Dopredu upozorňujem, že toto je odveci téma, ale zaujíma ma, čo tým bolo myslené.
Dnes ma zastavila okoloidúca paní s dieťaťom so slovami
- "no čo Vás medzi nohami niečo štiplo, slečna?"
Znelo to tak podráždene a tónom akoby som jej niečo spravila.
Ja som sa ponáhľala, takže som na to nereagovala, ale zaujíma ma čo táto poznámka má ako znamenať.😄
Mala som na sebe opätky a hore šál. Šla som cez prechod, kde mi zastavil nejaký pán a kusok som pobehla, aby som nezdržiavala. (Nevbehla som mu do cesty sám zastavil) Rukou som poďakovala a kusok za prechodom poznámka od tejto paní. Vŕta mi to v hlave, lebo túto frázu nepoznám a ani neviem čomu ju pripísať. 😂 Bolo tom tým, ze sa nahlim? Ale to by ju tak nepodrazdilo. Alebo neviem chodiť na opätkoch? Na chvíľočku som sa zamyslela, či nahodou nemam kramy alebo čo. Ale nie. 😂😂 Vie mi to niektorá vysvetliť prosím? Tú ženu vôbec nepoznám.
Možno keby si nepobehla tak poznámku nemá. Jej sa asi nestáva ze jej na prechode zastavia šoféri aby sa mohli pokochať dlhonohou slečnou vo vysokých podpätkoch a v šaliku. Keby si išla pomalšie možno by prešla aj ona cez prechod a nemusela by čakať kým sa uvoľní cesta.
Ťažko povedať čo závidela a či niečo, alebo sa jej tvoje pobehnutie videlo ako keby ťa niečo štipkou. Vôbec by som sa preto netrápila a pani popriala len všetko dobré 😀
@renatik91 Noo vidíš. 🤔To ma ani nenapadlo. Možno to bude tým. Ale nemala som pocit žeby som jej najak zavadzala. 😂
a mala si na sebe LEN opatky a hore sal?
asi mala len prijemny den a chcela ho sprijemnit aj ostatnym navokol.
@karhu
@martina1201
Noo ja nechápem tiež baby.😂 Neviem si to predstaviť, že od závisti by som niekoho zastavila na ulici. Keď sa ponáhľa. A ešte s takouto poznámkou. To by podla mna nechala len tak a šla ďalej.
@kiwi3 Samozrejme som bola celá oblečená. Rifle, sveter a pod. Len ten šál je výrazný, veľký a opätky často nenosím. Tak mi napadlo či ti nebude mať súvis.
Možno sa mi tu paní ozve a mi to vysvetlí. Je iste šanca, že sem chodí na fórum, keďže mala dieťatko so sebou.🤔😄
to je typicke slovenske primitivne mat blbe poznamky..ale pokoj, to je prejav jej vlastnych komplexov 🙂
Ja by som si to vysvetlila asi tak, ze divne chodim na podpatkoch
Moj nazor je ze je to jendnoznacne hnusna ustipacna poznamka, frustrovanej zeny. Otrasne!!! Hlavne ak mala zo sebou dieta... To ho uci krasne spravanie. Ak by to bolo myslene srandovne, nebol by tam spomenuty ten rozkrok. Mna by take nieco tiez vykolajilo. Chodis cez ten prechod casto o tom istom case? Je mozne ze sa tam stretavate a ona ta uz pozna z videnia... to len ty si si ju este nevsimla.
Podla mna super tema, len by som chcela vediet zaver 😂
Možno bola frustrovaná z urevaného dieťaťa, tak jej prišla do rany mladá a atraktívna baba, tak si neodpustila blbú poznámku....Ani sa tým nezapodievaj.
@andreatytler Noo zo srandy to nebolo určite, lebo to bolo povedané podráždeným tónom. Ani náznak úsmevu v tom nebol. 😂
A nebolo to tak, ze ona isla na prechod z druhej strany a keby si nepobehla, tak by ona stihla prejst s dietatom na druhu stranu tiez? Ze vlastne tym, ze si pobehla, tak auta sa zas pohli a ona musela cakat? Ale inak divny vyraz, tiez som to nikdy nepocula. Nie, nie si divna, asi mala blby den, kasli na to
Ak by spomenula len to štipnutie, šlo by o narážku na rýchlosť chôdze. Ale to "medzi nohami" je dosť sexistická narážka... Hm.
