Mam 24, pred rokom sme sa rozisli s ex (prvý vzťah) po 7 rokoch. Citim, že by som už chcela zažiť nový vzťah no neviem, nejak ma to nebavi začínať všetko odznova. Zacinam byt smutna, rozmyslam kvôli tomu aj o návrate k ex. Viete, taky ten pocit keď znovu riešite kadejake zbytočne otázky pri zoznamovaní v podstate bez významu…
Mas krasny vek, idealny na nove zaciatky.Z vlastnej skusenosti neodporucam zoznamky, na 99% su tam psychosi hladajuci len sex alebo nepouzitelne kusky.Zacni sa venovat nejakym aktivitam, fitko, turistika, chod von s kamoskami, porozmyslaj ci nemas v okoli nejakeho kamosa/spoluziaka/kolegu s ktorym si rozumies.Niekedy taketo vztahy su najlepsie a trvacne.Drzim palce, hlavne nebud smutna a mysli pozitivne💙
Tak na jednej strane píšeš, že by si chcela nový vzťah, na druhej strane píšeš, že Ťa nebaví začínať od znova ... tak neviem, podľa mňa si to treba najprv utriediť v hlave ... k ex by som sa nevracala, kvôli niečomu sa ten vzťah skončil, nejatrila by som staré rany.
Presne nadtým som dnes rozmýšľala, mám 25 rokov a 11 ročný vzťah, ak by sme sa rozviedli, tiež by sa mi nechcelo odznova riešiť tie prvotné otázky...ale asi je to nutné, ak sa chceš zoznámiť, bez toho asi nepôjde.
Najprv si nechaj kopu času na vnútorné vyriešenie tohoto vzťahu. Si mladá,ono to príde.
A vtedy tie otázky budú opäť zaujímavé😊
@iv007 nie všetky zoznamky sú také😊
Presne v tomto veku som sa aj ja po 6 rokoch rozišla s frajerom a po pol roku som si našla nového na chate,kam ma pozvali kamoši.
Vsetko sa vzdy zacina odznova,ci uz nastupis do nivej prace alebo si najdes vztah alebo aj ked varis zacinas od zakladu. Tak to proste funguje. Chapem,ze sa ti nechce,mne by sa tiez nechcelo,no ja som o dost starsia. V tvojom veku by si mala byt plna zivota a vyznievas ako tesne pred skonom. Prilis nad tym nerozmyslaj,nejako bude. Ked pride vhodny mladik,pojde to prirodzene. A zaciatky su velmi pekne,ked sa na seba tesite,motyle v bruchu a podobne. Ja som sa v 27 rokoch rozisla s exom a to ti poviem bol zahul. Vsetci naokolo sa zenili,rodili deti a ja som sa musela hrabat v "burine" a spoznavat samych nemoznych chlapov. Nemala som chut sa zoznamovat,lebo kazdy jeden sa mi zdal nevyzrety,hlupy,nezaujimavy. Az raz som uplnou nahodou stretla svojho muza. Nevesaj hlavu,raz sa to podari. Bud otvorena novym zoznameniam,nehrot to a pride to same. Tiez som tomu neverila,ale naozaj to prislo same a nenutene.
@terezka1947 napriklad? Ja s kamoskou by sme mohli napisat roman o zoznamkach, aj platenych a tych "serioznejsich".Vsade su tie iste ksichty uz niekolko rokov.
??? wow tomu sa povie byt pozitivne naladena...
Tak ked planujes sa vracat k ex tak asi az taky problem tam nebol ked ste sa rozisli ˇˇˇ ked pride ten co ta ocari tak sa ti bude chciet zacinat od znova ˇˇˇ znova ta bude pocuvat bude hltat kazde tvoje slovo atd musi prist ten spravny
zamestnaj sa niečím iným, ako myslením na vzťahy 😊 venuj sa sama sebe, dopraj si čas pre seba, choď na masáž, ku kzometičke, na nákupy, čítaj knihy, rozvíjaj svoje vedomosti a schopnosti, tancuj, maľuj, rob proste čo ťa baví a vytvor si okolo seba pozitívnu energiu ❤️ aspoň to ja osobne považujem za dôležité pokiaľ nastane rozchod alebo akákoľvek negatívna udalosť v živote 😊 a možno ťa sklamem, ale spoznávaniu sa s novým potenciálnym partnerom sa nevyhneš, pokiaľ teda nehľadáš len nejakú "bokovku" alebo "úlet"... ak však hľadáš seriózny vzťah, je dôležité toho druhého čo najviac spoznávať a tráviť s ním čas a áno - zahŕňa to aj tie klasické otázky ako pri každom rozhovore s novým človekom... a k tomu návratu k ex - len si dobre spomen prečo ste sa rozišli a či je naozaj správna voľba dvakrát vstúpiť do tej istej rieky... som toho názoru, že pokiaľ sa cesty dvoch ľudí rozídu z akéhokoľvek dôvodu, malo by to tak ak zostať (česť výnimkám)... pokiaľ ste vzťah nedokázali udržať kým ste ešte spolu, nemá zmysel sa k tomu znova vracať