec vzdy som ju nejak s humorom obratila a nasla v tom pozitivum...a podstatne je ze ak ti na niekom nieco nesedi aj keby to mal byt vnutorny pocit vycuvaj z toho ... a inak mam kamaratov co napriklad svoje momentalne uz snubenice spoznali cez rozne fb page tj rozne skupiny kde ludia vzajomne organizuju vylety spolocne aktivity v roznych regionoch SR cim dalej oblubena forma zoznamovania pri spolocnych aktivitach nadväzovanie novych priatelstiev..pretoze prave to je jedna zo zakladnych veci uspesneho vztahu - priatelstvo.. ;)
@zuzik140 Pozri sa, ja som sa s mužom zoznámila tiež na nete, na nejakej zoznamke. Tiež som si myslela, že je to blbosť, ale ked sa mi 2 najlepšie kamošky takto zoznámili a vydali, tak som do toho išla, 😀 . Najskor som tam tiež síce stretla roznych exotov, ale nakoniec som našla toho pravého. Ľúbime sa ako kone aj po 8 rokoch. 😉
@zirafka86
@janickacrazy
ja si osobne neviem predstaviť dobrovoľníctvo ked som v práci celé dni.
Cvičiť chodia vacsinou samé baby, stále je to velmi malý okruh chlapov.
Na nete ich máš toľko......A veľa báb si tam našlo super chlapov.
Ja by som skusila cez net, je pravda, ze mne sa nepodarilo takto najst si partnera,ale bola sranda🙂) Tiez som hladala kade tade a zrazu sa ku mne jeden neznamy prihovoril v praci a za toho som sa vydala. Takze, podla mna ked ma prist, tak pride, a ked nie tak nie, ale preco neskusit osudu dopomoct?;)
@katarik44 ja som sa zoznámila tak, že som jedného známeho poslala práve za tým, ktorý sa mi páčil, že nech ho privedie...mala som 18 a bolo to na letnej diskotéke...dnes sme manželia už 25 rokov 🙂...hlavne nezúfaj, netráp sa, čím viac to budeš chcieť, tým viac to nepôjde...treba chodiť von, ako píšeš, stretávať sa, nebyť sama...s pokecom a zoznamkou na nete nemám skúsenosť, no asi by som sa bála, že kto príde a čo potom s tým/ s ním?
Dvom kamoskam aa podarilo najst si cez net teraz uz manzela, mne to nevyslo cez net, ale nasla som tak par dobrych kamaratov. S manzelom aom sa zoznamila na vlakovej stanici☺ a to v case ked som neriesila ze som sama, lebo mi trebalo najst pracu. Cas som si vyplnila roznymi kurzami a tak☺
@zuzik140 kedysi pred par rokmi som sa prihlasila na skype kvôli kamoske, kedze odisla byvat do ineho mesta. ale zaroven som zrejme nastavila zle parametre (som postrach vsetkych ITckarov. ked volam ja, tak sa zatajuju 🙂), a tak sa mi hned po prihlaseni zacali ozyvat rozni muzi (zo zahranicia).
vacsina sice samozrejme sla rovno k veci a chceli sex cez kameru, tak to som ignorovala a neodpisovala. ale nasli sa taki, s ktorými sa dalo rozumne pokecat.
a ked nic ine, aspon ta to nakopne k tomu, ze aj v reale budes mat mensie problemy rozbehnut inteligentnu konverzaciu, ak sa ti niekto prihovori. a zaujmes ho.
a este jeden bonus: lahsie sa naucis zbavit nejakeho paka, ked ta bude oprudzovat ako zalubeny cmeliak kvetinku.
