Zdravím obraciam sa na Vás s prosbou o radu ako si nájsť priateľku niekoho kto by ma ľúbil ďakujem za rady mám 23. Rokov a ešte som neokusil byť milovaný ďakujem 🙂
@tomnr niekde na mieste so spolocnymi zaujmami? Napriklad ak rad citas, tak v kniznici...
sice som na zeny ale dam ti dobru radu - ak nechces mat problemy najdi si radsej chlapa :P
@peter2404 alebo len treba hladat tie spravne zeny, nie dievcata, ktore sa na zeny hraju 😛
Priatelku si nenajdes,nie je to ako tovar na aliexprese ze si zadas do vyhladavaca,najdes a das do kosika...musi to byt vzajomne...jednoducho maj oci otvorene,chodievaj medzi ludi a jednoducho sa to stane,ze si "padnete do oka"...chapem ze v 23jke sa ti moze zdat ze uz by si mal mat za sebou nejake tie skusenosti s laskou a zenami,ale podla.mna na to neexistuje nejaka vekova hranica...ja napriklad som si na prvu lasku pockala oovela dlhsie ako ty😉
@tomnr velmi dobre ze chodis von.doma ta nikto nenajde.
Chod na zabavy,na nejake kruzky,turistiku....
Len nehladaj dievca v krcme😅
Bud sam sebou a nic nehraj.raz to pride.a ak by sa to stale vlieklo,dnes uz sa ludia spoznavaju aj cez internet.
Poznam par takychto manzelstiev a klape im to..
môj otec - starý pán ,hovorí že ženu by si mal človek hľadať v divadle, v kostole, v práci....a on si našiel na zábave....😀
nájsť si nejakú spriaznenú dušu je Ok, ale nie za každú cenu...ak sa ti niečo na slečne nepozdáva od začiatku, určite sa to nezmení ani časom...to radšej počkaj na tú pravú...
Ak si chces najst priatelku tak si tu precitaj pár doskusii o vstahoch a ako sa spravat k ženám, aby to v buducnosti malo dobry osoh pre teba aj pre ňu ,lebo ak je nestastna žena nic dobre ani teba nečaká !
Dobrý večer volám sa Marek Toneiser a hľadám si dievča na písanie aj na stretnutie, mám 22 rokov či by ste mi prosím neporadili
Chodit do fitka ;)