Inak, vobec by som sa nezamyslala nad oblecenim ani nehladala sexisticky podton. Skor fakt to, ze si zrazu z pomalej chodze pobehla (cize akoby ta nieco stiplo?) A ona nestihla prejst s dietatom...
Tak, keď človeka niečo štipne, tak tiež podskoci alebo prudko zareaguje. Možno si tým pobehnutim pôsobila takým dojmom. Samozrejme, poznámka bola nemiestna...
@taga Aj keby nepobehnem, tak by to nestihla lebo bola o par metrov ďalej od prechodu.
Noo mate asi pravdu, že možno je to tým pobehnutim. Lebo ja som pri prechode zastavila a potom pobehla a je to aj kusok z kopca. Ale zas prečo medzi nohami. A prečo tak podráždene to povedala.😂😂 Lebo ako žart by som to pochopila. Ale tak žeby bol niekto nepríjemný na mňa za to mi príde blbosť. 😂🤔
Och, to je nechutná poznámka, to by mi fakt vyrazilo dych na ulici, od ženy s dieťaťom. Možno nie len rečami, ale aj celkovým vyzarovanim pôsobí na ľudi už na diaľku ako hnusne počasie v deň keď ti mešká výplata, bus aj krámy... Takže jej na prechode nikto nepostoji, keďže to očividne vyžaruje aj do aut a už ma dôvod na hnusne poznámky.
Co by tak povedala včera mne, keď mi na prechode postal celý autobus 😂
No dobre spravy su ze vodici uz zacinaju aj na Slovensku respektovat chodca ked je na prechode... to som rada, ze sa to meni.
No zjavne si stretla zakomplexovanú frustrovanú matku, ktorá sa nemá ako ventilovať, tak sa snaží znepríjemňovať deň aj druhým. Hodila by som to za hlavu, vôbec nemá zmysel sa nad tým zamýšľať- to správanie je jej vizitka, s tebou to nemá nič spoločné☺️
Podľa mňa to bola len poznámka k tomu, že videla, že utekáš a ponáhľaš sa.
Asi sa nechala stipnut s trvalymi nasledkami od nejakeho chudaka, preto ta blba poznamka. Mozno len trpela samomluvou, myslela tym sama seba a nahodou jej pohlad zavadil o teba. Jednoducho neries 😉 Skoda vynakladat tolko energie na take debiliny.
Pani asi zamrzelo ze tebe niekto pribrzdi a jej zrejme nie😂
Možno ani sama nevedela, čo tým chce povedať, ale teda protivná poznámka.
Mne sa dávno stalo, že som odbáčala autom z hlavnej doľava. Cca 10 metrov bližšie od tej odbočky je vjazd na parkovisko, takže som vyhodila blinker tesne za parkoviskom, aby bolo autu stojacemu na vedľajšej (bočiacemu doľava na hlavnú) jasné, že mi má dať prednosť, že nejdem na to parkovisko ale budem ho mínať na vedľajšej. Ako som prešla okolo neho (bolo leto a stiahnuté okienka) tak mi vodič, dôchodca, zakričal: ty pi*a, kedy dávaš blinker? 😅 ...dodnes neviem, či som dala príliš skoro alebo neskoro. Lebo aj keby náhodou netušil, že sa dá vojsť na parkovisko a mala by som teda vyhodiť blinker skorej, nič by to nemenilo na tom, že by tam stále čakal a dával mi prednosť. 🤔😂 Bola som pekne vytočená celý deň a dodnes na to myslím, keď tade prechádzam. 😅
Mne tiez ked zastavia cez prechod bezim nech nemusia dlho cakat. Vzdy. Teda ked je poladovica nie.
Neviem síce čo tým myslela, ale silno dúfam že si to tu číta a poriadne sa hanbí..
Neviem ale toto ma vie totálne vytočiť .snáď len na Slovensku si dovoluju hocikto vonku sa prihovárať a cumet ako .....ako trápne pre mňa .
Trapna poznamka od dospelej zeny a este aj matky... S takymi ludmi sa ani nebavit aj ked by som jej mala chut nieco odpapulovat naspat. Mna napadlo, ze to povadala preto ze chcela tiez prejst cez ten prechod a tym, ze si ty pobehla a presla rychlejsie, vedela ze ju ten vodic potom uz nepusti a ona bude musiet zasa cakat na prechode. Neviem teda mozno bola opita alebo nieco take, ale normalny clovek sa takto nechova.
Je možné, že ste sa príliš rozťahovali na chodníku a pani Vás nemohla obísť? 😀