@zuzik140 ešte ma napadlo, ak to nie je problém pre teba kup si psa, pri prechádzkach sa možeš zoznámiť nenápadne, alebo si dákeho požičaj, ja som strážila kamoške raz psa na týžden a každý sa mi vonku prihováral
Napíšem ti vlastnú story. randiť som začala ako 25 ročná!! slovom dvadsaťpäť ročná!! naozaj, neprišlo mi to ani divné, ani zvláštne, prosto nebola akosi potreba.. potom sa objavil jeden človek, oslovil ma len tak na ulici a aj keď bol pokus o nejaký vzťah, prosto u mňa nezafungovalo nič, naťahovalo sa to asi polroka, no vedela som, že tento človek ee. V tom čase som bola zaregistrovaná na pokeci, ale to bolo v tom období, keď to asi najviac fičalo, moja neter pri tom sedela hodiny a ja, že čo to tam robí, tak to bola registrácia zo zvedavosti a asi po 4 mesiacoch nezáväzných kecov a trkotania mi napísal človek, smutný životom a udalosťami, ktoré sa mu v ňom stali a ja, dobrá a nevinná duša som s ním začala komunikovať najskôr písmenkovo, neskôr sme prehovorili hodiny po telefone a keď on zrazu zavolal, že je v mojej rodnej dedine a že kde to bývam a ak neprídem, je schopný sa na mňa pýtať po domoch, tak mi nebolo jedno, netúžila som ho stretnúť, možno mu len pomôcť veci prekonať. No ale človek mieni a z nevinného prvého, druhého, tretieho stretnutia sa zrodila láska. Teda som si to myslela, fakt som bola 1x zalúbená po uši, a on tvrdil to isté. Doteraz spomienky na tie dni mi prídu neskutočne príjemné, no po 3 mesiacoch mi človek, ktorý má presviedčal, že vzťah s ním má cenu, zrazu povie, že ma nemiluje a že je zmätený a bla bla bla.. Mne sa zosypal svet, lebo vtedy by som pre neho dokázala bojovať ozaj s celým svetom, pre mňa bol dokonalý (výzorom, názormi...). Tak zničená som nebola dovtedy nikdy a už ani potom, no z trojmesačného vzťahu som sa zbierala 6 rokov. Áno, dlhých 6 rokov som sa z toho otrepávala a až po 6 rokoch som dokázala niekomu dôverovať, čiže matematikou to vychádza, že som mala po 30tke. Vtedy mi do života prišiel teraz môj manžel, ktorý ma ale tiež oslovil na pokeci. Paradox, 1x mi napísal práve včase rozchodu s dotyčným lamačom môjho srdca, no až po 6. rokoch zrazu od písmeniek došlo k stretnutiu a od toho dňa sme spolu, najskôr ako pár, po roku a pol randenia už viac ako 4 roky manželia a rodičia dvoch prekrásnych chlapcov. A teda z celého toho môjho rozprávania nech je pre teba táto rada, do ničoho sa nehrň, užívaj v živote čo príde, ak ti má do neho prísť láska, tak príde, len niekedy cielené hľadanie prináša presný opak. A hoci sa môže zdať že mať vzťah, chlapa je vrchol blaha a práve preto sme na svete, nemusí to tak byť a stále si myslím, že je lepšie šťastná single ako nešťastná vydatá či zadaná. Držím prsty a čo si ťa má nájsť, to si ťa nájde. 😉
My sme sa s mm zoznámili aj vďaka našim psom 😉
ďakujem vám 🙂
najdi si brigosku na diskoteke alebo v dakej krcme
@zuzik140 skús začať chodiť do fitka alebo na skupinové cvičenia, tam spoznáš kopu nových ľudí. Ja som tak našla svojho priateľa. Cvičili sme vedľa seba na strojoch a ja som som sa mu len tak trápne prihovorila, začali sme sa zdraviť na cvičení, potom rozprávať, neskôr ma pozval na kafé a dnes už sme spolu a čakáme mimčo 🙂
Hlavne nezúfaj, nebuď smutná, všetko príde v ten správny čas.
Ja som sa zoznamila s mojim uz terazsim muzom cez pokec. Jasne, ze tam clovek natrafi aj na vela cudakov ... ale najde sa aj normalny ... u nas to zacalo tak, ze sme si pisali, zistili sme ze mame toho vela spolocneho, po 4 mesiachoch sme si dohodli prve rande a odvtedy sme spolu 🙂 a nikdy by som si nemyslela ze si tak najdem muza a predsa to tak osud zariadil 🙂
@zuzik140 začni normálne žiť, športovať, chodiť na miesta, kam chodia mladí ľudia, zabávaj sa ... a nech ti nesvieti z očí, že niekoho hľadáš. A niekto sa určite objaví...